femeie plictisita

Cum să refuzi avansurile unui bărbat? Învaţă să fii diplomată!

Chiar dacă nu-ţi place bărbatul care îţi face avansuri, nu înseamnă că trebuie să fii nepoliticoasă cu el. Bineînţeles că regula se aplică dacă el nu a depăşit limita!
Cu siguranţă ţi s-a întâmplat de mai multe ori până acum să fii abordată în diverse moduri şi chipuri de bărbaţi pentru care nu ai simţit nicio atracţie. Modul în care reacţionezi la aceste avansuri depinde foarte mult de atitudinea şi abordarea bărbatului care le face. Cu toţii trecem prin această situaţie, însă este foarte important să nu răspunzi nepoliticos dacă bărbatul care încearcă să te cucerească nu a făcut nimic nelalocul lui. Dacă abordarea lui este una sinceră şi nu vine cu texte/gesturi care te deranjează atunci nu ai niciun motiv ca să-i răspunzi grosolan, ci trebuie să fii diplomată! Gândeşte-te că şi ţie ţi se poate întâmpla la fel sau poate chiar ţi s-a întâmplat deja să placi un anume bărbat care nu reacţionează cum ţi-ai dori vizavi de sentimentele tale.
Iata cum sa refuzi avansurile unui barbat.

Astfel că dacă bărbatul care îţi face avansuri nu este bădăran şi nu depăşeşte o anumită limită este de preferat să reacţioneazi cât se poate de diplomat şi să ţii cont şi de sentimentele sale pentru tine. Iată cum să refuzi avansurile unui bărbat:

Cum refuzi avansurile: Pune-te întotdeauna şi de cealaltă parte a baricadei


Încearcă să te pui în locul lui şi să conştientizezi cum te-ar face să te simţi un refuz din partea persoanei pe care o placi. Acest truc este unul dintre cele mai eficiente, deoarece te va ajuta să reacţionezi într-un mod diplomat şi să nu îi răneşti sentimentele.

Niciodată să nu râzi de sentimentele lui


Cel mai urât lucru pe care îi poţi face este acela de a-i batjocori sentimentele. Mergi pe ideea că: "ceea ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face", iar dacă tu te-ai simţi de-a dreptul umilită atunci când cineva râde de sentimentele tale care nu  sunt reciproce atunci este mai bine să nu faci acest lucru nimănui.
Prin urmare, cea mai bună modalitate de a-l refuza, chiar dacă ţi se par puerile sau aiurea acţiunile sale, este aceea de a-i explica într-un mod cât de poate de clar şi de politicos că nu eşti interesată de o relaţie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod