Femeie care si-a gasit dragostea pe internet

Cum să-ți găseşti iubirea pe internet. 10 sfaturi pentru întâlnirile online

Crezi că ți-ai întâlnit iubirea pe Internet? Întâlnirile online sunt riscante, de aceea este bine să ţii cont de câteva sfaturi utile.

Dezvoltarea explozivă a tehnologiei informației se face simțită în toate domeniile vieții noastre: ne facem cumpărăturile pe internet, plătim online facturi și vacanțe, chiar și viața privată gravitează în jurul mediului online. Programul agitat al celor mai mulți dintre noi ne obligă să ne adaptăm și să schimbăm regulile jocului din viața sentimentală. Pe internet se nasc prietenii, iubirii, se leagă căsătorii și se aniversează momentele importante ale vieții. Totuși, dacă timpul nu-ți permite să faci lucrurile clasic, iar iubirea îți face cu ochiul de pe pagina unui băiat, trebuie să respecți câteva sfaturi pentru ca întâlnirile online să fie reuşite.

Pe internet toată lumea este preocupată să se expună într-o postură cât mai favorabilă.

De la haine, până la muzica pe care o ascultă și hobby-urile pe care le are, fiecare om încearcă să se pună cât mai bine în valoare. Un vechi proverb spune că „afară-i vopsit gardul și înăuntru-i leopardul.” Ca să nu riști să ți se întâmple ceva rău, respectă sfaturile pentru întâlnirile online de mai jos:

 

1. Profilul pe care l-ai completat trebuie să conțină informații reale despre tine

Atunci când întâlnești pe cineva pentru prima oară, îți dorești ca informațiile pe care le deții despre el să fie adevărate. Același lucru este valabil și pentru cel care se va întâlni cu tine.

El dorește să o întâlnească pe cea din profilul tău, nu proiecția ta ideală despre tine. Așa că scrie sincer despre lucrurile care-ți plac și cele care nu-ți sunt pe plac, iar atunci când postezi fotografii, ai grijă să fie cu tine nu cu o altă fată de pe internet.

 

2. Hotărăște-te cum ar trebui să fie cel pe care îl cauţi

Gândește-te bine la calitățile pe care ar trebui să le aibă cel pe care îl cauți. Este foarte bine să aveți puncte de interes comun, dar nu căuta o clonă de-a ta, pentru că va fi monoton ca ambii parteneri să aibă fix aceleași interese și hobby-uri. Alege o persoană care te atrage, de la care crezi că ai lucruri de învățat.

Ideal este să fiți două persoane complementare, să vă completați reciproc.

 

3. Asigură-te că ritmul tău de viață îți permite o relație

Deși programul tău poate să pară neimportant, de cele mai multe ori este factorul decisiv în dezvoltarea și menținerea unei relații armonioase. Indiferent dacă ești o persoană foarte activă sau sedentară, ritmul vieții tale este foarte important în ritmul relației. Neglijarea partenerului din cauza unui program încărcat duce cel mai adesea la reproșuri, certuri și, în cele din urmă, la despărțire.

 

4. Stabilește-ți clar în minte ce tip de relație te interesează

Înainte de a face pasul într-o relație trebuie să știi exact ceea ce-ți dorești. Fie că vrei o relație de durată sau una pasageră, una în care să primeze sexul, clarifică acest aspect înainte de prima întâlnire.

Cel pe care vrei să-l cunoști trebuie să știe dinainte ce așteptări ai de la el și să fie de acord cu ceea ce vrei tu. Altfel, relația va eșua lamentabil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod