E vreodată OK să reiei relația cu un fost iubit? Argumente pro și contra

Fie că a fost doar un moment de rătăcire sau o scânteiere a pasiunii de acum 17 ani, Jennifer Lopez a luat în considerare acest lucru atunci când a plecat în vacanță pentru câteva zile cu fostul ei logodnic, Ben Affleck.
Si noi, oamenii de rand, probabil ca ne-am confruntat cu dilema asta la un moment dat sau chiar am facut pasul spre impacare. Din experienta mea, de cele mai multe ori nu iese bine, mai ales daca iei decizia aceasta la scurt timp dupa incheierea unei relatii de lunga durata (cazul lui Jennifer, care in aprilie s-a despartit de Alex Rodriguez, cu care era logodita).

Cu toate acestea, publicatiile din intreaga lume ne alimenteaza fanteziile unei iubiri care nu moare: Jennifer si Ben, sau Bennifer, asa cum cuplul a fost numit, impartasesc o legatura atat de puternica, incat isi pot relua povestea de iubire de unde au lasat-o in 2003.
Jennifer spunea atunci ca Ben este primul barbat care i-a frant cu adevarat inima. Acest lucru ar putea explica de ce el a ramas in inima ei si tentatia pentru a retrai acele momente frumoase alaturi de el.

Jennifer Lopez si Ben Affleck inca au o legatura puternica: vor reusi sa fie din nou impreuna? Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod