El este "anti-Valentine's Day"?

Desi cei mai multi dintre noi celebreaza Ziua Indragostitilor, exista persoane care nu prea indragesc aceasta sarbatoare. Ce faci daca tu iubesti ziua de 14 februarie...

Desi cei mai multi dintre noi celebreaza Ziua Indragostitilor, exista persoane care nu prea indragesc aceasta sarbatoare. Ce faci daca tu iubesti ziua de 14 februarie, in timp ce partenerul tau o ignora sau, mai grav, o dispretuieste?

Astepti cu nerabdare Ziua Indragostitilor pentru ca iti plac la nebunie cadourile, inimioarele roz, ursuletii de plus si in general toate simbolurile acestei sarbatori. Iti place sa iti surprinzi iubitul si apelezi la tot felul de nazbatii pentru a-l face sa se simta deosebit si a-i arata cat de mult il iubesti.

Anii trecuti ai incercat totul: de la cadouri care mai de care mai interesante, pana la cine si plimbari romantice. Nimic nu pare sa dea rezultate - iubitului tau pur si simplu ramane indiferent in fata aceastei sarbatori a iubirii.

Nu exista niciun dubiu asupra faptul ca barbatii si femeile gandesc diferit, iar acest lucru este destul de evident de Ziua Indragostitilor.

Daca tu o astepti cu nerabdare, el poate ca nici nu isi da seama ce zi este pana ce nu apari tu cu un zambet mare si un cadou ascuns la spate...

Dar ce au barbatii impotriva acestei zile? Iata cateva idei care ar putea sa clarifice lucrurile:

Barbatii urasc sa mearga la cumparaturi si sa "bantuie" prin magazine in cautarea unui cadou pe care habar n-au cum sa-l aleaga si nici macar nu stiu cum ar trebui sa arate. Teama ca ar putea cumpara ceva ce nu este pe plac iubitei, ii determina pe cei mai multi dintre ei sa cumpere flori. Suna cunoscut?

Confuzia lor este alimentata si de semnificatia pe care ar putea-o avea cadoul pe care ti-l ofera. Daca iti cumpara un cadou care nu iti este pe plac, poate vei crede ca nu te iubeste. Daca iti va cumpara un inel, poate vei crede ca are planuri mari pentru viitor si poate ca el nu isi doreste asta acum. Prin urmare, este de inteles de ce multi barbati si-ar dori sa sara peste ziua de 14 februarie.

Ce poti face?
Daca iubitul tau face parte din categoria de mai sus si nu este un expert in achizitionarea cadourilor, incearca sa fii mai putin exigenta cand vine vorba de cadoul ales de el.

Reactia ta este foarte importanta pentru el.

Problema cadourilor se poate pune si invers. Iti plac inimioarele roz cu danteluta, ursuletii de plus cu inimioare in brate, pernute colorate frumos pe care sunt brodate mesaje de dragoste si esti sigura ca un astfel de cadou este perfect pentru a-i arata cat de mult il iubesti.

Ii oferi cadoul si te astepti sa il plaseze in cel mai vizibil loc din locuinta sa, pentru ca toti prietenii sai sa vada cat de mult il iubesti... Te inseli amarnic! Ideea de a pune o pernuta rosie "dragalasa", in forma de inima, in mijlocul canapelei sale il inspaimanta mai mult decat ai putea crede. Este un atentat la masculinitatea sa.

Incearca sa renunti la cadourile dragalese, specifice acestei zile. Nu ii cumpara lucruri pe care nu le va folosi niciodata si pe care le va scoate din ascunzatoare numai cand apari tu.

Iti spune in fiecare zi cat de mult te iubeste si nu intelege de ce ar trebui sa existe o zi speciala pentru a face asta.

Iti arata mereu ca esti sufletul sau pereche si nu simte nevoia sa faca ceva deosebit in ziua de Sfantul Valentin. Nu este de condamnat...

Daca tu iti doresti ca aceasta zi sa fie totusi cireasa de pe tort, explica-i ca pentru tine este important sa faceti ceva deosebit.

Sunteti la inceputul relatiei, iar aceasta va fi prima sarbatoare a iubirii petrecuta impreuna. Nu stie exact ce ar putea face pentru a te impresiona, ii este teama sa nu dea gres cu alegerile pe care le va face. Sa iti pregateasca o cina romantica la el acasa? Sa te invite la un restaurant? Sa iti faca o surpriza? Dar ce fel de surpriza?! Chiar daca nu prea arata, barbatii se tem de astfel de evenimente. Toate aceste intrebari si indoieli il vor determina sa spuna pur si simplu ca nu ii place Valentine's Day.

Preia tu initiativa! Pentru ca sunteti la inceput si nu va cunoasteti inca destul de bine, puteti descoperi impreuna ce inseamna si ce va insemna pentru voi Ziua Indragostitilor: va ramane o zi ca toate celelalte sau va avea o semnificatie deosebita? Fii tu cea care face primul pas: pregateste ceva deosebit pentru aceasta zi.

In functie de reactia sa, iti vei putea da seama daca el chiar este "anti-Valentine's Day" sau pur si simplu i-a fost teama sa faca el primul pas.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod