Diferențele dintre un suflet pereche și un partener de viață

Există multe concepții greșite despre un suflet pereche și un partener de viață. Un suflet pereche este o persoană care vine în viața ta pentru a te învăța, împinge de la spate și ajuta să ajungi la un nivel mai înalt al conștiinței. Un partener de viață este o persoană în care ai încredere și depinzi de-a lungul vieții. Iată cele mai importante diferențe dintre un suflet pereche și un partener de viață!

Prin ce diferă un suflet pereche de un partener de viață?


1. Un suflet pereche te ajută să înveți o lecție de viață


Sufletele pereche pot intra în viața ta fie ca prieteni, membri ai familiei sau ca iubiți. Acestea împlinesc o pasiune sau o dorință. Odată ce misiunea și îndrumarea sunt finalizate, un suflet pereche iese din viața ta de cele mai multe ori, lăsând în urmă tristețe. Un partener de viață are interese similare cu tine. Această persoană este un pilon care te sprijină și te încurajează să îți asumi riscuri.
Spre deosebire de sufletul pereche, partenerul de viață este alături de tine indiferent ce obstacole și provocări apar. Partenerul de viață este conectat și emoțional cu tine, fără a fi egoist.

2. Există o mare diferență la nivelul conexiunilor sufletești


Sufletele pereche au o legătură profundă la nivelul inimii și conștiinței. Relațiile sunt intense și pline de tranziții. Aceste experiențe frumoase se termină, de obicei, în inimi frânte. Sufletele pereche aduc cu ele lecții karmice care trebuie învățate în această încarnare.
Partenerii de viață ajung într-un moment în care există iubire de sine și acceptare. Nu mai este nevoie să acoperi un gol care nu poate fi explicat. Acești parteneri vin împreună cu povești similare. Scopul sufletului pereche este să te zdruncine, să îți scuture puțin orgoliul, să îți arate obstacolele și dependențele, să îți frângă inima, astfel încât lumina să poată intra și să te facă îți schimbi viața.

3. Un suflet pereche te cunoaște intuitiv


Există o conexiune puternică între gândire și sentimente. Vă cunoașteți gândurile și dorințele.
Sufletele pereche nu au nevoie de cuvinte pentru a-și exprima ideile și emoțiile. Au trecut prin ceea ce ai trecut și tu. Știu cum este să te simți într-un anume fel. Partenerii de viață sunt atrași fizic unul de altul și își doresc să învețe valorile reciproc. Relația se bazează mai degrabă pe stimularea logică și intelectuală decât pe cea emoțională bazată pe urcușuri și coborâșuri.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod