De ce nu iti gasesti un iubit

De ce nu reușești să-ți găsești un iubit? Experții au răspunsul!

Ești singură de ceva timp, deși nu îți dorești asta? Câțiva experți au găsit motivele care ar putea sta în calea fericirii tale în dragoste. Iată ce greșeli te împiedică să-ți găsești sufletul pereche:

Ceea ce postezi pe rețelele de socializare

Potrivit expertului în relații David Vermeulen, citat de dailymail.co.uk, rețelele sociale pe care activezi ar putea avea o parte din vina pentru care nu reușești să ai o relație. Ceea ce postezi pe aceste rețele are un impact major asupra felului în care ești percepută de ceilalți, inclusiv de posibilii parteneri pe care îi ai în lista de prieteni. Evită postările în care îți expui păreri controversate, în care judeci aspru oameni sau situații. O remarcă nepotrivită poate îndepărta persoanele care altfel ar fi fost interesate de tine.

De asemenea, postările acelea criptice, din care de fapt nimeni nu înțelege nimic și prin care tu încerci să-ți manifești o stare emoțională nu fac deloc bine imaginii tale.
Pozele lacrimogene, mesajele în care spui cât de mult suferi, cât de grea este viața și cât de răi sunt oamenii le creează celor care le văd o imagine greșită despre tine. Ceea ce înțeleg potențialii parteneri dintr-o astfel de postare este faptul că ești o persoană complicată, care își plânge de milă și care cerșește atenție.

Nici selfie-urile în exces nu îți fac prea bine. Potențialii parteneri ar putea să-și piardă interesul dacă pagina ta este plină numai cu selfie-uri. Mesajul pe care îl transmiți este acela că ești o persoană egocentristă, obsedată de propria imagine și propria persoană. Chiar dacă în realitate ești foarte departe de această descriere, ei nu au cum să afle. 

Atitudinea ta

Jack Knowles, fondatorul aplicației de dating Temptr, este de părere că numeroase persoane care sunt singure și nu reușesc să-și găsească un partener încep să aibă o atitudine exagerată și să se manifeste într-un mod care reflectă o oarecare doză de disperare. Dacă vorbești numai despre faptul că ești singură cu prietenii, rudele sau colegii, șansele tale de a-ți găsi jumătatea scad și mai mult.
Această atitudine poate agrava situația și poate îndepărta, de fapt, potențialii parteneri. Încearcă să te relaxezi și să accepți situația așa cum este, păstrându-ți optimismul.

Ești prea pretențioasă

Bărbatul ideal pentru tine trebuie să fie foarte frumos, sexy, să fie extrem de inteligent și foarte bogat? O astfel de imagine ar putea să-ți afecteze grav viața sentimentală pentru că șansele să întâlnești bărbatul perfect pe care l-ai creat din mintea ta sunt foarte mici. În primul rând, pentru că este în mintea ta... De asemenea, expertul în relații Lucy Jones este de părere că tot rețelele sociale sunt vinovate pentru asta. Ceea ce vezi pe pagina socială a unui bărbat și părerea pe care ți-o formezi astfel înainte de a-l cunoaște ar putea să difere foarte mult de realitate.
Deci nu-ți pune toată încrederea că este bărbatul ideal pentru că așa pare online. 

Ești încă sub influența unui fost iubit

Relațiile tale viitoare sunt afectate de o multitudine de factori, iar ceea ce simți pentru un fost iubit are un impact major, fie că sunt emoții pozitive sau negative. Ai putea, de exemplu, să eviți bărbații care îți amintesc de fostul sau, din contră, să îi căuți pe cei care îi seamănă. Este normal ca experiențele trecute să-ți afecteze deciziile, dar nu este deloc în regulă ca acestea să te împiedice să te concentrezi asupra viitorului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod