Există bărbați fideli? Răspunsul te va surprinde!

În funcție de experiențele pe care le-ai avut în viață, întrebarea „există bărbați fideli” s-ar putea să aibă interpretări diferite.
Norocoasele care au avut parte numai de relații împlinite și care nu au fost trădate (sau nu au știință de așa ceva), vor bate din palme că „da”. Pentru celelalte, „nu” este răspunsul.

Dacă ți-am spune însă că știința este pe cale să dea un răspuns la această întrebare veche de milenii? Îți povestim azi despre o cercetare care poate schimba fața dragostei și a relațiilor pentru totdeauna! Iată despre ce e vorba!

Există bărbați fideli? Cercetătorii răspund!


Firește că, atunci când e vorba despre o întrebare atât de controversată și de dificilă, răspunsul nu putea fi simplu.
De aceea am avut nevoie de știință, ca să ne clarifice îndoielile.

Cea care s-a înhămat la această misiune aparent periculoasă este Lisa Hamilton, cercetător la Mount Allison University. Alături de Cindy M. Meston, omul de știință a adus un răspuns interesant la întrebarea „există bărbați fideli” în Differences in Neural Response to Romantic Stimuli in Monogamous and Non-Monogamous Men.

Cele două au pornit inițial de la cercetarea creierului unor rozătoare numite Microtus ochrogaster, originare din America de Nord.
Prin ce se particularizează ele? Masculii speciei sunt renumiți pentru monogamie, rareori „înșelând”. Astfel, oamenii de știință au descoperit că există diferențe la nivel de neurotransmițători, neuroreceptori și hormoni în creierul acestor mamifere, care le determină comportamentul fidel. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod