dragoste

De ce e mai bine să nu mai ai niciun contact cu fostul

Este important să stai departe de fostul și de relația pe care ați avut-o. În acest fel, vei învăța să te iubești și vei câștiga multe alte lucruri, deoarece ești pe punctul de a începe un nou capitol în viața ta. Iată beneficiile pe care le poți avea dacă nu mai ai niciun contact cu fostul!

Motivele pentru care e mai bine să nu mai ai niciun contact cu fostul


1. Înveți să fii independentă


Poate că ai fost blocată într-o relație care nu te satisfăcea, dar nu puteai să te desparți de fostul. Dar acum, când ești din nou singură, poți învăța să fii complet independentă și te poți ocupa mai ușor de problemele vieții. Vei vedea că nu ai nevoie de o persoană pentru a te completa și că poți face și singură lucrurile. Nu va fi întotdeauna ușor să faci asta, dar măcar vei ști că faci tot ce-ți stă în putință.

2. Scapi de emoțiile negative


Atunci când ești într-o relație toxică, nu îți este bine. De aceea simți că scapi de o povară enormă de îndată ce te desparți.
Dacă urmezi regula de a întrerupe contactul cu fostul, te vei simți eliberată. Îți vei lua viața în mâini și vei face lucrurile pe care le-ai neglijat atât de multă vreme. Îmbunătățirea relațiilor cu familia și prietenii este doar unul dintre lucrurile pe care le vei face.

3. Te vindeci mult mai repede


Este destul de simplu. Dacă nu îl mai contactezi pe bărbatul care te-a rănit, îți va fi mai ușor să treci peste. În acest fel, îl vei uita mai rapid și mai ușor. Odată ce faci acest lucru, vei vedea că nu este atât de greu să treci peste o persoană cu care ți-ai împărtășit viața.
De asemenea, vei fi mândră de tine că te-ai ajutat. Vei ști că a fost dificil să urmezi această regulă, dar ai reușit în cele din urmă.

4. Vei putea să îl ierți


Dacă păstrezi mereu legătura cu fostul, îți va fi foarte greu să îl ierți pentru tot ce ți-a făcut vreodată. Dar dacă ești suficient de insistentă și menții regula, vei fi capabilă să treci peste tot răul care s-a întâmplat și să îl ierți. Vei putea să te ierți și pe tine pentru că ai stat atât de mult într-o relație toxică pentru tine.
În plus, iertarea este esențială dacă vrei să mergi mai departe și să începi un nou capitol al vieții tale.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod