De ce femeile bune aleg întotdeauna bărbații nepotriviți

De câte ori ți s-a părut că prietena ta este cu o persoană nepotrivită? De câte ori ai ales bărbații nepotriviți în viața ta? Probabil că de prea multe ori. Însă de ce aleg femeile bune bărbații nepotriviți? Iată câteva motive!
Care sunt motivele pentru care femeile bune aleg întotdeauna bărbații nepotriviți?

1. Sunt nesigure și își subestimează valoarea

De ce este mult mai ușor să vezi calitățile pozitive pe care le au alte persoane, dar îți este greu să le vezi la propria persoană? S-ar putea să te întrebi de ce prietena ta frumoasă, inteligentă și interesantă iese cu bărbați care nu o merită, dar de câte ori te întrebi același lucru cu privire la tine?

2. Fac un obicei din asta

Odată ce începi să ieși cu bărbații nepotriviți, poate fi dificil să rupi acest ciclu, indiferent de cât de minunată ești.
Bărbații care știu că îți sunt inferiori îți vor spune adesea lucruri care să îți țină stima de sine la un nivel scăzut și care să te facă să crezi că meriți persoane ca ei. Cu alte cuvinte, intri într-un cerc vicios din care este greu să ieși.

3. Nu știu să ceară ceea ce merită

Din cauza faptului că se confruntă cu o lipsă de încredere, unor femei le este greu să abordeze bărbați care sunt la standardele lor adevărate. Sunt atât de obișnuite să accepte toate resturile, încât nu știu să ceară ceea ce merită în mod normal.
Cu cât sunt mai încrezătoare, cu atât mai ușor le va fi să iasă din această rutină.

4. Simt că nu merită fericirea dintr-un motiv sau altul

Acest lucru se poate datora unei experiențe negative din trecutul lor, a unei greșeli pe care au făcut-o sau a unei decizii pe care o regretă. Indiferent de situație, ajung să se pedepsească și să creadă că merită să fie nefericite sau că ar trebui să fie fericite că nu se simt complet mizerabil. Este timpul să se ierte și să realizeze că sunt oameni buni, care merită lucruri bune.

5.
Au impresia că trebuie să se schimbe pentru a-și întâlni sufletul pereche


Una dintre cele mai mari nesiguranțe a femeilor este aspectul fizic și nevoia de a slăbi, schimba coafura, modifica nasul și orice altceva pentru a deveni femeile perfecte. Însă sufletul pereche te iubește indiferent de cum arăți și de cum ești, așa că schimbarea este în cele mai multe cazuri inutilă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod