Cum poți să fii partenera perfectă

Te-ai întrebat vreodată cum poți să fii partenera perfectă? Poate că depui efort și dedici timp pentru a deveni mai atrăgătoare conform normelor societății.
Încerci să prezinți imaginea unei persoane care este mereu amuzantă, inteligentă, interesantă și cultivată. Te-ai reinventat pentru a te încadra în anumite tipologii. Și ai făcut aceste lucruri pentru a deveni partenera perfectă. Dar oricât de tare ai încerca, se pare că nu îl poți face să se îndrăgostească de tine. Ai petrecut atât de mult timp pentru a încerca, dar pare că nu funcționează. Iată cum poți să fii partenera perfectă!

Lucruri pe care ar trebui să le faci dacă vrei să fii partenera perfectă


Depui atât de mult efort, dar lui pare să nu îi pese. Nu e vina lui. Nu înseamnă că nu își dă seama că are partenera perfectă în fața lui.
Nu este imatur. Doar că ai preluat prea mult din interacțiune, iar el simte că nu are ce să mai facă. Un bărbat nu va aprecia ceva pentru care nu depune niciun efort. Gândește-te la cele mai importante lucruri din viața lui! Poate că își prețuiește diploma de facultate pentru toți anii pe care i-ai petrecut studiind. Poate că își apreciază mașina datorită muncii pe care a depus-o pentru a și-o putea permite. Poate că își apreciază corpul pentru numărul de ore petrecute la sală. 

Este la fel cu relațiile. Trebuie să îl faci să muncească pentru tine dacă vrei cu adevărat să îți vadă valoarea. Trebuie să îi arăți că trebuie să facă ceva pentru iubirea ta.
Trebuie să-i arăți că trebuie să depună efort pentru a fi demn de timpul și afecțiunea ta. Dacă-i dai iubirea pe o tavă de argint, fără a munci pentru aceasta, va crede că așa funcționează totul. Trebuie să îți amintești că cele mai bune lucruri în viață nu vin fără muncă. Iar dacă vrei ca dragostea pentru el să fie văzută și apreciată, atunci trebuie să înțeleagă că trebuie câștigată.

Îți dorești să manifești iubirea sub formă de grijă și afecțiune pentru partenerul tău. Și este un lucru absolut normal. Cu toate acestea, nu ar trebui să faci greșeala de a-l suprasolicita. Un bărbat își dorește să își conducă viața.
Dacă faci acest lucru în locul lui, nu va fi fericit. Nu ar trebui să te porți cu el de parcă ai fi mama lui. Ci doar să îi oferi ocazia de a fi bărbatul care și-a dorit întotdeauna să fie. Și trebuie să îi permiți să aibă grijă și de tine. Lasă-l să-și asume și el responsabilitățile în relație.

Moduri în care poți să fii partenera perfectă


1. Cere-i ajutorul din când în când


Un bărbat își va dori mereu să se simtă util. Își va dori întotdeauna să aibă un scop în viața sa, dar și în viața ta. Dacă îi ceri ajutorul, atunci îi arăți că te bazezi pe el și că ai încredere în el să te ajute.

2. Încearcă să-i apreciezi masculinitatea


Acceptă faptul că îi plac sporturile. Încearcă să apreciezi felul masculin al personalității, cum ar fi când îți deschide ușa sau insistă să ducă el toate bagajele.
Încearcă să te conectezi cu el în cât mai multe posibilități.

3. Fă-l să înțeleagă că trebuie să îți câștige respectul


Nu ceda ușor. Fă-l să înțeleagă că trebuie să depună un efort dacă vrea să fie cu adevărat cu tine. Nu-i oferi totul fără ca el să ridice un deget.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod