Este el interesat de mine?

Conform legendei, barbatii sunt cei care fac primul pas, urmand ca prin vorbe dulci, linguseli, vin, cina si, in esenta, mita (cu ciocolata, flori si intalniri romantice la cina), sa convinga femeile sa le treaca pragul de holtei fie pentru: a) o partida salbatica, fie pentru: b) a ingenunchea in fata ei.
Femeile - dulci, pasive si delicate ca niste flori - incep in forta prin a le refuza toate micile atentii, pana cand printr-o perseverenta asidua rezistenta ne este infranta si atunci acceptam un... lichior. In tot acest rastimp, in asteptarea cavalerului pe cal alb, ne umplem timpul cu lectura romanelor de dragoste si crosetam cuverturi din macrame. 

Ce gramada de prostii! Femeile au facut intotdeauna primul pas si au orchestrat ritmul si directia in care se indreapta o relatie romantica. Maestre ale intuitiei si ale manipularii emotionale, femeile sunt experte in limbajul trupului fiind capabile sa ridice incarcatura afectiva a unei incaperi mai repede decat li se intaresc sfarcurile in bataia brizei. 

Poti sa pui pariu pe tot salariul tau ca daca el se indreapta spre tine, inarmat cu curaj si cu cateva replici de abordare, asta se datoreaza numai faptului ca tu l-ai momit s-o faca. Expresia usor surprinsa, intrebatoare, denota faptul ca te considera fascinanta. Sau complet sarita de pe fix. 

Femeile au de ales intre 52 de miscari prin care pot arata barbatilor ca sunt interesate. Un barbat are de ales dintre maximum 10 pentru a atrage o femeie. Prin urmare, iata vestea buna: femeia este, de regula, experta in descifrarea limbajului trupului. Dar in cazul in care tu nu faci parte dintre aceste femei, am inclus aici cateva semnale evidente, dar si altele mai subtile, tainice si (uneori) extrem de rare. 

Toate sunt de bine daca... 


1) Iti va servi o miscare din sprancene. 

Atunci cand intalnim pentru prima data pe cineva care ne place, sprancenele noastre se ridica si coboara. Daca, la randul ei, acea persoana este atrasa de noi, isi va ridica si ea sprancenele. Toata treaba asta dureaza cam o cincime de secunda si se intampla tuturor locuitorilor Terrei - indiferent de varsta, rasa sau clasa sociala. Ridicarea sprancenelor ne ajuta sa deschidem ochii mai mult si astfel permite unui flux mai mare de lumina sa se reflecte in ei, ceea ce-i face mai stralucitori, mai mari si mai seducatori. 

O ridicare din sprancene poate trece usor neobservata, dar ele sunt atat de elocvente, incat daca ai reusit s-o prinzi, poti fi sigura ca cel ce a facut-o te place. Poate ca el inca nici nu este constient de acest lucru. Extinde in mod deliberat durata acestei miscari din sprancene pana la o secunda si astfel iti vei mari sansa ca el sa "se prinda" ca esti interesata de persoana lui. 


2) Tine buzele intredeschise. 

Daca ii place ceea ce vede, buzele i se vor intredeschide automat, numai pentru o secunda, in momentul in care vi se intersecteaza privirile. 


3) Narile ii freamata si, in general, toata fata i se "deschide".

 Sprancenele ridicate, buzele intredeschise, narile frematand si ochii larg deschisi - toate la un loc dau fetei o expresie de "deschidere". 


4) Va incerca sa-ti atraga atentia. 

Pentru unii barbati asta poate insemna o subtila aranjare a cravatei in timp ce el se roaga in gand ca tu sa prinzi din zbor aceasta miscare. Altii se transforma in Clovnul Bobo si devin atat de zgomotosi si de turbulenti, incat mai au putin pana sa stea in maini si sa faca tumbe. Orice miscare sau gest exagerat inseamna, de regula, ca el incearca sa se evidentieze din grup. Un alt indiciu: in mod inconstient se va indeparta de prieteni si va sta putin mai intr-o parte, sperand sa fie remarcat ca individ. 


5) Isi va aranja cravata sau va indeparta o scama. 

Stim cu totii ce inseamna aceste gesturi de aranjare. Sunt echivalente cu linsul buzelor la femei - "vreau sa arat bine pentru tine". 


6) Isi va netezi sau zburli parul. 

Care dintre cele doua gesturi va fi ales depinde de stilul frezei pe care o are si de ce trebuie sa faca pentru a arata cat mai bine. Tipii fac chestia asta involuntar si mult mai des decat crezi. Uita-te inapoi peste umar data viitoare cand ai sa te duci la toaleta si pun pariu ca are deja mainile ridicate pentru a-si aranja freza. 


7) Sprancenele ii raman putin ridicate in timp ce vorbesti. 

Expresia usor surprinsa, intrebatoare denota faptul ca te considera fascinanta. Sau complet sarita de pe fix. Si ca sa fiu sincera, oricare dintre ele ar fi, este de preferat privirii unui barbat care se uita la tine cu sprancenele si ochii complet relaxati. Acela te gaseste pur si simplu plictisitoare. 


8) Isi va face de lucru cu sosetele, tragandu-le in sus. 

Pe timpuri, barbatii se imbracau frumos numai la ocazii speciale si in timp ce costumul ar fi putut rezista cu lunile in naftalina, sosetele continuau fara probleme sa fie purtate (pana la moarte). Din acest motiv si-a petrecut jumatate din seara tragandu-si-le in sus, in incercarea de a se aranja. Este un gest cu interpretare uimitor de precisa. Daca un tip isi trage in sus sau isi aranjeaza sosetele in prezenta ta este aproape suta la suta un semn ca este interesat de tine si ca incearca sa arate cat mai bine. 


9) Totul este ridicat, slava Domnului. 

Ceea ce vreau sa spun este ca va sta cu muschii incordati, pentru a-si pune corpul in lumina cea mai avantajoasa. De asemenea, va sta drept in fata ta pentru a-ti dedica intreaga atentie si se va apleca usor inainte pentru a se apropia de tine. 


10) Te va lasa sa-l surprinzi analizandu-ti corpul. 

O parte dintre experti numesc asta "calatorie vizuala" - ochii lui fac o scurta croaziera de-a lungul trupului tau, zabovind cateva clipe in punctele cele mai dragute. Nu te minti singura: el ti-a scanat deja cu minutiozitate intregul corp, in mod automat, in secunda in care a pus ochii pe tine. Diferenta este ca acum te lasa sa vezi ca face asta. Mesajul: te considera un posibil partener sexual. 


11) Isi va desface picioarele atunci cand sta in fata ta, pentru a-si expune organele genitale.

 Iti permite sa te uiti bine la ceea ce are de oferit. Din fericire, in acest moment inca mai are pe el pantalonii sau blugii. 


12) Va sta cu mainile in solduri. 

Aceasta pozitie accentueaza dimensiunile fizice si sugereaza increderea in propriul corp. si mai este si un gest prin care arata spre un anumit loc. Ne folosim mainile pentru a indica directia celor mai de pret bunuri sexuale si, de asemenea, spre partile din trupul nostru unde preferam sa fim atinsi. Daca isi petrece toata seara cu mainile pe solduri, cu degetele desfacute si orientate in jos, inseamna ca este dornic sa ii privesti, sa-i atingi si sa-i admiri partile de care este cel mai mandru. Totul la nivelul subconstientului, desigur. Ma rog, cel putin in majoritatea cazurilor... Va lua "pozitia vacii gata sa impunga". O variatie a pozitiei de mai sus, denumire pe care texanii au primit-o dupa ce cercetatorii au observat ca barbatii care incearca sa agate o femeie - in acest caz, cowboii - o adopta invariabil. S-a dovedit ca nu numai texanii stau asa: pozitia vacii gata sa impunga este un gest de curtare foarte frecvent in societatea din vestul Americii. Isi prinde degetele mari de curea sau de gaicile pentru curea, cu degetele orientate in jos spre organele genitale, isi departeaza picioarele cu o deschidere egala cu distanta dintre umeri si isi inclina capul intr-o parte. 


13) Se va juca cu nasturii de la sacou, descheindu-i si incheindu-i la loc. 

 Este o activitate de substituire (bajbaiala), pentru ca l-ai facut sa fie putin nervos, peste ea adaugandu-se si dorinta subconstienta de a-si scoate hainele. Urmatoarea etapa este sa isi descheie toti nasturii de la jacheta si sa o dea in parti, tinand-o desfacuta cu mainile puse pe solduri. Daca o dezbraca, e clar ca isi imagineaza ca are deja pantofii sub patul tau. 


14) Isi va atinge des fata, in timp ce te priveste. 

Daca este interesat, isi va mangaia obrazul in sus si in jos cu varfurile degetelor, isi va atinge urechile sau isi va freca barbia. Este o combinatie de excitatie nervoasa, aranjare si atingere autoerotica. Atunci cand suntem atrasi de cineva, pielea noastra (si cele mai vizibile parti, buzele si gura) devin din ce in ce mai sensibile la atingere si la alti stimuli. Daca esti fumator, vei trage in piept mai multe fumuri din tigara. Daca bei ceva, vei sorbi mai multe inghitituri. Vei incepe sa-ti atingi buzele mult mai des, deoarece buzele tale sunt ultrasensibile si ai o senzatie extrem de placuta. Si, in plus, ii inoculezi celuilalt in minte ideea ca n-ar fi deloc rau sa te sarute... 


15) Va incepe sa-si mangaie paharul sau sa-l suceasca dintr-o parte in alta, mangaindu-l usor in timp ce il misca. 

Atunci cand barbatii sunt interesati de cineva din punct de vedere sexual, incep sa se joace cu obiecte circulare. De ce? Fiindca fac trimitere la sanii tai: trupul sau lasa sa se "scurga" informatii despre ceea ce se petrece in mintea sa, la nivel de subconstient. 16) Se va deplasa cat mai aproape de marginea scaunului pentru a se apropia de tine si daca isi incruciseaza picioarele, cel de deasupra va arata in directia ta. 


17) Te va ghida punandu-ti o mana pe cot sau pe spate, la nivelul taliei.

Ghidarea cu bratul nu este numai o cale manierata si politicoasa de a te orienta prin multime, ci si o modalitate de a se asigura ca mergi in directia pe care o doreste, pentru ca el te ghideaza. Nu vrea sa te piarda! Si mai arata si ca "esti pe maini bune", asa ca alti barbati nu au de ce sa se ofere voluntari. Impreuna cu aceasta ghidare cu bratul se mai pot intampla si o multime de atingeri-intentionate-din-greseala. 


18) Iti va imprumuta jacheta sau pardesiul.

Putini sunt barbatii care ar fi fericiti atunci cand intorcandu-se de la tejghea ar gasi pe umerii iubitei haina unui alt tip. Nu are nici o importanta daca ii clantaneau dintii in gura de frig. El isi doreste sa o acopere numai haina lui, pentru ca este un gest protector, posesiv, sexy. Care spune "ce-i al meu e si al tau", ceva ce a fost foarte aproape de pielea lui a devenit acum aproape de a ta (si viceversa atunci cand i-o dai inapoi). A mirosit a el atunci cand ti-a dat-o si va mirosi a tine atunci cand i-o inapoiezi. Si, mai mult, se creeaza o legatura: el trebuie sa stea prin preajma ta ca sa o recupereze. 

Informatii preluate din cartea "Superflirt", de Tracey Cox, Editura Litera International, www.litera.ro
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ale pe 1 Iul 2009, 23:46
    hmm..

    toate aceste sfaturi mi se par foarte bune, mai ales ca asta se intampla in majoritatea cazurilor..dar parerea mea e ca ar trebui ca si minoritatea sa fie mai bine studiata, pentru a descoperi slabiciunile acestor "specimene" :P oricum, mi'a placut..:)

    0
    0

  • bitzi pe 28 Mai 2008, 16:33
    Foarte frumos

    mi-a placut ce am citit mai ales ca unele faze mi s-au intamplat. Si chiar nu stiam cum sa le interpretez. Faza e "semnalele" au venit din 2 parti... si arata un sg lucru:-j

    0
    0

  • alynutza pe 9 Mai 2008, 17:37
    maraviosso

    forte ninunat ash spune eu dar cred k shi foarte putzin..........sunt nishte mistere care adesea se petrec in jurul nostru dar nici nu prea ne dam seama........ar fi de dorit sa fie mult mai multe taine scurse pe aceste file de net k intr-o clepsidra a timpului misterios

    0
    0

  • mimi pe 3 Mar 2008, 13:25
    Perfect adevarat

    ESTE FOARTE INTERESANT ARTICOLUL!!! Mie mi se intampla... deci in concluzie e interesat de mine :D

    0
    0

  • nicola alexandra ileana pe 20 Nov 2007, 15:54
    frumos,dar nu cred ca si adevarat

    atunci cand sunt interesata de cineva,nu mai sunt f atenta la ce gesturi face el,asa ca nu pot sa imi dau seama daca si el ma place.

    0
    0

  • adcatbaska pe 27 Feb 2007, 19:00
    flexril. Side effects.

    Thanks! [url=http://viagra.pharmlna.info/]buy cheap viagra[/url] [url=http://wellbutrin.pharmlna.info/]buy cheap wellbutrin[/url] [url=http://xanax.pharmlna.info/]buy cheap xanax[/url] [url=http://zithromax.pharmlna.info/]buy cheap zithromax[/url] [url=http://alprazolam.pharmlna.info/]buy cheap alprazolam[/url] [url=http://ambien.pharmlna.info/]buy cheap ambien[/url] [url=http://amoxicillin.pharmlna.info/]buy cheap amoxicillin[/url] [url=http://ativan.pharmlna.info/]buy cheap ativan[/url] [url=http://carisoprodol.pharmlna.info/]buy cheap carisoprodol[/url] [url=http://celexa.pharmlna.info/]buy cheap celexa[/url] [url=http://diazepam.pharmlna.info/]buy cheap diazepam[/url]

    0
    0

  • madalina pe 23 Sep 2006, 23:59
    as vrea niste sfaturi

    mai intai as vrea ceva despre cum sa inru in vorba cu el.imi place f mult si il vreau!

    0
    0

  • corina pe 18 Sep 2006, 17:40
    este adevarat tot ceea ce scrie mai sus

    Intradevar am avut si eu parte de aceste gesturi din partea mai multor barbati si totul s-a intamplat exact ca la "carte".

    0
    0

  • daniela vitan pe 19 Ian 2006, 17:48
    doar multumiri

    parerea mea este k aceste lucruri te ajut fff mult..cum s-a intamplat in cazul meu.Va multumesc pt aceste sfaturi..mi-au fost un adevarat ajutor.

    0
    0

  • adriana pe 19 Ian 2006, 17:48
    multumesc

    aceste sfaturi ajuta foarte mult si cred ca fiecare le aplica cu sau fara a-si da seama. va multumesc pentru aceste sfaturi si intr-adevar le-am aplicat si mi-au fost de ajutor

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod