Cum sa-ti farmeci... zburatorul

Daca te zbati intr-o "mocirla romantica" sau daca ratacesti in codrul intunecat al singuratatii, s-ar putea sa fim nevoite sa croim drum printr-un intreg desis de superstitii legate de intalnirile amoroase pentru a te elibera. Dar nu te speria! Cat ai clipi, te vei trezi plimbandu-te pe o pajiste fermecatoare, scaldata in lumina stralucitoare a soarelui si inconjurata de ciripitul vesel al pasarilor.

Asa ca, hai sa te scoatem din codrul intunecat pentru a-ti da ocazia sa-ti intalnesti printul. Fiindca, la urma urmelor, orice fata are dreptul sa aiba parte de un happy-end meritat, focos si bine facut! Sa pornim, asadar, la vanatoare de... zburatoare!

Cea mai frecventa greseala pe care tind sa o comita femeile cand pornesc la vanatoare de barbati este incalificabilul impuls de a face cumparaturi. Majoritatea femeilor par sa fie mult mai pricepute la alegerea blugilor decat la alegerea barbatilor a caror "marime" vor fi dornice sa o probeze! Chiar si cea mai cu capul pe umeri tipa va lasa de cele mai multe ori la o parte prudenta cand vine vorba sa judece un barbat si sa decida cat ii acorda din timpul sau nepretuit, din inima si chiar din viitorul ei!

Tocmai de aceea este esential sa desfasori o cercetare spirituala minutioasa asupra subiectilor in cauza inca de la prima intalnire. Acest fapt iti va oferi garantia ca nu vei mai confunda niciodata un hoit imputit cu un barbat potent si disponibil!

O prima intalnire bine instrumentata ar trebui sa-ti dezvaluie urmatoarele informatii despre pasarea ta maiastra:

disponibilitatea lui de a intra intr-o relatie chiar acum;
daca are serioase "probleme de angajament";
setul lui de valori in ceea ce priveste casatoria;
istoria relatiilor sale amoroase anterioare;
scopurile pe care le urmareste intr-o relatie;
probabilitatea sanselor tale de a cunoaste fericirea alaturi de el in viitor.

Tehnici de fermecare a barbatilor

Respira rar si zambeste suav. Daca simti ca te cuprinde nelinistea, respira rar si adanc, de trei ori la rand. La primele doua respiratii, nu-ti fixa privirea asupra lui, dar la cea de-a treia ridica-ti ochii spre chipul lui si respira normal, zambindu-i suav. Asta il va innebuni de tot.

Atrage-i atentia asupra ta. Orice miscare calculata si desfasurata cu incetinitorul este de-a dreptul imbatatoare pentru barbati. Poti incerca sa-ti aranjezi fara graba servetul in poala si apoi sa-l netezesti, sau sa sorbi incet din pahar in timp ce-l privesti drept in ochi, lingandu-te pe buze sau invartind pe degete o suvita de par. Astfel de gesturi ii vor capta atentia pe care o va canaliza intru totul asupra ta.

Cum sa-i sugerezi ca esti atrasa de el. Iti poti comunica cu usurinta atentia prin mici gesturi afectuoase, ca de pilda sa-i atingi maneca, sa-i zambesti sau sa te freci in trecere de el, asa, ca din intamplare (adica intentionat!). Va pricepe sigur mesajul si-ti va raspunde asemenea, luandu-te de mana si apropiindu-se mai mult de tine... tot mai mult...

Zborul "in formatie" compacta da roade in faza de curtare, precum si in orice faza succesiva de starnire a barbatilor. Daca vei simti vreodata nevoia sa ai o discutie despre relatia voastra, aceasta manevra secreta ii va descatusa inima si-l va face mai putin tentat sa se fereasca de tine.

Regula romantica: Nu uita, zburatoarele care se aduna, zboara impreuna!

Editura Kondiyli.">



/b>
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod