De ce este sora mai mare cea mai importantă prezență feminină din viața ta

Indiferent dacă îți dai seama sau nu, sora mai mare este cea mai importantă prezență feminină din viața ta. Este cel mai bun prieten al tău.
S-ar putea să o urăști de multe ori, dar aceasta te va sprijini și te va ajuta întotdeauna. S-ar putea să îți dea viața peste cap, dar tot ea este și cel mai puternic protector al tău. S-ar putea să te critice până în punctul în care să vrei să o dai afară din casă. S-ar putea să te facă să plângi și să te facă să te simți inutil[. Dar trebuie să știi că te va iubi mereu necondiționat. Și asta înseamnă că te va iubi indiferent cât de mult ai putea să o urăști într-un anumit moment. Ai nevoie de mai multe motive să îți dai seama că sora mai mare este cea mai importantă prezență feminină din viața ta?

Motivele pentru care sora mai mare este cea mai importantă prezență feminină din viața ta


1. Este cel mai bun prieten al tău


Înainte de a avea ocazia să-ți faci prieteni și relații cu oricine altcineva în viață, o ai deja pe sora ta mai mare. Aceasta va fi primul tău prieten, indiferent dacă îți convine sau nu.
Și asta înseamnă că va fi și cel mai vechi prieten. Datorită timpului petrecut împreună, va fi prietenul tău cel mai dedicat.

2. Înțelege orice situație prin care trebuie să treci cu familia


Înțelege situațiile prin care treci cu familia, pentru că ea este familia ta. Știe ce presiune pot pune părinții pe tine. Înțelege tipurile de probleme pe care le poți avea acasă. Și chiar empatizează cu tine când vine vorba de asta.

3. Te face să te simți că nu trebuie să ascunzi nimic de ea


Te va face să te simți confortabil de fiecare dată când ești în preajma ei. Probabil că îți știe cele mai jenante momente din viață deja, deci nu e nimic care te poate opri să fii tu însăți ori de câte ori sunteți împreună.
Nu trebuie niciodată să pretinzi că ești altcineva atunci când ești în preajma ei. 

4. Are un dulap plin cu haine la care poți apela și tu


Garderoba ei poate fi și garderoba ta. S-ar putea să fie nervoasă la început, ori de câte ori împrumuți haine de la ea fără să o întrebi. Dar, în cele din urmă, nu va avea nicio problemă cu asta. Îi place în secret când vede cât de bine îți stau hainele ei.

5. Te ajută să ai o perspectivă care-ți depășește vârsta fizică


Pentru că este mai mare, aceasta va putea să îți ofere o perspectivă valoroasă asupra vieții, pe care nu o vei putea obține și de la prietenii de aceeași vârstă.

6. Îți dă sfaturi prețioase


Este mai mare decât tine. Prin urmare, este mai înțeleaptă și mai experimentată.
Toate lucrurile prin care treci acum, probabil că au fost prezente și în viața ei. Deci este persoana perfectă care îți poate da sfaturi despre viață în general. Va fi mereu dispusă să te asculte atunci când ești supărată sau ai o problemă, pentru că vrea să te ajute.

7. Ușa casei sale va fi deschisă pentru tine atunci când nu mai locuiți împreună


Chiar și atunci când creșteți și nu mai locuiți în aceeași casă, casa ei va fi întotdeauna și casa ta. Va deschide mereu ușa pentru tine atunci când ai nevoie de ea. Îți va oferi tot confortul de care ai nevoie. 

8. Îți apreciază potențialul în viață


Sora mai mare înțelege cât de multe poți face și are cea mai mare încredere în tine. Știe toate lucrurile prin care ai trecut în viață și știe și cât de departe poți ajunge. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod