De ce ne îndrăgostim doar de 3 ori în viața noastră?

Se spune că există trei tipuri de iubire pe care le experimentăm de-a lungul vieții noastre. Și, de fiecare dată când ne îndrăgostim, este dintr-un anumit motiv.
Iată de ce ne îndrăgostim doar de 3 ori! 
 
Motivele pentru care ne îndrăgostim doar de 3 ori de-a lungul vieții

1. Există prima dragoste, care pare a fi desprinsă din basme


Pentru cele mai multe persoane, acest lucru se întâmplă în timpul liceului, la o vârstă destul de fragedă. În acel moment al vieții, crezi că lumea este inocentă. Această viziune ne face să experimentăm dragostea ca fiind cel mai pur sentiment. Este literalment acel gen de iubire când simți că ai fluturi în stomac.
Și credem că va dura pentru toată viața. Credem că ne-am găsit perechea și că vom rămâne alături de acea persoană pentru toată viața, indiferent de ce apare pe parcurs. Dar, în cadrul acestui tip de dragoste, este important modul în care ne vede celălalt. Încercăm să ne schimbăm, doar pentru a realiza că nu merita.

2. Al doilea tip de iubire implică dezamăgirea în dragoste


Intrăm în această relație simțind că este ceea ce am căutat de-a lungul timpului. Dar este mai mult ca o furtună.
Și rămânem în acest tip de dragoste pentru că avem impresia că se poate îmbunătăți. Și acest lucru se poate întâmpla mereu, cu diverși parteneri. Dar modelul rămâne același. Pur și simplu se termină cu dezamăgire de fiecare dată. Aceasta este un fel de dragoste nesănătoasă.

3. Al treilea tip de dragoste este cea la care nu ne așteptăm


Acesta este cel mai matur tip de iubire și este și altruit. De obicei, apare în viața noastră când ne maturizăm și ajungem la o pace interioară, cu noi înșine.
Totul se potrivește, deoarece suntem acceptați și iubiți. Și există o legătură pe care nu am crezut că o vom simți vreodată. Aceasta este dragostea care durează.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod