Femeie care si-a gasit dragostea pe internet

Cum să-ți găseşti iubirea pe internet. 10 sfaturi pentru întâlnirile online

Cuplu de indragostiti

5. Pune-i cât mai multe întrebări

Îți trebuie mult tact, dar cu întrebări aparent nevinovate poți afla multe lucruri despre potențialul iubit, o regulă importantă când vine vorba despre întâlnirile online. Pasiunile și preocupările pe care le are o persoană spun multe despre felul de a fi al acelei persoane, deci mai multe informații înseamnă o caracterizare mai completă.

 

6. Nu dezvălui informații personale importante

Nu uita că stai de vorbă cu un străin și că în spatele unui profil frumos se poate ascunde un răufăcător. Nu-i spune unde locuiești, dacă stai singură sau cu mai multe persoane și nu-i da niciun fel de informații legate de datele tale de identificare.

La adăpostul anonimatului se întâmplă foarte multe infracțiuni și nu-ți dorești să fii victima unui individ certat cu legea sau, mai rău, să răspunzi pentru faptele săvârșite de altul în numele tău.

 

7. Fixează prima întâlnire într-un loc public cât mai aglomerat

Un sfat important pentru întâlnirile online este acela legat de locul în care vă daţi prima întâlnire. Cel mai bine este să vă întâlniţi în centrul oraşului, într-o zonă aglomerată. Nu accepta locurile retrase, pe care nu le cunoști și nici orele târzii, atunci când este mai puțină lume pe străzi.

O cafenea sau o terasă din zona centrală a orașului reprezintă cel mai sigur loc pentru o primă întâlnire.

 

8. Stabiliți de la început regulile relației voastre

Spune-i de la început care sunt cerințele tale și ce nu-ți face plăcere. E mai bine să clarifici aceste aspecte încă de la începutul relației ca să eviți apariția unor situații neplăcute mai târziu.

 

9. Nu te arunca orbește într-o relație

Chiar dacă tipul ți se pare că e cel pe care îl căutai, nu-ți da frâu liber sentimentelor. Nu grăbi lucrurile și lasă relația să evolueze firesc.

Aveți multe de aflat unul despre celălalt și aceasta este cea mai importantă etapă a începutului relației noastre. Acordă-i atenția cuvenită ca să nu ajungi să te întrebi peste câteva luni: „Ce naiba am văzut eu la ăsta?”

 

10. Nu fi dezamăgită dacă nu funcționează de prima dată

Pentru ca o relație să existe este nevoie de acordul ambilor parteneri. Dacă el nu este interesat, sau nu este așa cum ți-ai dorit, nu este nicio problemă: mai sunt mulți oameni pe care nu i-ai întâlnit încă.

Nu uita că perseverența este mama reușitei!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod