Cum scapi de singuratate

12 sfaturi care te vor face sa devii mult mai usor de remarcat si... pretuit

1. Nu mai cauta barbati!

Asadar, esti intr-un bar si decizi sa cercetezi camera dupa potentiali aratosi . Cateva ture prin club este cu siguranta modalitatea cea mai sigura de a-l face sa te remarce, nu? Gresit! Un barbat poate simti disperarea din mersul tau! Evita rusinea si nu incerca din rasputeri sa-i atragi atentia. Relaxeaza-te si savureaza-ti cocktail-ul, increderea in tine il va face pe el sa faca primul pas!

2. Abtine-te sa faci sex la prima intalnire 

Chiar daca vrei sa te culci cu el, spune "Nu". Este atat de simplu... Daca acest lucru este prea dificil pentru tine (unele chiar nu pot rezista), atunci ia in considerare urmatoarele: te culci cu el de la prima intalnire, nu te va mai suna pentru o a doua!

3. Mai putin inseamna mai mult

Barbatii adora cand femeia este imbracata simplu si se simte confortabil. De exemplu, in blugi si tricou, cu parul ciufulit si cu putin sau deloc machiaj.
O printesa foarte eleganta nu este niciodata abordabila. Ramai la a fi o femeie naturala si te va face regina lui.

4. Ignora telefoanele ocazionale

Chiar vrei sa fii fata 'aceea'? Crezi ca este bine sa fii obiectul lui de placere cand are el chef si celelalte optiuni nu sunt disponibile? Meriti mai mult decat atat. Refuza-l din cand in cand. Facandu-te indisponibila, vei deveni mai misterioasa si mai atragatoare pentru el.  Ii vei arata ca ai o viata si ca nu stai si astepti telefonul lui... Chiar daca in secret o faci!

5. Sterge glossul lipicios

Buzele umede si lucioase pot parea suculente si sarutabile, insa adevarul este ca barbatii se feresc sa sarute o femeie care este data cu prea mult gloss. Un pic de culoare este in regula, dar pe cel de genul super lipicios, cu extra fructe, tine-l departe de buzele tale!

6. Gadila-i ego-ul

Baietii adora sa auda lucruri frumoase despre ei. Pentru a-l face sa te remarce (si sa-si aduca aminte de tine) fa-i un compliment pentru a-l flata.
Spune-i ca miroase bine sau ca iti place camasa lui si ca ii pune in evidenta muschii. Se va simti minunat si va vrea mai mult...

7. Fa-l sa astepte

Daca iti place cu adevarat tipul acesta, nu-i ceda avansurilor sexuale din prima. Mergi la mai multe intalniri cu el si incearca sa-l cunosti, inainte de a ajunge in patul lui. Daca iti doresti o relatie, ar fi bine sa-i dai de inteles ca esti mai mult decat o aventura de o noapte.

8. Spune-i pe nume

"Asadar, Robert, ce muzica iti place?” Iti vine sa crezi sau nu, intrebarea aceasta il va incita si-l va face interesat. Ii va arata ca te intereseaza cu adevarat ce spune si ca intr-adevar doresti sa il cunosti.

9. Flirtatul ajuta

Esti o femeie sexy, asa ca foloseste-te de ce ti s-a dat pentru a obtine ce-ti doresti. Da-ti suav parul matasos dupa ureche, linge-ti bland buzele senzuale sau musc-o seducator pe cea de jos.
Foloseste-te de intreg arsenalul si il vei avea la picioare.

10. Trimite un sms sexy

Un mesaj scurt si sexy, trimis unui tip inaintea unei intalniri, este o metoda buna de a te tine minte. Va fi atat de entuziasmat, incat probabil va fi acolo mai devreme, asteptandu-te cu flori in mana!

11. Sterge tot ce tine de trecut!

Vechile numere de telefon inseamna vechi relatii. Sterge-le din telefon imediat. Astfel, nu vei comite una dintre cele mai crime ale singuratatii: sa suni pentru a cersi companie.

12. Fii misterioasa!

Nu da in vileag cele mai intunecate si ascunse secrete de la prima intalnire. Fii misterioasa in cea ce priveste trecutul tau, dandu-i cateva indicii pe parcurs. Astfel, va ramane interesat si va vrea sa te revada pentru a afla mai multe.
Va urma a doua intalnire!

Urmariti-i pe Tamsen si Matt in serialul “Matt Titus, petitor de meserie” in luna noiembrie, doar la Zone Club!

www.zoneclub.tv
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaeladragomir1980 pe 10 Dec 2009, 17:02
    parerea mea

    fiecare are metoda ei de a cuceri un barbat; eu cred ca lasand un pic de mister nu strica,ba chiar le starnesti interesul...barbatilor le plac femeile greu de cucerit, nu cele usor abordabile. Daca nu te culci cu el din prima seara, suspansul creste, si oricum merita asteptarea... intre timp il poti cunoaste, daca vrei sa ai o relatie cu el.Trebuie sa-i starnesti interesul, nimic de zis, dar un pic de suspans, va face bine la amundoi.

    1
    0

  • Mirela pe 7 Nov 2009, 15:08
    Prosolitudine

    Multumesc Sonya pentru cele spuse...in sfarsit opinii reale! Apropo, un citat al lui Euripide care e in context, "Ce vrei sa-ti spun: minciuni agreabile sau adevaruri dure sau adevaruri dure?

    0
    0

  • Catalina pe 3 Nov 2009, 19:08
    ..

    Si tot n'am inteles cum te fac toate astea sa scapi de singuratate... :))

    1
    0

  • Andreea B. pe 2 Nov 2009, 13:39
    Sunt perfecta....

    Cel mai important este sa fii tu insati si vei reusi in tot ceea ce iti propui sa faci...timpul le rezolva pe toate!!!.....

    1
    0

  • Sonya pe 2 Nov 2009, 08:37
    PROSOLITUDINE

    Uite asa a parut cultura "PITZI", femeile incercand sa se "muleze" pe canoanele de genul asta! Dragi reporteri, lumea e in continua schimbare, sfaturile astea sunt pt fetele care "tzintesc" cocalari, nu dragostea adevarata! EVOLUATI SI VOI! Sex sau nu la prima intalnire e alegerea fiecarui cuplu! De ce sa te abtii, daca simti cu toata fiinta? Si daca astepti 10 intalniri si el asta urmareste, dupa prima partida oricum nu va mai suna,nu? Refuzul sexului nu cred ca este o "asigurare" pt o relatie pe termen lung. Cum nici alternativa nu poate constitui o siguranta. Astea-s prostii! Faci ce SIMTI!! Daca mai urmeaza alte intalniri sau nu e o chestuine de atractie, nu de "test de comportament". Un barbat inteligent stie exact ce cauta la o femeie, si indiferent la a cata intalnire fac sex, el va sti daca e EA sau nu. E minunat si sa astepti aceasta "joaca", care e sexul, mai mult timp, atunci cand nu acest lucru te preocupa, ci cunoasterea celuilalt la alt nivel decat cel sexual, insa nu acesta este elementul decisiv pt o relatie "rezistenta". Cel putin nu pt UN BARBAT adevarat care stie ce vrea si priveste o femeie dincolo de stratul grosier. BRAVO, Ana!

    1
    0

  • ana pe 1 Nov 2009, 21:09
    MIT

    faza cu sexul la prima intalnire e mit. sincer...3 dintre cele 4 relatii ale mele (cea mai scurta fiind de 2 ani) au inceput prin sex la prima intalnire. nimic mai incitant. daca esti varza in pat, oricm nici sexul dupa 1 an de asteptare nu va compensa asta si nu il va tine langa tine. sincer, articolul asta m-a facut sa rad copios.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod