De ce si-a pierdut interesul pentru mine?

A fost dragoste la prima vedere? Cand va intalneati, nimic nu mai conta, erati numai voi doi si restul disparea? Acum insa lucrurile s-au schimbat. Veniti seara acasa...
A fost dragoste la prima vedere? Cand va intalneati, nimic nu mai conta, erati numai voi doi si restul disparea? Acum insa lucrurile s-au schimbat. Veniti seara acasa, va ocupati de treburile gospodaresti, mergeti la cumparaturi, scoateti copilul la plimbare si, usor, usor, parca ati uitat de voi. Realizati ca lucrurile nu sunt in regula, dar nu faceti nimic sa le imbunatatiti.

Problemele care apar si destabilizeaza o relatie sunt diverse: locuitul cu parintii, nasterea copilului, programul aglomerat, anii care trec, uneori si casatoria sau lipsa banilor va indeparteaza unul de celalalt. Vom dezbate pe larg fiecare aspect si vom incerca sa gasim o rezolvare fiecaruia dintre ele.

De ce si-a pierdut interesul pentru mine: Locuim cu parintii


Inainte sa va casatoriti, erati liberi sa faceti ce vreti. Plecati impreuna, erati singuri, lucrurile functionau de minune. Acum situatia este alta. Diferenta de mentalitate, vorbe aruncate fara sens, certuri, toate acestea intervin atunci cand impartiti caminul cu parintii.
Imagineaza-ti o situatie in care voi doi va certati din diverse motive. Evident, acest conflict ajunge la urechile celorlalti si de aici incep problemele.

Ei intervin, voi incercati sa impacati si "capra si varza" si ajungeti sa nu va mai vorbiti. Discutia ia o amploare nedorita si singurii afectati sunteti voi. De aceea, cel mai bine este sa va gasiti un cuibusor al vostru in care sa va duceti viata de zi cu zi. Conform proverbului: "Noi ne certam, noi ne impacam, nu stie nimeni ce este in casa noastra".

Avem un nou membru, bebelusul


Motiv de bucurie pentru fiecare dintre noi, sosirea unui bebelus in familia voastra va face sa va simtiti impliniti. Numai ca timpul pe care il petreceati doar voi doi, acum trebuie impartit la trei. Mai mult decat atat, este imperios necesar ca cel mic sa beneficieze de cat mai mult. Sotul tau s-ar putea sa se simta neglijat sau poate avea impresia ca l-ai uitat. Insa tu trebuie sa-l faci sa inteleaga ca lucrurile nu stau asa.
Nu trebuie sa fie gelos pe noul venit, dragostea ta pentru el nu poate fi comparata cu ce simti pentru cel mic. Pentru a evita astfel de discutii, este bine sa-ti faci un plan inca dinainte de a naste.

Pune patutul bebelusului in camera voastra, astfel nu vei fi nevoita sa-ti muti dormitorul;
Daca cel mic nu are probleme si, mai ales cand este putin mai mare, este bine sa-l lasi cu bunicii si sa pleci cu sotul tau undeva departe, unde sa fiti doar voi doi;
Implica-ti sotul in cresterea copilului, invata-l sa-i schimbe scutecul, sa-i dea sa manance, lasa-l sa se joace cu el, astfel va intelege, cu adevarat, ce se intampla.

De ce si-a pierdut interesul pentru mine: Lucratul peste program


Pe vremea parintilor nostri, lucrurile erau mai simple. Programul lor la serviciu era de la 7 la 15 si, rareori, se intampla sa se prelungeasca. Acum, in era vitezei, stii cand pleci de acasa, dar nu sti cand te vei intoarce. Este oarecum normal sa va distantati putin daca va intalniti asa de rar.
Tu la serviciu, el la fel, ati devenit, mai degraba, colegi de apartament.

Trebuie sa iei atitudine. Planuieste o iesire in oras in week-end sau chiar un concediu scurt, undeva departe de casa. Daca aceste lucruri nu sunt posibile, pregateste o cina romantica sau petreceti sfarsitul de saptamana numai voi doi.

Casatoria


V-ati casatorit, dragostea nu mai este aceeasi. De foarte multe ori, dupa casatorie, femeile sesizeaza o schimbare in relatia cu partenerul. Obisnuinta a luat locul pasiunii, lucrurile au intrat intr-o rutina, care nu face altceva decat sa altereze relatia. Daca observi ca legatura voastra este afectata de astfel de aspecte, stai de vorba cu partenerul tau si gasiti impreuna solutiile. Daca nu reusiti, este bine sa apelati la terapia de cuplu. Nu este o rusine sa ceri un sfat avizat.

De ce si-a pierdut interesul pentru mine: Ai grija cum arati


Un aspect care nu trebuie neglijat absolut deloc este conditia ta fizica. O greseala foarte des intalnita in randul femeilor este delasarea.
"M-am casatorit, nu mai conteaza cum arat!". Total eronat. Da, te-ai casatorit, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa te neglijezi.

Nu ai bani suficienti sa mergi la sala sau la un nutritionist? Nu-i nicio problema. Fa exercitii fizice acasa, sunt vestite deja sticlutele pline cu nisip care se folosesc pe post de gantere. Fa-ti un regim strict de dieta, daca ai cateva kilograme in plus. Foloseste creme de intretinere, cumpara-ti un parfum bun, nu sta toata ziua cu sortul la brau si fa-te frumoasa pentru sotul tau.

Indiferent de problemele care apar intre voi, cel mai bine ar fi sa le discutati. Nimeni din afara nu va putea sa va dea sfaturi pentru ca, pur si simplu, nu stie ce este intre voi. Rezolvarea sta in mainele voastre, trebuie numai sa vreti.
 

Comentariile 51-52 din 52

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mely69 pe 3 Mar 2008, 23:03
    criza

    Pe noi ne-au indepartat rand pe rand cate un pic din toate:copiii,parintii mei care au stat la noi in vizita (noi fiind stabiliti in strainatate),lipsa serviciului,lipsa de bani.Toate astea au contibuit la ruperea relatiei noastre care dureaza de13 ani.La ora asta santem intr-o criza din care sper sa se termine cu bine.Eu ma straduiesc din rasputeri dar el sia pierdut interesul fata de mine .Nu mai vrea sa facem sex ,nu mai are nici un interes ptr. mine.Este dureros ca am ajuns aici si nu stiu cat am sa mai pot sa astept sa-si revina.Avem 3 copii impreuna si totul este de o mie de ori mai dureros.

    0
    0

  • dana pe 3 Mar 2008, 20:26
    DRAGOSTE SI SEX

    PE NOI NE DISTANTEAZA PROBLEMA BANILOR EL LUCREAZA IN CONSTRUCTI SI IARNA NU PREA ARE DE LUCRU . SI UNEORI AM IMPRESIA CA INCEPE SAIPLACA SA STEA ACASA CA NICI NU INCEARCA SA-SI GASEASCA ALTCEVA DE LUCRU SI ASTA MA DERANJEAZA LA CULME NU MI-AM PIERDUT INTERESU PT EL DEOCAMDATA DAR SITUATIA ASTA NU-MI PLACE

    1
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod