Dragoste şi sex: 6 lucruri pe care să nu le faci la prima întâlnire

Nu te-a mai sunat după prima întâlnire? Atunci ai două variante prin care poţi să justifici această dezamăgire deloc măgulitoare: este incapabil să te aprecieze la adevărata ta valoare sau i-ai transmis o imagine greşită despre tine, prin comportamentul tău.
Există anumite lucruri pe care este ideal să nu le faci la prima întâlnire, dacă vrei cu adevărat să cucereşti inima tipului pe care îl placi. Aceste greşeli generale comise de femeile care flirtează cu un bărbat îţi periclitează imaginea şi te împiedică să arăţi cât eşti de minunată de fapt. Evită-le pe cât posibil şi bucură-te de toată atenţia curtezanilor interesaţi de o şansă la inima ta!

1. Nu te simţi prea confortabil cu el de la prima întâlnire

Este absolut admirabil să fii relaxată atunci când cunoşti un bărbat, însă ai grijă să nu te simţi prea confortabil cu el de la prima voastră întâlnire, dacă nu vrei să pari o femeie uşoară.
Ce înseamnă acest lucru? Că nu ar trebui să iei în considerare livingul tău sau al lui ca loc de întâlnire pentru prima dată şi că nu ar trebui să-l inviţi la shopping, crezând că-l poţi pune pe jar dacă îl chemi în cabina de probă, să-şi dea cu părerea.

Genul acesta de relaxare îl va face să creadă că ai relaţii superficiale cu bărbaţii şi nu prea ştii să impui limite. În plus, dacă îţi petreci prima întâlnire la el pe canapea, unde se va consuma a doua?

2. Nu te îmbrăca vulgar

Bărbaţii sunt fiinţe vizuale, chiar contează modul în care arăţi la prima întâlnire şi cum ştii să-ţi alegi ţinuta care să te avantajeze. Secretul este să îţi acoperi trupul atât cât trebuie: suficient de mult cât să fii sexy, dar nici prea puţin, altfel rişti să fii vulgară şi etichetată greşit.
Lasă loc pentru puţin mister, el este cel care incită cu un adevarat un bărbat!

3. Nu juca prea tare cartea inabordabilei

Chiar dacă nu ţi se pare că ar fi emoţionat, contează pe faptul că are şi el un tremur uşor al mâinii din cauza emoţiilor şi presiunii de a te impresiona. Zâmbeşte şi fii prietenoasă, nu încerca să pari ceea ce nu eşti. Când vezi că îşi pierde şirul ideilor, ajută-l să se adune şi menajează-l. Bărbaţii sunt vânători orgolioşi, ce tind să fugă de prada care îi intimidează.

4. Nu te comporta de parcă ai vrea să-l angajezi

Când conversaţia voastră începe să sune ca discuţia de la un interviu de angajare, el fiind candidatul, nu te aştepta să-i laşi o impresie excelentă.
Când îl bombardezi din prima clipă cu întrebări despre casa în care locuieşte, salariul lunar, planurile de viitor şi punctualitatea achitării facturilor, se simte exact ca la un interogatoriu, adică deloc plăcut.

Lasă conversaţia să curgă firesc, iar pe parcurs, îţi va dezvălui din proprie iniţiativă tot ce iţi doreşti să afli despre el. Fii delicată, subtilă şi răbdătoare!

5. Nu-ţi lua cu tine complexele de inferioritate

Nesiguranţa este probabil trăsătura de caracter pe care bărbaţii o găsesc cel mai puţin atrăgătoare la o femeie. Nu te victimiza, nu-i da de înţeles că eşti o femeie complexată şi nu îi transmite că bărbaţii nu prea fac coadă la uşa ta.
Fii încrezătoare în tine şi transmite-i că e norocos să se afle în faţa ta, un bărbat adevărat va fi extrem de atras de tine!

6. Nu-l invita acasă

Sexul la prima întâlnire este o ruletă rusească. Puţini bărbaţi îl interpretează ca pe o formă de emancipare feminină, iar cei mai mulţi îl evaluează ca pe o dovadă a promiscuităţii tale. Meriţi mai mult decât o etichetă umilitoare, deci lasă-l să te cucerească prin alte câteva întâlniri
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod