De ce nu ar trebui să te întorci în brațele cuiva care te-a făcut să suferi

Cu toții am trecut printr-o despărțire dureroasă. Iar uneori, ne-am dori să ne întoarcem în brațele acelei persoane. Însă nu acesta este cursul normal al lucrurilor.
Nu erai apreciată, te-a dezamăgit atunci când aveai nevoie cel mai mult. Iată de ce nu ar trebui să te întorci în brațele cuiva care te-a făcut să suferi!

Motivele pentru care nu ar trebui să te întorci în brațele cuiva care te-a făcut să suferi

1. Trebuie să înveți să mergi mai departe


Dacă fostul partener a trecut deja mai departe sau își îneacă durerea în jocuri, de ce nu ai face și tu același lucru? Te-a rănit foarte tare, dar cumva îți este dor de relație. Acest lucru se datorează faptului că te simți confortabil să te întorci la ceea ce este familiar.
Dar nu ar trebui să cazi în această capcană. Este foarte probabil ca vechile obiceuri să revină.

2. Te va răni din nou


Pentru că a făcut-o o dată, nu înseamnă că nu o poate face și a doua oară. Acesta este motivul pentru care nu ai putea fi fericită și liniștită într-o relație care a trecut deja prin asta. De asemenea, trebuie să fii fericită cu tine mai întâi. Nu te poți baza pe altcineva pentru fericirea ta. Este un proces prin care trebuie să treci singură.

3. Nu se va schimba


Fostul tău se poate întoarce în genunchi spunându-ți cât de mult s-a schimbat și că și-a dat seama că puteți fi împreună toată viața. Adevărul este că oamenii rareori se schimbă.
Nu vei putea să mai ai încredere în el ca în trecut, iar acest lucru va dăuna în continuare relației. Scuzele sunt minunate și s-ar putea să te simți tentată să o iei de la capăt, dar adu-ți aminte că aceasta ar fi doar o soluție temporară. Mai mult, ar trebui să îl ierți pentru a fi liniștită. Însă trage linie între iertare și împăcare.

4. Meriți mai mult


Nu te mulțumi cu mai puțin doar pentru că simți că nu vei mai găsi dragostea din nou. Meriți persoane care să te trateze cu bunătate de-a lungul vieții și care să îți ofere sprijinul lor atunci când ai nevoie.
Oricât de tentant ar fi să te întorci la vechea relație, acest lucru va prelungi suferința ta.

Vei trece printr-un proces de vindecare lung și complex, dar trebuie să știi că alte persoane vor apărea în viața ta. Odată ce îți vei da seama că meriți mai mult, vei putea găsi dragostea din nou.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod