De ce ești singură? Îți e frică să nu suferi din nou?

Știi de ce ești singură? Pentru că îți e frică! Pentru că îți e frică să te implici, îți e frică să nu cumva să suferi mai târziu. Pentru că ești indisponibilă emoțional din cauza copilăriei și a experiențelor trecute. Din păcate, nu putem schimba nici copilăria, nici trecutul, dar oricând vrem noi, putem da o culoare vie viitorului.

Deschide-ți inima, draga mea! Ai ținut-o destul la adăpost!


Aș vrea să te întreb: dacă o să suferi, ce? Nu e ca și cum nu s-a mai întâmplat, dar uite că ai trecut peste și că ești bine acum. Noi ne dezvoltăm personalitatea în urma experiențelor noastre, să știi. Dar te mai întreb altceva: dacă nu o să suferi? Poți să îți asumi să pierzi tot ce ți-ai dorit doar pentru că nu ai considerat că trebuie să te implici, că e mai sigur pentru tine? 
Tot aud în jurul meu că nu mai există bărbați buni pe lumea asta și dacă există sunt luați sau homosexuali.
Vă spun eu că există și, de fapt, sunt foarte mulți, doar că și ei au frici, poate chiar mai multe decât noi. 
Ești singură într-o lume în care iubirea domnește pe Facebook și Instagram, într-o lume plină de cupluri, și știu că acest lucru poate fi foarte enervant, mai ales dacă îți cauți iubirea în locuri total greșite. 
Lasă Facebook-ul, Instagram-ul și Tinderul. Nu sunt bune pentru relații. Aranjează-te, ieși din casă și mergi să îi cunoști. Nu mai sta în casă să aștepți.
Aștepți degeaba, nu o să vină. 
 
Mă amuză foarte tare rețelele de socializare, practic vorbim cu un telefon și, de fapt, nici nu vorbim, ci scriem. Este oare în regulă să stăm să zâmbim la un telefon? Nu e mai simplu să ieșim și să zâmbim la o persoană? Te ascunzi în fața unui ecran, unde poți fi cine vrei tu să fii și faci asta tot din cauză că îți este frică de ceva real. 
Cred că sunt atât de toxice relațiile de pe rețelele de socializare, gândește-te că îți creezi în minte o anumită imagine despre individul de la capătul conexiunii, ți-l desenezi așa cum ți-ai dorit tu toată viațași când îl vezi, în sfârșit, după atâtea nopți pierdute prin mesaje, simți că ceva te-a lovit atât de tare, încât nu mai știi pe unde să fugi. 
  

 Vă dau 5 sfaturi pentru a vă schimba statutul de femei singure: 

  
 1. Ai încredere în tine.
E cheia succesului. 
 2. Nu mai grăbi lucrurile 
 3. Nu mai compara relațiile între ele. Niciodată să nu îți mai compari vechile relații cu cele noi.  
 4. Încetează cu jocurile, mergeau la 15 ani. O să îl enervezi și o să îl îndepărtezi.
 5. Nu mai încerca să fii ceva ce nu ești. 
 
  
Nu uita să îți deschizi inima. Cum spunea Haruki Murakami „Ce se întâmplă când omul își deschide inima? Se face bine!"
  
elena-m
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod