Eu cu cine ma marit?


Stiai sau te-ai gandit macar odata ca ordinea in care te-ai nascut in familia ta iti poate afecta in mod pozitiv sau negativ relatia cu persoana iubita? Daca nu ai facut-o...
Stiai sau te-ai gandit macar odata ca ordinea in care te-ai nascut in familia ta iti poate afecta in mod pozitiv sau negativ relatia cu persoana iubita? Daca nu ai facut-o pana acum, este cazul sa te mai gandesti si la acest aspect. Afla combinatiile fericite si cele mai putin fericite.

Cele mai reusite combinatii pentru casatorie

Singura la parinti casatorita cu un mezin; prima nascuta, casatorita cu mezin; mijlocie, casatorita cu mezin - in toate aceste "combinatii", genul joaca si el un rol destul de important. Daca vrei ca legatura sa fie perfecta, atunci femeia nascuta prima intr-o familie se va marita cu un barbat care este mezin in familia lui si are surori mai mari. Ultimul nascut, cu surori mai mari, este genul de persoana care trezeste instinctul matern la o femeie. El a crecut cu surorile mai mari care l-au ingrijit si in general l-au tratat ca pe una din jucariile lor.

Acelasi lucru asteapta si din partea sotiei sale si nu poate gasi nicaieri mai bine acest lucru decat la o "sora mai mare". Legatura merge in ambele sensuri. Primul nascut are nevoie de cineva care sa-i arate placerea unui rasarit, a unui curcubeu si sa-i reaminteasca mereu ca viata poate fi minunata, plina de distractii. Mezinul are nevoie de cineva care sa-l invete ca pentru a avea tot ceea ce doresti in viata este nevoie de multa munca, preseverenta si schimbarea viselor in realitate.

Primul nascut casatorit cu primul nascut: au o foarte buna compatibilitate. Fie ca se indragostesc de la prima vedere fie ca dragostea vine cu timpul intre ei, relatia are mari sanse sa reuseasca si de cele mai multe ori se concretizeaza intr-o casatorie.

Prim nascut casatorit cu un mijlociu: pericolul poate aparea aici daca mijlociul (fie ca este el, fie ca este ea) isi schimba comportamentul pentru a se potrivi mai bine cu partenerul, de fapt pentru a-l multumi pe acesta. Chiar daca persoanele nascute mijlocii fac pereche buna in mai toate combinatiile (poate mai putin cu mijlocii) se pot simti intimidate de primii nascuti.
Daca te gasesti intr-o astfel de situatie si te casatoresti cu un prim nascut in familia lui s-ar putea sa te simti nevoita sa renunti la o parte din dorintele si visele tale. Oricum daca ai tendinte de prim nascut - adica iti place sa-i domini pe cei din jur, aceasta poate fi o combinatie foarte buna pentru tine.

Primul nascut casatorit cu mezinul: este combinatia excelenta. Primul nascut il poate invata pe mezin cum sa fie mai organizat, mai calculat si ca sunt momente in care viata trebuie luata in serios. Mezinul il invata pe cel mare ca este bine din cand in cand sa uite de griji si sa se distreze.

Combinatii sortite esecului
Mijlociu casatorit cu mijlociu: pot avea totusi sanse de izbanda daca unul dintre ei are tendinte de prim nascut, iar celalat de mezin. Copiii sunt cei ce vor suferi cel mai mult - ambii parinti isi vor sustine punctele de vedere iar copilul va incerca sa mentina linistea intre ei. Un lucru pozitiv: infidelitatea apare foarte rar in astfel de cupluri.


Mijlociu casatorit cu mezin: relatia poate merge bine daca mijlociul tinde sa se comporte precum un prim nascut. Daca mijlociul se comporta tipic unui mijlociu atunci se poate lasa atras in viata ceva mai iresponsabila a mezinului. Daca tinde sa se comporte percum un mezin, se pot ivi pobleme. Daca ea se comporta insa ca sora mai mare, atunci se pot intelege bine.

Mezin casatorit cu mezina: mare atentie in aceasta situatie. Poate ca va distrati din plin, dar poate ca simti uneori cum viata va cam scapa de sub control?

Singura la parinti casatorita cu baiat singur la parinti: nu numai ca sunt amandoi extrem de alintati, dar nu au nici cea mai mica idee despre cum sa se comporte cu un frate sau o sora mai mari sau mai mici.

Femeia mezina fara frati casatorita cu barbat mezin fara surori: nu numai ca sunt ambii mezini, dar la fel ca in cazul de mai sus nu gasesc destula intelegere pentru sexul opus la fel ca cei ce au copilarit cu frati sau surori de genuri opuse.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • titei nicoleta andra pe 3 Aug 2012, 01:37
    cu cine o sa ma marit

    am 25 de ani da niciodata nu prea am avut noroc in dragoste as vrea sa aflu daca o sa ma marit si eu vreodata

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod