De ce insala barbatii?

Pentru ca vor, pentru ca pot, pentru ca nu se pot abtine... Barbatii insala de cand lumea si, cu toate astea, infidelitatea este si in zilele noastre un subiect foarte controversat.
Pentru ca vor, pentru ca pot, pentru ca nu se pot abtine... Barbatii insala de cand lumea si, cu toate astea, infidelitatea este si in zilele noastre un subiect foarte controversat. Majoritatea reality show-urilor au succes din cauza barfelor pe aceasta tema iar tabloidele isi castiga faima din picanteriile ce releva ca si vedetele au slabiciuni.

Care femeie nu a ramas pe ganduri cand a aflat ca li se intampla si unor vedete ca Uma Thurman sau Jennifer Lopez sa fie inselate? Concluzia este ca poti sa fii si "cea mai sexy femeie din lume" iar partenerul sa ravneasca la... altceva. Este oare o predispozitie genetica a barbatilor spre infidelitate sau noi, urmasele Evei, nu suntem destul de atractive, de complexe pentru a ne pastra "teritoriul" intact?

"Genele sunt de vina"


Intr-o relatie care este deja subreda, inselatul poate fi o alternativa la drama provocata de o despartire sau de un divort (mai ales daca intra si copiii in ecuatie). Multi barbati uita de juraminte si promisiuni in momentul in care sunt cuprinsi de febra instinctului primar.
De cate ori nu ai auzit expresia "Daca barbatul inseala, e vina femeii", spusa de o persoana in varsta? Daca la asta ii mai adaugi si psihoanalistii evolutionisti care declara sus si tare ca barbatii sunt programati si "insamanteze" cat mai multe femei pentru asigurarea perpetuarii speciei, realizezi ca din stadiul de baietei, sexul opus este educat sa se eschiveze atunci cand inseala. Argumente ce sustin infidelitatea masculina sunt nenumarate: exemple din istorie, politica, arta, literatura si chiar din... Biblie.

Totusi, in incercarea de a evada din acest sablon social, sa vedem care ar fi motivele concrete pentru care barbatul "calca stramb" intr-o relatie.

Sexul a ajuns rutina


Este bine-cunoscut faptul ca filele de calendar acumulate de un cuplu sunt invers proportionale cu barometrul pasiunii. Poate ca tu nu mai esti la fel de preocupata de aspectul fizic cum erai inainte, sau poate lipsa lui de entuziasm l-a transformat intr-un barbat lenes si dezinteresat. Rutina intervine atunci cand obiceiurile partenerului tau devin iritante, chiar daca inainte le gaseai originale si amuzante, iar el va simti, fie chiar si la nivel subconstient, ca nu mai esti atras de el. Cu toate astea, este relativ surprinzator pentru sexul frumos sa afle ca 75% din barbati inseala din lipsa picanteriilor sexuale (precum felatia sau altele), ca au o partenera conservatoare sau plictisita, fie ca aceste variatii sexuale ii vor strica prototipul angelic al iubitei/sotiei.

Sa fii dorita este un afrodisiac foarte puternic, sa doresti este cel mai puternic, dar sa doresti si sa fii dorita este totul. Din acest punct de vedere, barbatii sunt identici cu noi.

60% dintre cititoarele eva.ro nu si-au inselat deloc partenerul.

A fost inselat


Fie ca esti tu cea care l-a inselat sau a fost tradat in relatiile precedente, unii barbati nu isi mai revin niciodata dupa o astfel de experienta. Isi pierd total increderea in femei, iar infidelitatea devine pentru ei un mod de a-si exprima furia tradarii si de a-si "egaliza scorul" cu populatia feminina. Daca esti cu un asemenea excemplar, depisteaza-l si renunta la el inainte de a deveni inca o victima a razbunarii lui.

Il incita provocarea


In fiecare barbat se asunde un baietel care vrea sa se joace, sa cucereasca si sa experimenteze. De aceea, cateodata recurg la o aventura sau chiar la o amanta. Acest gen de barbati considera femeile dret "trofee", pe care le colectioneaza, despre care vorbesc si cu care defileaza. Scuza lor este ca nu pot renunta la provocarea pe care o constituie cucerirea unei femei. Sa aflam acest lucru este foarte flatant pentru sexul frumos, insa teribil de dureros pentru cele care sunt in postura femeii inselate.

61% dintre cititoarele eva.ro si-ar parasi iubitul fara explicatii daca ar afla ca le inseala.

Poate scapa basma curata


Nimeni nu poate fi afectat de lucruri pe care nu le stie - absolut adevarat, atata timp cat nu exista spioni sau camere video. Pentru unii reprezentati ai sexului tare, faptul ca pot avea relatii extraconjugale fara sa se afle (in delegatii sau cu o persoana care tine la intimitate) este un motiv destul de bun pentru a insela. Insa ce nu stiu barbatii este ca indiferent de cat de elaborat este planul lor de "atac", partenerele lor dispun de acea "intuitie feminina" care le va indemna sa depisteze si cele mai mici semnale ale tradarii.

Ii stimuleaza ego-ul


Nimic nu intareste mai mult respectul de sine decat sentimentul de a fi dorita. Barbatii simt exact acelasi lucru, iar in relatii de lunga durata, ei incep sa se indoiasca de virilitatea lor, lucru care ii face vulnerabili la avansurile alotor femei. Insa in data ce se pierde "prospetimea" relatiei extraconjugale, barbatul se intoarce (de obicei spasit si plin de intenii bune) la partenera initiala.

Nu pot spune "nu"


Este incontestabil faptul ca majoritatea barbatilor nu pot spune "nu" cand sunt provocati la o partida de sex. Desi nu sunt bombardati tot timpul cu oferte, cateodata se poate ivi o propunere "irezistibila", cu care ei au impresia ca nu se vor mai intalni. Poate fi vorba despre o "fosta" deprimata, sau o fata "fierbinte" de pe ringul de dans. In acele momente, singurul lucru care le trece prin cap este "carpe diem"...

Au o iubita cicalitoare


Fiecare barbat a avut de-a face cu cel putin o reprezentanta a sexului frumos care-i facea viata un iad. Cicalirea neobosita si certurile din "nimicuri" sunt cea mai buna reteta pentru a face un barbat sa aiba dureri de cap. Inselatul in acest caz este o portita de scapare din purgatoriul domestic, iar pentru ei functioneaza mai eficient decat o aspirina.

Femeile le permit


Adevarul este ca femeile iarta mai usor infidelitatea decat o fac barbatii. Poate ca sunt determinate de teama de a ramane singure sau sunt pur si simplu mai milostive. Unele partenere se simt chiar vinovate pentru infidelitatile iubitului si isi imbunatatesc atitudinea pentru a salva relatia. Prea multe femei iarta tradarea, iar acest lucru nu poate decat sa-i incurajeze.

Nu il mai exciti


Pe parcursul relatiilor de lunga durata, fie ca recunoastem sau nu, oamenii se schimba mai ales fizic. Cand partenera se ingrasa cateva kilograme si devine nepasatoare fata de aspectul ei fizic, barbatul reactioneaza ca atare si nu se mai simte sedus de ea (de aceea majoritatea amantelor sunt mai tinere si mai atragatoare). Insa daca iubita nu si-a pierdut alura, iar partenerul ei tot nu se simte incitat sa faca dragoste cu ea, inseamna ca pur si simplu s-a plictisit sau simte nevoia de varietate. Azi inghetata de capsuni, maine de vanilie...

32% dintre cititoarele eva.ro ar banui ca partenerul lor le inseala daca acesta ar avea o schimbare brusca de comportament.

Nu te mai iubeste


Oricat de dureros ar fi, trebuie sa recunoastem ca se intampla ca partenerul sa nu ne mai iubeasca. Acesta este cel mai intemeiat motiv pentru care inseala barbatii. Nu le mai pasa foarte mult de sentimentele iubitei, insa se simt oarecum atasati si de ce nu, dependeti (le spala hainele, retetele lor sunt reusite) de relatie. Din lasitate, ei isi construiesc o viata dubla din peisajul careia partenera pe care nu o mai iubesc va disparea mai devreme sau mai tarziu.
 

Comentarii (42)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • davyd pe 12 Dec 2012, 05:29
    ce inseamna a iubi..pentru tine semn de intrebare?

    STII SUNT BAIAT AM AVUT MAI MULTE PRIETENE SI MEREU ACEEASI EXPERIENTA..ULTIMA RELATIE SI ACTUALA DE 2 ANI MA INSELAT 1 AN EU NAM INSELAT NICI O DATA PENTRU CA NU POT PUR SI SIMPLU A VRUT SO FAC O DATA MAM INBATAT FOARTE TARE CA SA INSEL SIMTEAM NEVOIA SA MA RAZBUN SI NAM REUSIT NU AM PUTUT SAMI PIERD MINTEA CAND O FOSTA CUNOSTINTA SO PUS LA MINE IN BRATE PUR SI SIMPLU MAM GANDIT LA PRIETENA MEA SI NAM PUTUT AM DATO JOS SI ABEA MERGEAM PE STRADA AM PLECAT ACASA...MIO ZIS CA NUI VINE SA CREADA CA NO FOST REFUZATA NICI O DATA DAR PENTRU VOI SA STITI A IUBI INSEAMNA MAI MULT DE SEX SAU DRAGOSTE INSEAMNA ATI INPARTASI SENTIMENTELE TALE CU EA SAU EA DUREREA EI SA FIE DUREREA TA PLANGEREA EI SA FIE A TA SA O FACI TOT TIMPU SA SE BUCURE...STITI EU UNU AM FOST CRESCUT DE POCAITI SI IN CUIDA FAPTULUI CA FUMEZ SI BEAU ALCOOL AM INVATAT SA ZIC ASA AUTOCONTROLUL E-GOULUI MEU SI CINE SPUNE CA NU SE POATE ABTINE MINTE NU VREA SA FACA ACEST EFORT PENTRU CA ZICE DE MULTE ORI MULTII SI MULTE CA DE UNDE STIU EU CA NU MA INSALA SAU INSEALA DE TEAMA CA O SAR AFLE LA RANDU LOR CA AU FOST INSELATII SI ASA AU CU CE SA RASPUNDA..O DATA AM URMARIT O CERTA INTRO RELATIE SI AM VAZUT CA EA IL INSELASE PE EL SI II ZICE AI FOST UN FRAIER DAR NU TE CRED EU STIAM CA MA INSELAI ASA CA FATA NU SO LASAT MAI PREJOS ASTA VALABIL SI LA BAIETII FARA EXCEPTII..STITI TEAMA DE ANU FII INSELAT E MARE MULTI CAUTA O SCAPARE INTRO AVENTURA CRED CA II SCAPA DE PROBLEME ASTEA SUNT VICI DE CARE NAI SA SCAPI NICI O DATA..EU UNU NU AM CAUTAT NICI ODATA SA FAC ASTA SI ULTE FETE NU MA CREDEAU ZICEAU DA TACI NU MA MINTII CA CREDEA CA EU O INSELAM DE MAMA FOCULUI DAR CINE NU MA CREDE ASTA E SI O SPUN CU MANA PE INIMA CA NU AS FACE ASTA NICI ODATA..SI NU O ZIC AIUREA SI EU MAM CULCAT CU FETE DAR NU AVEAM PRIETENA..SI ASTA NU TE DUCE LA NIMIC BUN SUNT BAIAT DAR SUT O FIRE MILOASA MA ATASEZ REPEDE DE O PERSOANA SI MEREU SENTIMENTELE MELE MA FACE MAI PUTERNIC SA FIU FIDEL SI STIU CA PANA LA URMA PATESC SA FIU INSELAT PLANG MA DESPART DAR PRIVESC SI PARTEA BUNA EU STIU SA IUBESC DIN SUFLET CEI CE NU STIU PACATU LOR DAR SA STITII NU CONTEAZA CAT IUBESTI CONTEAZA CA A IUBI SI APLANGE SUNT BUCURII I VIATA MAI MARII CA SEXUL....SEXUL ESTE O NECESITATE CINE SE PACALESTE CAI O MANGAIERE SI O PLACERE CHIAR SI PRIETENA MEA SA PLICTISIT PANA LA URMA SI EU IAM ZIS AI GASIT CEVA BUN IN ASTA?..mio raspuns ca de multe ori am inceput sa ma gandesc la tine si nu mai prea dormea noaptea ca vineam dupaia de la altii la tine si tu imi zambeai mereu..DECI IN CONCLUZIE O MUSTRA CONSTINTA SI O VENIT SINGURA CU PROPUNERA SA NE DESPARTIM CA NU O MERIT..STITI CE IAM RASPUNS?...crezi ca daca te vei despartii vei rezolva asa lucrurile NU doar le vei amana si la urmatoarea relatiei vei face la fel...IAM ZIS INCEARCA SA REPARII LUCRURILE ASTA AR FII UN LUCRU BUN ..A INCEPUT SA MA IEIE IN BRATE SI SA PLANGA CA DE CE O IERT ASA USOR DE CE O MAI VREAU LANGA MINE ..SIMPLU IAM RASPUNS:cand team cunoscut mio placut de tine ca persoana io mam indragostit de tine ca persoana zambareata si frumoasa eu te iubesc pentru cea ce esti nu pentru ce poti oferii ca fata....ca mai insealt nimika toata te bagi la dus si nui mare lucru dar iam zis ca o sa te mustre toata viata constiinta si mereu mai incearca sa dea vina pe ia ca ia nu o fost in stare sa se abtina ..EU MEREU RAD SI ZAMBESC ASTA SUNT EU CA PERSOANA FIE CA CREDETI FIE CA NU EU MEREU AM IERTAT USOR GREU MAM SUPARAT DAR AM AVUT DESPARTIRI PENTRU CA SE AFLASE LA FOSTELE DE EXEMPLU CA O FACEA SI CU 2 O DATA SI ASTA E CEVA CE IN PUNC DE VEDERE RELIGIOS SI OMENESTE NU O MAI POT NUMI FEMEIE DECAT APARAT REPRODUCATOR AIA NU MAI E FEMEIE INCEPE SA DEVINA CA UN ANIMAL...SA VA EXPLIC DE CE MULTE PERSOANE INSALA IN RANDU FEMEILOR..CAND AU LA INCEPUT O RELATIE SEXUALA CU PRIMA PERSOANA SI FACE CU ACEA PERSOANA SEX SA ZICEM DE 2 ORI PE SAPTAMANA..SI DUPA UN AN INCEPE SA FACA IN SIECARE ZII SI DUPA 2 LUNII DE 2 ORI PE ZII SI PESTE 6 LUNII 2 PE ZII SI O DATA NOAPTEA...ORGANISMU EI INCEPE SA CEARA TOT MAI MULT ASTA FOSTEAZA ORGANISMU SA SE REPRODUCA MAI REPEDE SI ACCELEREND HORMONII INCEPI SA NU TE MAI SATURI PENTRU CA ACEII HORMONII SE ACUMULEAZA TOT MAI MULT SI PANA LA URMA O SINGURA PERSAONA NU POATE SATI OFERE ATATA PLACERE ASTA E SI LA BARBATII DAR DACA TE ABTII POTI SA AI ORGANISMUL SUB CONTROL SI SA II DAI DOAR NECESARU NU PE SATURATE INTRUNA VALABIL SI LA BAIETII LA FEL..NUI VB DE EXPERIENTA SAU CURIOZITATE E VB DE CAT DE MULT ITI EXPOLATEZII CORPUL SA ZIC ASA CA O MINA SA ZIC ASA SCOTI SCOTI DAR PANA LA URMA TE ADANCESTII TOT MAI TARE SI MAI TARE SI LA URMA SE SURUPE ASTA SE INTAMPLA SI CU ORGANISMUU NOSTRU PANA LA URMA IS INSTARE SA IA SI CATE 6 O DATA CA PLACERE NUI MAI VREA CONTINUU AR FACEO 24 DE ORE INTRUNA SI CE ROST ARE ASA VIATA SA FII TRASA DE TOTI CA CAINI SI APROPO SI CANI AU UN ANUMIT ANOTIMP DECI PANA SI ANIMALELE SUNT MAI DOMESTICE CA NOI OAMENII....LA BARBATII TOT CU ACCELERAREA ORGANISMULUI LA FEL PANA LA HORMONII LA UN BARBAT OBISNUI FACAND SEX CU O SINGURA PERSOANA II TRECE CAM 24 DE ORE SASI REVINA SA AIBE O DURATA LA O PARTIDA DE SEX CAM DE LA 1 ORA LA 6 SAU 7 ORE MAI ULT E DEJA FORTARE DE ORGANISM CE ADUCE MULTE DEREGLARII ADICA SE MODIFICA TIMPUL DE EJACULARE EXEMPLU DACA PRIMA EJACULARE ERA LA 20 DE MIN SE SCHIMBA LA 40 SAU 1 ORA SI ASTA NUI BINE PENTRU CA POTI SA AI O PARETENERA CARE SA ZICEM DACA E OBOSITA SAU E GOSPODINA IN CASA NU STA MAI MULT DE 2 SAU 4 ORE IN PAT PE CAND TIE NESATUL NUTI AJUNGE AI MAI STA VREO 3 ORE SAU PANA DIMINEATA DE AI DEJGINAO DE TOT..SI ASA APAR CELE DE UNICA FOLOSINTA SA ZIC ASA ALEA AU ANTRENAMENT STIE SA STOARCA DIN TINE CEI MAI BUN CA DOAR PENTRU AIA TE SI FACE DE BANII DUPAIA...DAR ELE VIN MEREU CU CEVA NOU POZITII SAU O FELATIE MAI EXCELENTA CUM ZIC ALTII STII IN VIATA DEPINDE CA DOAR CEA GOPODINA DE ACASA II SERIOASA MAJORIATEA NU FAC TIE FELATIE SAU TE MIRI CE PE ROMANESTE SA AI 30 DE ANI SI FEMEIE LA FEL SI TU VREI SATI FACA O MUIE SAU SA STEA CAPRA SA FIM SERIOSI...DAR ASTA DEPINDE CE CAUTI IN VIATA IUBIRE SAU SATISFACTIE...cine zice faceti ca vremea iti trece e un mare prost acele persaona nus bune la nimik asta stie sa faca cel mai bine si se mint pe ei insusi pentru ca in ironia lor cu asta raman sa zic ceva frumos din viata lor..eu unu PERSONAL VA INVAT CA ORI CAT DE MULT AI CAUTA ACEL CEVA IN ALTA PARTE NU VETI GASI PENTRU CA PERSOANA IUBITA CARE O FOST CU TINE DE LA INCEPUT LA BINE SI LA GREU SI ITI MIA FACI SI FAMILIE CU IA..NU MERITA SATI BATII JOC DE FAMILIA TA ...EU UNU CONSIDER CA NAS FACE ASA CEVA NICIODATA SAMI DISTRUG FAMILIA PENTRU TE MIRI CE PROSTA CARE MA FACE SA MA SIMT BINE O DATA ZI SAMI PIERD FAMILIA SAU PERSOANA IUBITA CE POT STA CU IA TOATA VIATA SI CHESTEA CU LIBERTATEA FRATE IAO MAI USOR DACA VREI LIBERTATE NU TE INSURA STAI LIBER..INSURATOAREA INSEAMNA RESPONSABILITATE NU O JOACA DE COPII DAR DE MULTE ORI GANDESC EU MAI BINE LA 21 DE ANI CA UNU LA 30 DE ANI..ODATA ERA O VB INTELEAPTA: e plin tarcu de prostii sar peste gard de nebuni cu poarta deschisa...PENTRU CINE PRICEPE CE AM VRUT SA ZIC PENTRU CINE NU IMI PARE RAU DE VOI ...ASA CA GANDITIVA BINE LA CE VAM ZIS SI FACETIVA VIATA FERICITA..VA PWP SI VA DORESC NUMA BINE..PA

    3
    1

  • gal carmen pe 9 Aug 2012, 16:14
    de ce insala barbatii?

    pai, ce-ar fi mai andrei ca sotia sau prietena ta sa se duca cu altul si apoi sa -ti spuna "stai linistit ,dragule ca eu tot la tine ma intorc"?vad ca ai o parere in general "f. buna" despre femei! in alta ordine de idei, vad ca femeile arunca cu pietre tot in suratele lor invinovatindu-le ca le ispitesc barbatii cu fustele lor scurte ,cu sanii lor mari. nu e vina lor ca arata asa. fiecare umbla cum vrea si face ce doreste.doar nu sar ele pe barbatii vostri si ii violeaza.daca ei si-ar iubi cu adevarat sotiile si familia s-ar controla.

    2
    3

  • deleanu andrei pe 8 Aug 2012, 16:25
    haha

    nu va mai treziti din prostie, ce pl mea nu intelegeti e daca nu stii sa te comporti normal intr-o relatie si sa lasi barbatul ,,sa respire" in caz ca are o aventura tot la femeia iubita se intoarce, dar observam un comentariu cum ca una a stat vreo 2 ani cu unul, iar ala cheltuia banii cu alta si p-asta o vrajea ca e sarac, m-a inveselit la maxim, cat de prosta tb sa fii sa nu-ti dai seama intr-un an ca omu te-a luat de carpa...proaste cat mai multe ca pl exista pt toate!! :)))))))

    0
    1

  • carmen gal pe 8 Aug 2012, 01:14
    de ce inseala barbatii?

    afirm cele de mai sus ptr.ca sunt patita.inainte sa ma casatoresc am avut un prieten care m-a parasit ptr. una cu functie si bani,desi ne logodisem, ma ceruse de la parinti.dar ai mei erau saraci si eu eram o biata vanzatoare.acum m-ar vrea inapoi, dar nu se mai poate.am vazut ca bantuie pe fb. dupa prospaturi ca a lui arata ca moartea in vacanta.

    2
    0

  • carmen gal pe 8 Aug 2012, 00:51
    de ce inseala barbatii?

    ptr. ca a devenit o moda la barbati sa se casatoreasca cu femei nepotrivite ,chiar din interes.nu numai femeile se casatoresc din acest motiv ,sa stiti.apoi frustrati {dar nerecunoscand asta} incearca sa cucereasca pe internet pe cele ce corespund viselor lor dinainte de a se lega la cap cu o balena , o scobitoare sau o banala.

    3
    0

  • xxx... pe 23 Mai 2012, 21:33
    Adevarat.. pt criss

    Si al meu e cu facebook-ul..recent i-am mai citit (din greseala lui), mesajele primite/trimise de la alea cu care umbla sau doar vorbea.. si am plecat de n ori de la el si tot a venit dupa mine..nu m-a lasat sa plec. Acum, de aprox.2 sapt m-a luat cu el, afara la munca.. dar nu inteleg de ce nu inceteaza si aici? e dureros sa vezi ca tot asa continua.. Chiar nu stiu ce sa mai fac..

    2
    0

  • miha pe 7 Apr 2012, 17:07
    oameni buni!!

    Hauideti sa fim serioase.Daca nu aveti o gandire mediocra,presupun ca sunteti constiente de faptul ca intre barbati si femei nu e nici o deosebire.Noi femeile,avem mai multa moralitate,si de acea cadem rar in asemenea situatii.Sincer,nici una de aici nu a avut o relatie cu un barbat in timp ce avea un partener de viata?Ipocritelor! si chiar daca nu ne purtam duse de val in momentul in care apare un fat-frumos care sa para ca le detine pe toate,tot avem un moment in care ne gandim ca am putea ceda tentatie,fara sa ne aducem macar aminte ca avem deja pe cineva acasa.Situatia se complica in momentul in care vine vorba de casatorie,desi respect barbatul care stie sa insele,si anume cel ce stie sa isi faca de cap fara a isi schimba comportamentul in rau fara de sotie.Apreciez barbatul care ,dupa o partida de amor cu amanta,vine acasa cu un buchet de flori.Chiar nu vad ce este atat de grav in faptul ca omul doreste libertate continua??toti,indiferent de sex dorim acest lucru.La urma urmei nu am fost creati pentru a ne cupla pana la adanci batraneti 2 cate 2,ca daca ar fi fost asa,am fi fost pe pamant in nr egal atat femei cat is barbati.Renuntati la conceptiile astea tampite induse de propria noastra societate doar pentru a ne complica si controversa viata....

    5
    2

  • miha pe 7 Apr 2012, 16:47
    oameni buni!!

    Hauideti sa fim serioase.Daca nu aveti o gandire mediocra,presupun ca sunteti constiente de faptul ca intre barbati si femei nu e nici o deosebire.Noi femeile,avem mai multa moralitate,si de acea cadem rar in asemenea situatii.Sincer,nici una de aici nu a avut o relatie cu un barbat in timp ce avea un partener de viata?Ipocritelor! si chiar daca nu ne purtam duse de val in momentul in care apare un fat-frumos care sa para ca le detine pe toate,tot avem un moment in care ne gandim ca am putea ceda tentatie,fara sa ne aducem macar aminte ca avem deja pe cineva acasa.Situatia se complica in momentul in care vine vorba de casatorie,desi respect barbatul care stie sa insele,si anume cel ce stie sa isi faca de cap fara a isi schimba comportamentul in rau fara de sotie.Apreciez barbatul care ,dupa o partida de amor cu amanta,vine acasa cu un buchet de flori.Chiar nu vad ce este atat de grav in faptul ca omul doreste libertate continua??toti,indiferent de sex dorim acest lucru.La urma urmei nu am fost creati pentru a ne cupla pana la adanci batraneti 2 cate 2,ca daca ar fi fost asa,am fi fost pe pamant in nr egal atat femei cat is barbati.Renuntati la conceptiile astea tampite induse de propria noastra societate doar pentru a ne complica si controversa viata....

    4
    1

  • melissa pe 4 Ian 2012, 14:02
    un lucru trist,dar adevarat

    Si eu am avut o relatie de un an si 3 luni,ne-am inteles foarte bine,dupa care am aflat ca ma inseala si ca m-a inselat de la inceput...prima mea reactie?a fost sa il dau afara din viata mea si din sufletu meu...nu mi-a venit sa cred cata nesimtire si cata prostie exista la unii oameni,pe langa ca m-a inselat am aflat ca motivu pt care nu avea bani nicioadata era faptu ca isi strica banii cu alte femei...deci groaznic,parerea mea este ca asemenea oameni se schimba fffffffffffffffffff greu sau poate nici nu se schimba,cred ca daca sunt frumosi pot avea totul,cand ei nu au nimica,doar prostie in cap ..aveti grija de voi!:*

    1
    0

  • melissa pe 4 Ian 2012, 13:32
    Deci...nu pot sa cred cata nesimtire exista din partea celor care au o dubla viata...cei care ne inseala nu ar trebui iertati niciodata

    Deci...nu pot sa cred cata nesimtire exista din partea celor care au o dubla viata...cei care ne inseala nu ar trebui iertati niciodata

    9
    1

  • felea pe 27 Dec 2011, 00:07
    am fost inselata in cele mai grele clipe din viata mea..:(

    iubitul meu ma inselat in cele mai grele clipe din viata dp 3 ani de relatie....aventual nu am nicio intentie sal iert chear daca suntem impakti...asta se numeste tradre nu credeti???????

    3
    0

  • Alin pe 17 Nov 2011, 12:31
    Adevarat!

    Tot ceea ce a fost scris este perfect adevarat! Pt mine luxrurile ah o explicatie mult mai simpla! Ia-o ca si o gandire pur masculina dar barbatul poate iubi si insela in acelasi timp! Pe vand femeia nu! Barbatul o face din instinctul animalic cu care r nascut....apoi poate si uita numele respectivei, si se intoarce la iubita ca si cum nimik nu s-a intamplat!( ma refer strict la barbatii care au o oarecare experienta in ceea ce priveste femeia)! Dar pt femeie e mai greu, tre sa existe acel sentiment fata de un barbat pt a putea insela....evident, nu se mai pune problema de iubire fata de partenerul inselat! Bineinteles....acestea sunt lucruri care nu trebuie facute din respect fata de partenerul de viata!

    1
    0

  • ST pe 16 Nov 2011, 18:50
    Total pe dinafara !!!

    De ce inseala barbatii o femeie care le ofera totul ? Pai pentru ca nu le ofera totul, logic !!! Doamne... Daca ii oferi gragoste, sprijin, bani, sex crezi ca ii oferi totul ? Adaugam stabilitate, iubire, copii, familie, crezi ca ii oferi totul ? Nu, nu ii oferi libertate, nu ii oferi diversitate in tot. In ce tine de aspect, de comportament, de tot... Si atunci spui ca inseala...A INSELA.. ce cuvant urat, de fapt de aici si porneste totul. Daca as spune ca nu insel ci sunt o persoana careia ii place diversitatea ? Vezi, cuvantul strica tot... Asa era si in antichitate cand biserica incerca sa stimuleze casatoriile in detrimentul relatiilor in afara institutiei casatoriei si au definit concubinajul si l-au recunoscut oficial dar ca pe un termen negativ, de care sa te rusinezi si astfel sa nu iti doresti sa fii in acea situatie. Revenind, acelasi lucru se intampla si aici. Cand zici a inselat te gandesti ca la cei mai rai, la aia care inseala batrani si le iau casele, samd.. e plin de conotatii negative cuvantul caci ACTUL IN SINE nu la fel. Daca imi face o tipa masaj terapeutic la sold sa zicem e ok, chiar daca-mi place. Daca coboare un pic mai jos si foloseste buzele in loc de maini si face un sex oral, ai pus-o ! Ai inselat ! Dar de fapt ca ai facut ??? Unde este raul efectiv ? Va spun eu CA NU ESTE ! Asta e problema, ca nu este ! Problema este ca noi, si baieti si fete suntem plini de EGOISM ! Ganditi-va la o inmormantare: ce auzi de obicei ? Aoleu, ce ma fac eu fara tine acum... sau: Ai plecat, si pe noi cui ne lasi... Persoana se gandeste la ea, nu la cel mort ! Persoana isi plange propria durere la nenorocirea altuia, nu de mila mortului plange mai mult ci DE PIERDEREA SUFERITA ! Pierderea suferita, nu ? Deci tot la noi ne gandim ! Asta e egoismul de care ziceam ! Ce are daca ma culc odata cu alta tipa ? Ce pierzi tu ? nimic ! dar egoismul din tine tipa puternic si incepem sa gasim motive in canoanele nescrise ale obiceiurilor societatii, ca nu e bine, ca nu se face asa, etc. Dar nimeni nu stie de ce precis. Tineti minte un lucru: NU INSEALA BARBATII CAR NU POT SAU CARE NU AU OCAZIA ! Toti cei care arata bine, au bani, functii, sunt cunoscuti si au putere atrag si fac asta ! Aveti exemple cu nemiluita. Gigel care lucreaza 12 ore/zi si la birou intre patru pereti si vine acasa rupt, la servici numai grase, in club nu mai iese de mult unde naiba sa agate ? SI daca il prinde nevasta ce se face ? Ca optiuni nu mai are ! Si atunci sta cuminte. Daca avea milioane, se invartea in cercuri cu posibilitati si nu ducea o viata mediocra, isi permitea sa TRAIASCA si sa faca ce simte cand simte. Asa, riscul e prea mare si Gigel al nostru SE MINTE singur pana incepe si el sa creada ca ii place sa manance caviar in fiecare zi. Vedeti, chiar si caviar daca ai, la un moment dat dacamananci numai asta poftesti si la o merdenea, intelegeti ???

    6
    0

  • dan pe 2 Oct 2011, 22:44
    e foarte greu

    inainte cu 6 luni de nunta a inceput sa ma insele a continuat si dupa nunta inca doua luni,am stiut tot timpul dar am sperat ca se va opri dupa nunta,dar nu a facuto pana cand nu i am spus ca stiu totul , si eu am avut o parte de vina pt ca domeniul in care lucrez ma solicita la maxim,am iertat o acum suntem bine dar numai eu stiu prin ce trec nu doresc nimanui asa ceva!!!!!!!!!!! mi e fff greu oare o sa pot trece vreodata peste asta?a avut cineva asemenea experienta areusit sa treaca peste asta ?va rog sa imi spuneti,are rost sa ma chinui?o sa reusesc sa uit?o iubesc si acum imi arata ca ma iubeste dar mie imi este fff greu ce sa fac?

    6
    0

  • anna pe 25 Iul 2011, 19:51
    prostia omului

    salutare la toata lumea,,,,,,,, vreau sa dau un sfat fetelor care desi sunt inselate de 10000000 ori tot isi iarta partenerul........dak intradevar v'ar iubi ku adevarat sunt fff siugura ca nu v'ar inseala niki macar daca ar fi beti,,,,,,,,parerea mea este ca daca te'ar iubi nu te'ar face sa suferi,,,,,dar pt baietii sunteti doar o plakere........cand il paraseaste una,,,,si cealanta...stie ca e akolo o "prostuta" dak pot sa sp asa care iy va ierta mereu..si iy va primi ku bratele deschise.........dar nu se procedeaza asa.......pt ca sau invatat ku ideea ca orce s'ar intampla proasta iy va ierta.........eu va doresc tot binele din lume la toate si la toti.....si va sp ca nu are nici'un rost sa suferiti ca tot voua va vaceti rau......v'am pupat duke....:*:*:*:*:*:*.....

    4
    1

  • mary pe 31 Mar 2011, 15:48
    Dc inseala barbatii???

    Mda chair nu inteleg dc unii barbati inseala? Am aflat de curand ca al meu m-a inselat cu o escorta. Nu inteleg dc m-a inselat ;ptr ca-n pat tot-ul este super bine ,in fiecare zi facem dragostea ,tot tacam ul ,,,,,,,,,,si se pare ca tot simte nevoia de alta femeie.Am ajuns la o concluzie;indiferent cat de frumoasa ai fi;cat de frumos te-ai purta cu ei si i-ai sprijini...,;cand simt nevoia de alta ;;;;;;o fac foarte simplu si fara regrete,s-au simitit bine.Dar noi? dc nu ne pliktisim de ei,dc nu vrem alte,,bucati;?.........oricum l-am iertat ptr moment,,,astept iar sa incerce sa ma insele si o sa primeasca o lectie,,,nu merita sa-i iertam..........lupu isi schimba blana ,dar narav-ul ba

    1
    0

  • w pe 30 Mar 2011, 19:47
    se gandesc doar la ei.

    de ce inseala baietii ? nu stiu, mai ales daca si iubesc ce au langa ei. e absurd sa inseli ceva ce iubesti, e de fapt un lucru EGOIST pentru ca exista mai multe feluri de iubire. prietenul meu, m`a inselat cu alta. fiind si la ea acasa si a spus ca a fost doar un sarut, dar n`are cum numai un sarut. i`am dat papucii de 14 februarie, el spunandu`mi frumoasa poveste tot in ziua aceea. ii pare rau, ma suna in continuu, spune ca`i pare rau pentru acel 'sarut' si acum dupa 1 luna ma tot cauta, dar mai rar. dupa vreo 3 saptamani dupa ce ne`am despartit, aflu ca a fost in Austria la tipa si ca si`au si pus`o acolo pentru 'prima' data. el avand 20 de ani, eu 18. m`am intalnit cu el, dar dupa cateva secunde in care l`am privit pe el, cel pe care l`am iubit si probabil va ramane o amintire amara iubirea pe care i`am purtat`o, si i`am spus 'nu pot.. nu pot..' si am plecat, eu fugind de el, el urmarindu`ma, iar eu fugind in continuare. mi`e scarba si acum de el, sa stiu ca pielea celeilalte a atins pielea lui, ca buzele ei i`au atins buzele lui.. ca au facut sex. ca a intrat in ea.. mi`e scarba de el. de aceea inseala baietii/barbatii. pentru ca se gandesc numai la ei. a fost genul acela de iubire, in cazul meu., in care el 'iubea si tot ce facea, facea din iubire' si nu cum ar fii fost sanatos ca el sa 'iubeasca si sa faca totul pentru a ma simtii si eu iubita'. asta e diferenta. dintre o iubire si alta. eu, din nefericire am trait`o pe prima.. dar, incep sa`mi revin si sa ma gandesc ca nu e sfarsitul lumii si ca am o viata inainte. incep sa ma redescopar din nou pe mine. incep sa inspir toate posibilitatile care mi`ar aduce fericire. pentru ca, viata e frumoasa. de ce sa ne`o consumam cu niste persoane care ne fac sa ne simtim ca dracu ? pentru ce ? sincer, nu avem pentru ce. asa ca, antidotul e sa treci mai departe, in ritmul tau, si sa stii ca balta mai are peste si ca noi, femeile avem undiţe lungi !

    8
    1

  • mariana pe 6 Feb 2011, 02:38
    animale sociale

    sunt amanta, de 7 luni... in fata nevestei isi ascunde foarte bine escapadele cu mine...si totusi intuitia feminina a functionat si la ea. s-au certat, au stat despartiti 3 sapt, dupa care el i-a insiruit minciuni si ea l-a primit inapoi, dupa care se prefaceau ca relatia lor e una nepatata. Oare de ce inseala? Pentru ca li se iveste ocazia...si pentru ca, marea majoritate uite ca scapa fara nici o problema Cat despre relatia mea cu el...cele 3 saptamani despartit de ea le-a petrecut cu mine, dupa care ne-am certat, dupa care ne-am impacat dar am realizat ca o sa ramana tot timpul in casnicie oricum ar fi pentru simplul fapt ca e dependent si e mult mai comod din punct de vedere al menajului.Sunt foarte constienta ca relatia noastra este una strict sexuala si de asta in ultimele 3-4 luni am incercat sa cunosc pe cineva cu care sa pot avea o relatie libera. surpriza mi-a fost ca am cunoscut vreo 6-7 tipi, care mi-au facutt avansuri si invitatii in oras si toti aveau prietene sau neveste. Pana si tatal meu care e plecat din tara de 5 ani si pe care il credeam un familist convins are amanta, de 5 ani, de care mama mea nu stie. Mi-e greata de ei...am ajuns sa ma gandesc la barbati ca la cineva cu care imi satisfac o nevoie si care nu merita sentimentele mele, pentru ca sunt total independenta si niciodata n-am avut nevoie de nimic material din partea unui barbat

    9
    2

  • criss pe 19 Dec 2010, 18:37
    ipocriti

    eu tocmai am aflat ca are cont pe facebook,desi am fost impreuna de 2 ani.am intrat din curiozitate pe mail si am vazut o invitatie.am vazut apoi la mesaje trimise invitatii de gen "vreau sa ne cunoastem"la cat mai multe femei ,nu conta,ACUM MA CAUTA CA UN DISPERAT.NU AM SA L IERT NICIODATA,MERIT CEVA MAI BUN

    15
    0

  • gloaba pe 6 Dec 2010, 22:08
    a

    eu am fost insurat 4 ani si nu am inselat niciodata dar ea m-a inselat cu toate ca avem si un copil impreuna d.p.d.v cei care inseala fie barbati fie femei sunt niste jigodii.

    10
    0

  • carmina pe 29 Nov 2010, 17:47
    infidelitati

    Buna.. sunt cu cineva de mai multi ani.. o pers pe care o iubesc, care imi da echilibru, dar din punctul meu de vedere avem anumite minusuri in ceea ce priveste relatia intima. dintr-o gluma-n tralta am ajuns sa am relatii intime cu fostul meu prieten, care si el la randul lui isi iubeste nespus de mult prietena. nu e ceva nou intre noi, am fost impreuna ff multi ani.. nu e mister.. stiu e josnic, dar pot spune ca ma ajuta extrem de tare sa pastrez ceea ce am. si fostul meu inseala pentru ca partea intima cu prietena lui scratie, dar nici unul nu am dorii sa ne despartim de cei de langa noi.

    6
    1

  • romyna pe 29 Oct 2010, 18:41
    buna

    fetelor un barbat care te iubeste nu tear rani niciodata,da cum in zilele de astazi numai este iubire normal ca ne inseala numai noi fetele mai punem suflet ,eu daca as afla ca ma inseala las parasi fara nici o discutie nare rost sa iert,pnt ca ei cnd o fac se ganesc la noi oare ...nuuu spun in gandu lor dao draq de proasta ca nu afla ,baietiiii care inseala sunt nisteee.......

    3
    4

  • miikik pe 11 Oct 2010, 14:22
    de ce inseala barbatii

    NU cred ca barbatii in sa se simtaseala din N motive ....ci cred ca o fac doar bine si sa se descarce in bratele unei tipe noi misterioasa si fascinanta caruia nu ii cunoaie caste dedesupturile nu stie cand o doare capul...nu ii cumpara el pantofi sexy ....si plus este excitant sa filtrezi si apoi sa iti cada ;la pat este ca un trofeu dupa lungi alergari ..............INSEALA PT CA LE PLACE SEXUL NU DEAGOSTEA .............TOTI AR TREBUI SA AVEM VIATA NOASTRA PERSONALA CHIAR SI IN CASNICIE ..........DE OBICEI DUPA CASATORIE BARBATI TIND MAI MULT SA INSELE DEOARECE SE SIMT PRIZONIERI SI GANDUL CA CE ESTE INTERZIS ESTE MAI EXCITANT ........NUMAI INSELAND VA DATI SEAMA CE SIMT EI CAND INSEALA ........DAR CAUTANT DOAR SEX NU SI ROMANTISME CARE SA AJUNGA LA DRAGOSTE SI DEPENDENTA SI PLANSETE SI ETC ...... .......

    4
    0

  • roxana pe 29 Sep 2010, 21:37
    @ana - continuare

    incearca sa iti pastrezi independenta spiritului. mai mult nu stiu ce sa iti spun. poate n-ati fost niciodata potriviti, poate el si-a dorit mereu altceva, asa cum e ea. dar nu stiu, de fapt, pot doar sa speculez si nu e corect. iti doresc numai bine.

    0
    1

  • roxana pe 29 Sep 2010, 21:34
    @ana

    nu stiu de ce te inseala (sau te-a inselat) sotul tau. in general sunt tentata sa cred ca o a treia persoana intra intr-un cuplu pentru are loc. dar nu pot sa dau verdicte. ceea ce vreau sa-ti spun este ca dorinta ta de trai nu trebuie sa fie dependenta de partener (nici macar de copii). cred ca ti-ai pierdut increderea, dar tu esti mai mult decat sotie sau mama, tu esti un om cu constiinta, sentimente, intelect, dorinte si vise. tu singura reprezinti ceva unic, irepetabil, independent de oricine altcineva din jur. incearca sa iti extragi energia din orice altceva decat cei de langa tine (carti, filme, muzica, Dumnezeu, orice te face fericita). incearca sa iti pastrezi

    5
    0

  • deea pe 23 Aug 2010, 10:13
    baietii snt prosti

    in primul rand snt unii baieti kre n stiu s aprecieze ceea c este frumos q adevarat si lasa fete frumoase si kre ii iubesc pt niste strambe.eu vorbesc din proprie experienta.e aiurea s iti inseli iubita kre e frumoasa q o aratare n?si totusi s gasesc si specimene de.astea.xcum baietii inseala k s isi demonstreze si s demonstreze k pot....

    0
    1

  • iulia pe 20 Aug 2010, 20:09
    pentru miha

    miha, in aceea si situatie sunt si eu,,, nu recunoaste, desi exista precedente cand a recunoscut si l-am iertat, mi-e teama ca a devenit obisnuinta pt el....sunt disperata, nu stiu ce sa fac,

    0
    0

  • miha pe 18 Aug 2010, 18:51
    cred ca ma inseala

    nu stiu ce sa fac el zice ca ma iubeste si spune ca imi inchipui dar se poarta urit sintem casatariti de 15 ani avem 2 copii sa il parasesc su nu nu stiu ce hotarire sa iau am auzit o conversatie la telefon din care mi am dat seamasfatuiti ma ce sa fac multumesc

    1
    0

  • carmen pe 5 Aug 2010, 23:38
    barbatii..niste animale...

    buna....sunt casatorita de 3 ani,avem o fetita de 3 ani si am fost inselata de mai multe ori..dar lam iertat...nu ma intrebati de ce?poate de proasta,uneori stau si ma gandesc..poate am facut bn sau rau?intradevar barbatul meu e un barbat ce multe femei lau dorii...e f frumos ca aspect fizic,f inteligent si mai ales descurcaret...in casnicie nu avem probleme..e un familist infocat..nam treaba ne iubeste pe amandoua ff mult...intrun cuvant e un barbat mai perfect...doar ca ma inselat de mai multe ori si nu pot sami dau seama de ce ,pt ce?lam intrebat si el recunoaste ca nui bn pt fam lui ceea ce face...ii e rusine de ceea ce face..dar...............nu stiu poate GENA.....nul pot parasii..pt cca nu as gasi altu mai bun ca el oriunde as cauta...pt ca toti insala....mie sincer imi pare rau pt femeile inselate....oricat de rele am fii meritam un pic de respect

    4
    2

  • ANNA pe 12 Iul 2010, 01:03
    Pt. toate femeile inselate

    Buna la toata lumea:) ma numersc ANNA,sunt casatorita de 10 ani.A inceput sa ma insele dupa 4 ani bine atunci lam pris eu poate ma inselat si inainte.In prima faza am suferit foarte mult nu credeam ca mi se poate intimpla asa ceva, intre timp ne certam ma jignea era clar o iubea.Dar am intilnit si eu pe cineva:D,de 1000 mai dotat ca el si stiti ceva numi pare rau,O MERITA.PUPICI

    8
    0

  • Natalia pe 20 Apr 2010, 17:06
    barbatii......

    Barbatii sunt pidarasi.Asa sunt ei ....cum vad o prospatura li se ridica "tensiunea" si trebuie neaparat sa faca ceva ca sa o aduca la normal.Barbatul care inseala femeia este cel mai mare nesimtit !!!!!!!!!!!

    7
    1

  • maria pe 18 Apr 2010, 15:22
    sunt disperata

    ciao,sunt casatorita,avem un copil de 3 ani,facem sex total de multa vreme,si ma inseala oricum,cu prostituate,avind acasa ce alti barbati si-ar dorii sau merg si platesc,suntem impreuna de 8 ani,ce e de facut in cazul meu,astept un sfat,multumesc.

    1
    0

  • Mihai pe 3 Mar 2010, 11:42
    Barbatii cu IQ scazut inseala mai mult

    Intr-un alt articol am citit rezultatul unui studiu referitor la faptul ca barbatii cu un IQ mai scazut ...inseala mai mult. Cum femeile in majoritate prefera barbatii nu prea destepti, ca sa nu se simta inferioare ... ii aleg pe acesti barbati si apoi se plang ca au fost inselate.

    2
    0

  • Dora pe 4 Feb 2010, 21:48
    De ce?...de ce nu....

    Damian..aceeasi problema o am si eu...LoL...

    0
    1

  • damian pe 4 Feb 2010, 12:51
    "degeaba"

    ca femeia are mofturi in pat, ca nu vrea ca este obosita ,ca nu vrea "acolo", da mai date-n sange de femeie

    0
    6

  • florin pe 26 Oct 2009, 23:36
    „fiare scapate de sub control„

    tot ce misca, misca-n briscâ

    0
    3

  • chetan andrei pe 23 Oct 2009, 03:41
    de comun acord

    si eu sunt barbat,,mai degraba unul in devenire,,am 20 de ani:),,nu stiu prea mult despre relatii,,dar am suferit si eu ca toti si am pus sentimente la bataie!am avut o perioada cand stateam cu f multe fete intr-o perioada relativ scurta,,dar nu o faceam din rautate ,,ci pt ca imi era frica de o relatie si de initiala suferinta la sfarsitul acesteia.respectul trebuie sa fie reciproc,barbatii esueaza mai des la acest capitol,,mai bine sa fi sincer si sa stii sa pui capat unei relatii cand simti ca flacara se stinge,decat sa inseli sa devii irascibil cu partenerul de viatza,monotonia e o cauza importanta ce aduce la stadiul de inselaciune..si eu sunt mascul""ceea ce ma face de la mama natura predispus unor dorinte,,unor noi aventuri,dar sper sa nu ajung in aceiasi oala cu astfel de specimene,,si totodata sper ca si partenerele mele sa fie corecte si sa ma aprecieze pt ca imi dau silinta..numai am nik de adaugat,,sper ca toti cei kre cititi acest coment sa aveti parte de ceea ce cautati,,have fun ladies!!kisses

    7
    0

  • stefalex pe 20 Iun 2009, 09:54
    Diferenta dintre recunoasterea publica, dorinte si realitate

    Daca am analiza obiectiv raspunsurile cititoarelor, am putea observa, la fel ca la sondajele de opinie cu prezenta la vot, discrepanta foarte mare intre raspunsurile intervievatielor, ce tin de realitatea virtuala, dezirabila; si cea concreta. "60% dintre cititoarele eva.ro nu si-au inselat deloc partenerul" O buna parte dintre cititoarele care au inselat, chiar anonime fiind, au raspuns ca nu, iar altele n-au mai raspuns deloc la sondaj". La fel si cu restul de intrebari.

    0
    1

  • ana pe 25 Iun 2008, 08:56
    oare doar "genele sun de vina?"

    Poata va intrebati ce caut aci,eu sunt mai invarsata decat voi, dar comun este faptul ca am fost si eu inselata, poate mai sunt,,nu stiu asa cum nu am stiut mule lucruri din viata mea, lucruri pe care nimeni nu si le-ar fi dorit. Am 46 de ani am doi copii minunati am o casnicie de 25, pe sotul meu l-am cunoscut in urma cu 31 de ani a fost singurul barbat din viata mea din toate punctele de vedere si va intreb dragele mele de ce am fost inselata toata viata,si ce mai pot face acum dupa o legatura de a lui de 6 ani cu o femeie mai mica doar cu 2 ani decat mine casatorita la 16 ani are doar 8 clase este si bunica de vreo 3 ani este cunoscuta ca o mancatoare de barbati, dar care are in plus experienta multor barbati cu care a fost.Sa nu va imaginati ca sunt vreo "muma padurii"arat bine la vasta mea, am fost o sotie extrem de iubitoare iar pentru mine familia mea este totul.Sotul meu are 52 de ani.Spuneti-mi ce sa fac, aceasta femeie care toata viata a insirat barbatii si care si-a vandut trupul si pentru o plasa cu mancare, pur si simplu ia luat mintile,, ia cumparat o casa iar firma noastra atazi este aproape de falimet, iar viata copiilor mei si a mea a fost un calvar cat a fost cuea batai reprosuri sinemultumiri. Spune ca a terminat cu ea si ca este acum sotul perfect. Ce parere aveti. Eu nu mai pot avea incredere iar nelinistea in care traiesc trauma si suferinta mi-au distrus orice dorinta de a mai tri chiar si pentru copii mei minunati. Va multumesc, ajutati-ma cu o critica cu un sfat cu orice. Totul este bne venit.

    0
    0

  • Lore pe 14 Iun 2008, 09:18
    Nesimtiti

    Inseala pentru ca sunt nesimtiti si imorali, si pentru ca li se permite.

    15
    2

  • ionela pe 8 Apr 2008, 11:10
    tradarea

    cum iti poti da seama ca sotul tau a inceput o relatie?

    19
    4

  • crina pe 4 Apr 2008, 06:49
    barbatii...niste copii intr-o continua crestere

    bine spus aceste motive ale barbatilor de a insela sant destul de adevarate!dar ma intreb eu ce s-ar intampla daca si femeile s-ar transforma " in niste copii".....de dragul de a insela...gasindu-si in asta o scuza.....????!!!!!!!!!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod