Cum să faci o femeie să se simtă confortabil la prima întâlnire

Din păcate, unii bărbați nu știu cum să facă o femeie să se simtă confortabil la prima întâlnire. Însă nu e atât de greu pe cât ai crede. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știi dacă vrei să faci o femeie să se simtă confortabil la prima întâlnire!

Modalități prin care poți să faci o femeie să se simtă confortabil la prima întâlnire


1. Alege un loc public de întâlnire


Dacă ești cel care alege locația, alege un loc public. Dacă ea alege locul, nu o face să se simtă prost că e un loc public. Atunci când femeile întâlnesc pentru prima dată un bărbat într-un loc privat, se pot întâmpla lucruri rele, pentru care ele ajung să fie învinuite de multe ori.

2. Fă complimente adecvate


Dacă vrei să o complimentezi, încearcă să te referi la lucrurile pe care le-a ales. De exemplu, îi poți spune că rochia sa arată cu totul uimitor.
Acest compliment este mai puțin ciudat decât aprecierea corpului partenerei.

3. Nu pune întrebări private


Încearcă să menții conversația la un nivel normal. Dacă ai dubii cu privire la o întrebare pe care te gândești să o pui, mai bine mai așteaptă până când vă cunoașteți mai bine.

4. Dacă te respinge, nu forța situația


Femeile nu sunt niște premii care pot fi câștigate după ce ai bifat niște opțiuni. Normal că respingerea este dureroasă, dar treci peste. Ai dreptul să fii dezamăgit, dar nu te răzbuna pe ea, nu îi cere nenumărate explicații și nu o forța să îți mai dea o șansă.
Niciunul dintre aceste lucruri nu este atractiv și nu vei face decât să îi confirmi bănuiala și să îi dai dreptate că trebuie să te respingă. Respectă-i dorința!

5. Respectă-i limitele


Respectă-i limitele și dorințele, chiar dacă încerci doar să fii drăguț plătind nota de la restaurant sau conducând-o până în fața casei. O femeie independentă nu va accepta aceste lucruri și probabil că te va testa, pentru a-și da seama dacă are rost să își petreacă timpul cu tine.
Nu fi surprins sau jignit dacă partenera alege să meargă singură acasă. Bineînțeles că este drăguț să te oferi să o conduci, dar nimeni nu vrea să meargă cu cineva pe care tocmai l-a întâlnit, mai ales să-i arate unde stă.

6. Nu fi impulsiv


Cu alte cuvinte, nu îi spune de la prima întâlnire că o iubești.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod