De ce nu răspund bărbații la mesaje. 8 motive

Știi deja cât de importante pot fi mesajele în prima fază a relațiilor, iar bărbații știu cât de tare se enervează femeile când nu le răspund la mesaje. Sau cel puțin nu de la început. Iată câteva motive pentru care bărbații nu răspund la mesaje!

Motivele pentru care bărbații nu răspund la mesaje

1. Le este frică de mesajele nenumărate care urmează

Femeilor le place mai mult decât bărbaților să vorbească prin mesaje. Uneori, aceștia nu vor să aibă de-a face cu un baraj de mesaje, pe care trebuie să le citească și la care trebuie să răspundă. Dacă răspund la unul, vor trebui să răspundă și la celelalte. Pentru a împiedica acest lucru, pur și simplu decid să nu răspundă deloc.

2. Încearcă să le învețe o lecție pe femei

Nici femeile nu răspund la mesaje imediat. Dacă au făcut în trecut acest lucru unui bărbat, poate că acesta vrea să le răspundă cu aceeași monedă. Este un comportament răzbunător și infantil, dar se întâmplă uneori.

3. Nu vor să le rănească pe femei

Ce femeie și-ar dori să fie respinsă față în față sau printr-un mesaj? Uneori, bărbații dispar pentru că nu vor să le rănească mai tare pe femei. Nu este valabil acest lucru atunci când un bărbat nu răspunde imediat la mesaje, dar este posibil.

4. Se prefac că nu au văzut

Dacă nu le place ceea ce au citit în mesaj, este posibil să prefere să se poarte ca și cum nu ar fi primit mesajul. Nu este un lucru ușor, dar tot încearcă să-l facă.
Dacă sunt întrebați, vor spune că nu au primit mesajul sau că au șters din greșeală toate mesajele. Dacă un bărbat folosește vreodată o astfel de scuză, sunt șanse mari să nu fie adevărată.

5. Se gândesc la răspunsul perfect

Bărbații nu se nasc poeți sau scriitori. Nu știu întotdeauna modul corect de a răspunde. Există momente în care aceștia simt nevoia să se gândească la cel mai bun mod de a răspunde la un mesaj. Trebuie doar să ai puțină răbdare cu ei.

6. Sunt mai puțin disponibili

Și acesta este un joc la care apelează bărbații. Dacă nu sunt siguri de situația în care se află sau dacă sunt îngrijorați că femeile îi îndreaptă către friendzone, este posibil ca aceștia să ignore un mesaj sau două.
Din nou, acest comportament este unul imatur. Cu toate acestea, își doresc ca femeile să-și pună întrebări și vor să le facă să își dorească mai mult să fie în prezența lor. Nu este o strategie inteligentă, dar de multe ori funcționează.

7. A fost pusă o întrebare deschisă

Uneori, femeile pun o întrebare cu răspuns deschis, la care speră să primească răspunsul perfect. Bărbații care sunt suficient de inteligenți pentru a-și da seama de acest lucru, pot alege să nu răspundă la mesaj. Bărbații preferă întrebările directe, la care nu trebuie să se gândească o zi întreagă pentru a răspunde.

8. Sunt ocupați

Nu în ultimul rând, există și cea mai simplă explicație a acestei situații. Bărbații au joburi, hobby-uri, prieteni, familie și multe lucruri de făcut.
Poate că sunt la un film sau la serbarea nepoatei lor. Femeile ar trebui să își dea seama că bărbații nu așteaptă 24/7 lângă telefoanele lor în cazul în care primesc un mesaj și trebuie să răspundă la el. De cele mai multe ori, motivul pentru care un bărbat nu răspunde la un mesaj este pentru că este ocupat în acel moment. Femeile nu ar trebui să se supere din acest motiv. Ar trebui doar să aibă răbdare și vor primi și răspunsul mult dorit. Dacă nu, este probabil unul dintre celelalte motive enumerate mai sus.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod