De ce până și oamenii fericiți în relație ajung să își înșele partenerul

Din nefericire, înșelatul a devenit o practică destul de comună în relațiile din zilele noastre. Este considerată cea mai înaltă formă de trădare, de neiertat și care se petrece de obicei din cauza faptului că iubirea se estompează sau relația este pur și simplu ireparabilă.
Dar ce se întâmplă atunci când o căsnicie/o relatie pare perfectă? Adevărul este că și oamenii împliniți și fericiți în relația lor ajung să își înșele partenerul. Și există și o explicație.

Înșelatul nu este un semnal al nefericii într-o relație


Cel mai dificil lucru cu înșelatul este încercarea de a înțelege de ce s-a întâmplat. Da, există unele căsătorii care sunt în primejdie serioasă, iar acel sentiment îi determină pe oameni să renunțe la cel de lângă ei, pur și simplu.
Dar unii soți sunt chiar fericiți și pretind că sunt îndrăgostiți, dar totuși înșală. Psihologul Esther Perel a analizat un caz al unei tinere care avea o aventură, însă nu a avut nimic de rău de spus despre soțul ei. Și astfel devine dificil să identifici cauza pentru care oamenii înșală, în general.

Social media are un impact nociv


În prezent este mai ușor să te reconectezi cu persoanele din trecutul tău. Tot ce trebuie să faci este să trimiți o simplă cerere de prietenie pe Facebook, fie să reiei legătura cu cineva din trecut sau cunoști o persoană nouă.
Și cum mulți oameni se alătură comunității Facebook și Instagram, înșelatul prin intermediul rețelelor sociale probabil nu va dispărea prea curând. Citește continuarea pe divahair.ro
divahairro
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Crișan Anna pe 5 Oct 2020, 15:15
    Relație

    Bună sunt căsătorită de 10 ani și am 2 copii. Simt ca îmi doresc altceva de la viata nu mai am atracție fata de soțul meu dar nu vreau nici sa îl pierd totuși suntem împreună de mult timp cu el și totul am făcut împreună. Mulțumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod