Cum să-l determini să-ţi ia cadoul pe care ţi-l doreşti, fără să pari lacomă

După cum probabil ai aflat deja, bărbaţii nu sunt tocmai clarvăzători când vine vorba despre dorinţele ascunse ale partenerelor de cuplu. Când se apropie ziua ta de naştere, Ziua Îndrăgostiţilor sau orice altă ocazie specială, te rogi în gând să-ţi ia cadoul pe care ţi-l doreşti, ca până la urmă să suspini dezamăgită în faţa surprizei mediocre pe care ţi-a pregătit-o.

Cum să ieşi din acest cerc vicios fară să pari lacomă, superficială şi interesată exclusiv de beneficiile materiale în relaţia voastră? Foarte simplu. Poţi să-ţi determini iubitul să-ţi ia exact cadoul la care visezi cu ochii deschişi, prin câteva aluzii subtile şi jocuri psihologice, menite să te scutească de jena de a-i spune direct în ce să investească pentru a te face fericită.

Captează-i atenţia din timp

Dacă vrei să deschizi cadoul mult-aşteptat şi să exclami extaziată "este exact ce mi-am dorit!!!", trebuie să-ţi începi nevinovata manipulare cu cel puţin o lună înainte de evenimentul special.
Cel mai probabil, cam în acest interval începe el să se frământe din pricina cadoului pe care să-l cumpere pentru tine.

Acum este clipa propice să-i captezi atenţia şi să i-o îndrepţi în zona potrivită, aruncându-i primele indicii despre acel dar special pe care ţi-l doreşti. Poţi să-i sugerezi subtil că îţi place mai mult parfumul x decât parfumul y, de pildă. Ajută-l să excludă din planurile lui variantele gresite timpuriu, când încă nu este evident unde "bat" indicaţiile tale.

Dă-i tot mai multe indicii la momentul potrivit

Odată ce şi-a făcut o idee despre lucrurile pe care nu ţi le doreşti, îi este mult mai uşor să se concentreze pe opţiunile rămase.
Profită de orice moment pentru a-i sugera ce cadou ţi-ar face inima să bată mai tare.

Salvează un document pe computer pe care să-l denumeşti "lucruri pentru care trebuie să economisesc". Conţinutul folderului va fi, desigur, obiectul mult râvnit de tine, însoţit de informaţii precise despre culoare, dimensiune etc. Va fi imposibil să nu îl găsească în timp util şi este metoda perfectă de a-i transmite exact ce-ţi doreşti, fară o spui verde-n faţă.

Alte variante de a-i arăta ce cadou să-ţi cumpere este să postezi pe profilul personal un link către produs şi să-ţi mărturiseşti în public admiraţia pentru el.

În fine, o metodă isteaţă prin care să-l ajuţi în alegerea darului perfect este să-i spui că te-a supărat foarte mult mama/tata/sora/fratele în ultima conversaţie purtată, deoarece ţi-a fost refuzat categoric un împrumut care să te ajute să-ţi cumperi acel lucru pe care ţi-l doreşti din tot sufletul.

Apelează la cei din jur

Prietenii la nevoie se cunosc, nu-i aşa? Gândeşte practic şi dă o misiune specială unei cunoştinţe comune, care să-i spună direct iubitului tău că "a auzit" întâmplător ce cadou apare în fanteziile tale cele mai intime.

Tot o a treia persoană poate să-i sugereze că i-ai mărturisit nevoia ta de un anumit lucru sau că a vrut să-ţi cumpere obiectul în cauză ea însăşi, dar s-a gândit că se cuvine mai degrabă să-l primeşti de la bărbatul pe care îl iubeşti.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxanel pe 7 Mar 2013, 14:00
    beton

    beton....................................

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod