Cuplu care sufera dupa despartire

Cum te vindeci după o despărțire? 10 paşi pe care să-i respecţi

Despărțirea de persoana iubită este dureroasă. Află ce trebuie să faci ca să te vindeci după o despărțire şi să nu îţi prelungeşti inutil suferinţa.
Nu mai ai poftă de mâncare, nu poți să dormi, nimeni nu îți intră în voie, amintirile nu-ți dau pace! Treci prin faza cea mai grea a despărțirii de iubit. Deși nimeni nu-și dorește să i se întâmple așa ceva, cu toții trecem prin asta măcar o dată în viață.

Dar orice sfârșit este un nou început, o nouă etapă a vieții se deschide în fața ta. Ca să treci mai ușor prin perioada de vindecare nu uita:

1. Să ieși mai des cu prietenii!


Sună-i, vizitează-i, întâlniți-vă în oraș, mergeți la film, plimbați-vă. Cu ei poți discuta sincer despre ceea ce ți se întâmplă și despre cum te simți, iar ei te pot ajuta împărtășindu-ți experiențele similare pe care le-au trăit, îți pot da sfaturi sau te pot încuraja și îmbrățișa atunci când ai nevoie.


2. Să analizezi relația care s-a terminat!


Reține lucrurile bune care s-au întâmplat, identifică greșelile pe care le-ai făcut și lucrurile care nu ți-au plăcut la relația care tocmai s-a încheiat. Poți să tragi învățăminte care te vor ajuta în relațiile viitoare.


3. Să cunoști oameni noi!


Aceștia îți aduc un aer nou în viață, povești noi și șansa de a-ți face prieteni noi. Și, cu puțin noroc, jumătatea ta ar putea să fie „străinul chipeș” care te va face din nou fericită.


4. Să călătorești în locuri noi!


Deși te vei gândi cu nostalgie la momentele petrecute alături de iubit în locurile voastre preferate, fă un efort și descoperă alte locuri frumoase în care să-ți petreci vacanța. Dacă vrei să fie chiar o surpriză, așază-te cu ochii închiși în fața unei hărți și alege un loc.
Nu e nevoie să fie o destinație exotică. O săptămână la munte poate face minuni.


5. Să ai grijă de tine!


Îmbracă-te frumos, înnoiește-ți garderoba și look-ul, nu neglija mesele și nu uita să zâmbești! Uneori un zâmbet face mai mult decât o mie de cuvinte. Viața merge înainte și fără el, iar cel care îi va lua locul vrea să vadă o femeie frumoasă, îngrijită și zâmbitoare.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marian Popescu pe 25 Mai 2016, 09:14
    Cum te vindeci dupa o despartire

    Mia placut acest articol ce este bine de invatat si pentru mai multe persoane

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod