De ce femeile singure sunt mai fericite decât cele care au o relație. 6 motive

Când vine vorba de dragoste, femeile inteligente sunt destul de pretențioase. Mai degrabă așteaptă persoana potrivită, decât să se arunce într-o relație din cauza presiunii sociale.
Potrivit unui sondaj recent, tot mai multe femei aleg să rămână singure și să se bucure de propria companie. Motivul este simplu: se simt mai fericite.

În societatea noastră, a nu fi implicat într-o relație este adesea sinonim cu a fi trist și singur, ceea ce nu e deloc corect. De fapt, femeile care nu sunt implicate în relații sunt mai fericite decât cele care sunt.

De ce femeile singure sunt mai fericite decât cele care au o relație. 6 motive:


Au mai mult timp pentru ele însele


Femeile care au o relație se plâng adesea că nu au timp pentru ele însele. Ele se ocupă întotdeauna de partenerul lor sau de copii.
În schimb, atunci când ești singură, ai tot timpul din lume pentru tine. Îți faci manichiura preferată, mergi la acel concert la care ți-ai dorit întotdeauna să mergi, adică ești responsabilă doar pentru viața ta.

Nu există nicio presiune pentru a satisface tot timpul așteptările partenerului


Să îți amintești de ziua lui de naștere, să îi iei un cadou de Ziua Îndrăgostiților, să planifici escapade romantice pentru voi doi și lista poate continua. Relațiile presupun multe eforturi și, uneori, acestea devin copleșitoare. Pe de altă parte, când ești singură, nu trebuie să te îmbraci pentru a impresiona.

Faci totul după bunul plac, ceea ce te ține în mod natural departe de stres.

Poate te interesează și: Singură sau într-o relație? Cum ești mai fericită, în funcție de zodia ta

Se concentrează pe cariera lor și descoperă ce își doresc cu adevărat


De cele mai multe ori, dacă nu întotdeauna, femeile ajung să renunțe la speranțele și visurile lor atunci când intră într-o relație serioasă și acest lucru se întâmplă din mai multe motive. Încearcă să-i păstreze pe toți cei din jur fericiți sacrificându-și propria fericire. Pe de altă parte, femeile singure sunt fără astfel de griji. Sunt ambițioase și se pot concentra mai bine pe atingerea obiectivelor lor.
Ele au priorități clare, motiv pentru care femeile singure au mai mult succes și sunt mai fericite.

Nu se mai preocupă de ceea ce spun oamenii


Când ești independentă mult timp, îți dai seama că singura persoană care te poate judeca ești tu. Crezi în tine și încetezi să-ți mai pese de ceea ce spun alții. Nu mai cauți validare din partea altora și, firesc, te simți mai fericită.

Își consolidează celelalte relații


Când ești implicată într-o relație, îți petreci cea mai mare parte a timpului cu partenerul tău și mai puțin cu prietenii și familia, ceea ce te distanțează în cele din urmă de ei. Dar când ești singură, ai timp să vorbești mai mult cu cei dragi și să petreci timp de calitate cu ei.
Relațiile se consolidează și te simți mai fericită.

Călătoresc mai mult și își fac griji mai puțin


Să fii singură te ajută să vezi lumea într-o lumină diferită și să experimentezi lucruri pe care nu le-ai putea face niciodată dacă ai avea o relație. Călătorești mai mult și îți faci timp pentru a explora lucrurile din jurul tău. Te împaci cu ideea că ești diferită și găsești liniștea în propria companie.

 

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • viorela pe 25 Mai 2021, 23:59
    Articol

    Scuze. Departe de adevar. Este cam umflat adevarul...cind esti singur ai toate motivele sa fii trist. Viata este facut sa fie traita in doi sau mai multi cind sint si copii. Depinde de norocul fiecarei femei sau sa i se schimbe vata in rau din cauza altora. Singuratatea ucide. Armonia in cuplu te face sa infloresti. O femeie este frumoasa si buna cind iubeste. Si harnica si darnica si tot ce vrei...asa ca autoarea sigur nu crede ce a scris in articol. Sa auzim de bine

    0
    0

  • OcaFoca pe 25 Mai 2021, 13:23
    Haha

    Hahahaha. Si trei pisici si o naveta de vin.

    0
    0

  • Alex pe 25 Mai 2021, 13:11
    Mazgalim ca sa nu stam degeaba

    Nici macar autoarea articolului nu crede ce scrie...darmite cititoarele...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod