De ce se simt femeile puternice dezamăgite

Radiază putere și încredere. Par a fi neatinse de stresul și presiunile vieții. Problemele lor nu par niciodată reale, chiar dacă sunt lucruri care te-ar face să te clatini. Indiferent de ce obstacole întâlnesc, relații eșuate, certuri în familie, femeile puternice par a ieși cu succes din orice situație neplăcută. Și-și păstrează calmul. Însă de ce se simt femeile puternice dezamăgite?

Care este motivul pentru care se simt femeile puternice dezamăgite?


Zâmbetul lor poate lumina fiecare cameră în care intră. Nu numai că își aduc aminte de fiecare ocazie specială, dar sunt și primele care vin cu un cadou special. Nu numai că sunt primele care se oferă voluntare, ci rămân și după pentru a strânge și pentru a se asigura că toată lumea ajunge acasă în siguranță. La suprafață, viața pe care o au femeile puternice este perfectă. Au totul. Și totul se petrece ca și cum ar fi planificat viața milisecundă cu milisecundă. 

Femeile puternice sunt un model demn de urmat atât pentru femeile tinere, cât și pentru celelalte.
Din toate perspectivele, acestea sunt perfecte. Dar oamenii nu își dau seama că femeile acestea emană putere și încredere pentru că acesta este persoana pe care vor să o vadă lumea. Pentru că sunt puternice și au succes. În spatele acestui zid construit cu atenție, se află inima femeilor puternice, pe care nu vor să o arate lumii. Durerea lor este blocată, iar ceilalți oameni nu o văd niciodată. Cum și-ar putea da seama cineva că o persoană puternică ce transmite o fericire energică și chiar molipsitoare ar putea să simtă dezamăgire și durere? Singura modalitate prin care ar putea cineva să înceapă să-i înțeleagă durerea unei femei puternice ar fi dacă ar vedea-o atunci când se trântește singură pe pat.
Caută pacea în somn, dar coșmarurile nu o lasă să se relaxeze. Vulnerabilitățile sale ies la suprafață și nu are ce să facă decât să le accepte. Acceptă să-și ducă lupta în singurătate, asumându-și o povară pe care nimeni nu ar îndura-o singur. Rezistența ei nu provine din narcisism sau vanitate, ci dintr-o teamă proprie. 

Toată lumea crede că o femeie puternică are viața perfectă fără vreun efort sau vreo luptă, însă aceasta face tot ce-i stă în putință pentru a induce această percepție altora. În mod ironic, viața sa perfectă este obstacolul său către acest scop.
În ciuda invincibilității sale percepute de ceilalți, o femeie puternică se simte dărâmată emoțional. Este ca o bombă cu ceas. În mijocul acestui haos intern, pierde din vedere un fapt vital. Nu este numai puternică, ci are și o forță interioară cu mult peste imaginația sa.

Este persoana pe care o vede toată lumea pentru că se trezește în fiecare dimineață și blochează cele mai întunecate gânduri. Aceasta simte că lupta începe din nou în fiecare zi, dar nu lipsește niciodată din acest ciclu și câștigă de fiecare dată.
Iar acea ambiție și dorința de a susține lupta o fac la fel de uimitoare în interior pe cât pare și în exterior.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod