Cum iti gasesti partenerul ideal

Pentru multi dintre noi, ideea de a gasi acea iubire adevarata care sa dureze toata viata pare o sansa aproape inexistenta. Toti credem ca un astfel de lucru nu poate fi...
Pentru multi dintre noi, ideea de a gasi acea iubire adevarata care sa dureze toata viata pare o sansa aproape inexistenta. Toti credem ca un astfel de lucru nu poate fi programat si ca tine mai mult de noroc. Dar cum ar fi daca ai privi cu mai mult realism situatia si ai reusi sa-ti gasesti intr-adevar perechea ideala?

Incercarile deliberate de a ne gasi jumatatea sunt privite cu multa seriozitate in zilele noastre si nu mai constituie un motiv de ironie. Datorita acestei noi atitudini au putut sa ia fiinta agentiile matrimoniale. Totusi, in ciuda acestui fapt, multi dintre noi credem ca este foarte dificil sa ne gasim un partener care sa ni se potriveasca. Astfel ca preferam pur si simplu sa "lasam ca lucrurile sa se intample".

Insa, descoperind mai multe lucruri despre noi insine, despre felul in care ne alegem partenerul (care nu intotdeauna este cel mai potrivit pentru noi), ne putem imbunatati sansele de a avea succes in cautarea noastra. Devine evident faptul ca nu vom reusi niciodata sa avem o relatie de succes daca nu vom analiza cu atentie ceea ce s-a intamplat in experientele noastre anterioare. Acest lucru se intampla deoarece vechile principii si sentimente care ne-au influentat pe parcursul relatiilor anterioare, de cele mai multe ori, ne afecteaza si relatiile actuale sau viitoare la nivel subconstient.

Bagajul emotional

"Bagajul emotional" este format din ideile pe care le-ai adunat din povestile prietenilor legate de relatiile lor, gandindu-te cum ai fi rezolvat tu anumite probleme cu un eventual partener, imaginandu-ti iubirea perfecta, tinand cu putere la principiile tale, lucru care iti va mari sansele sa gasesti exact ceea ce cauti.

Este foarte important sa constientizam si sa analizam cu atentie acest "bagaj" si sa descoperim ce anume ne impiedica sa gasim persoana potrivita pentru noi. Acest lucru include felul in care privim anumite neintelegeri, dorintele sexuale, balanta munca/viata personala si apoi casnicie/parteneriat. Daca acestea au fost lucrurile care ti-au afectat relatiile anterioare, atunci trebuie sa iti reconsideri anumite principii inainte de a-ti gasi adevarata relatie fericita.

Totusi, in ciuda tuturor acestor lucruri, multi dintre noi prefera sa lase in grija norocului gasirea iubirii adevarate. Inca ne mai agatam cu disperare de povestea "Cenusaresei" - ca se va intampla sa recunoastem dintr-o multime de oameni acea persoana care va fi, fara nici o urma de indoiala, partenerul perfect pentru noi. Dar daca ne vom pune toate sperantele intr-o astfel de intamplare pentru a ne gasi fericirea, cu siguranta vom face o mare greseala. Chiar daca o astfel de afinitate nu poate fi planuita, pentru a avea o relatie fericita si de lunga durata, trebuie totusi sa depunem putin efort.

Asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la tot farmecul si placerea descoperirii iubirii. Mai degraba este vorba de gandirea pe termen lung. Persoanele care au trecut prin mai multe esecuri sentimentale sau care au fost prinse in aceleasi probleme devastatoare ale vietii de cuplu, ar trebui sa se gandeasca serios la atitudinea pe care o au fata de gasirea unui partener potrivit.

Cunoaste-ti genul

Se pare ca intotdeauna alergi dupa acelasi tip de partener - si apoi suferi dezamagire dupa dezamagire cand relatiile tale esueaza? Atunci se pare ca ceea ce pare a fi "genul tau" este cea mai proasta alegere pentru tine. Ar trebui sa-ti provoci putin prejudecatile si sa-ti cauti un partener care, in mod normal, nici nu ti-ar fi atras atentia. Sau poti sa-ti cauti persoana potrivita intr-un cu totul alt loc si folosind o abordare total diferita.

Daca te poti privi cu alti ochi si te poti vedea si altfel decat crezi ca esti acum, atunci ai mari sanse sa cunosti persoane dintr-un mediu diferit si sa gasesti exact ceea ce cauti. Nu trebuie neaparat sa te transformi intr-un "regizor al relatiei" si sa construiesti ceva artificial, ci mai degraba trebuie sa iesi din stereotipiile care ti-au blocat modul de gandire, limitandu-ti sansele de a avea succes.

Daca nu te cunosti inca foarte bine, incearca un test de personalitate pentru a afla ce fel de persoana esti si poate chiar ce fel de persoane ti se potrivesc. Analizeaza cu atentie motivele care au dus la esecul relatiilor anterioare si incearca sa le previi pe viitor sau poate chiar sa elimini definitiv cauza acestora.
 

Comentariile 101-150 din 221

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Valentin pe 15 Feb 2012, 16:39
    sufletul pereche

    Buna ma numesc Valentin as vrea sa-mi gosesc o domnisoara ce ce sa-mi fie ca prietena buna si as vrea sa intemez o relatie bazata pe dragoste si stima reciproca am 18 ani.

    1
    0

  • dana pe 14 Feb 2012, 20:32
    sufletul pereche

    Buna! Dana sunt ofer sinceritate, doresc o relatie bazata pe respect si dragoste am 36 ani 1.68 75kg ochi verzi. satena sunt din Brasov ID. dana_dragutza23@yahoo.com

    12
    1

  • dana pe 14 Feb 2012, 20:29
    sufletul pereche

    Buna! Dana sunt ofer sinceritate, doresc o relatie bazata pe respect si dragoste am 36 ani 1.68 75kg ochi verzi. satena sunt din Brasov

    12
    1

  • dana pe 14 Feb 2012, 20:11
    partener

    Buna sunt Dana si dorecs sa-mi gasesc sufletul pereche ID.dana_dragutza23

    15
    2

  • Ane pe 14 Feb 2012, 13:15
    Imi caut jumatatea

    Buna sunt Ane din Sibiu judetul Sibiu as vrea sa imi gasesc jumatatea .sunt o fata cu simtul umorului ,sunt eleva in clasa a 10a ,am 17 ani,sunt zodia berbec,am ochii caprui ,par lun.Sunt o fire romantica.Sunt o fata simpla fara fitze id meu este ane_cbu@yahoo.com pt mai multe detalii contacteaza`ma!

    7
    2

  • stefan pe 12 Feb 2012, 09:43
    dragoste

    sunt barbat sincer si plin de dragoste si caut o persoana feminina pentru sex stefanuti_rokoo id meu sau numar de telefon 0740127108 nu conteaza varsta sunt

    1
    2

  • Cristian pe 7 Feb 2012, 15:23
    Imi Caut Jumatatea

    Buna,ma cheama Cristi sunt din Bucuresti si vreau sa vorbesc cu o fata sincera care isi doreste un iubit cu adevarat.daca crezi ca merit sa vorbesti cu mine ia id meu bond_aikon007 si hai sa ne cunoastem mersic

    2
    1

  • nu conteaza pe 3 Feb 2012, 21:43
    imi caut si eu jumatatea

    sunt fata serioasa uitati id-ul meu raluca_mihali a am 15 ani

    2
    2

  • alex pe 3 Feb 2012, 08:04
    imi caut jumatatea

    baiat dragutz 18 ani din buc caut o relatie serioasa id: alexsmiley18

    1
    3

  • jeanny pe 31 Ian 2012, 19:48
    salut

    buna.sunt jeanny si am 33 ani.sunt o persoana comunicativa,sociabila si sincera.Din cate am invatat pana in prezent ....viata nu este despre cum supravietuiesti in furtuna ci despre cum dansezi in ploaie.imi doresc sa gasesc o persoana care sa se bucure alaturi de mine si de ce nu...sa planga chiar.pot fi contactata la nr de tel.0740-171071.

    5
    2

  • dea pe 31 Ian 2012, 11:43
    dragostea adevarata

    Buna ,ma numesc dea am 17 ani sunt din gl si nu am iubit dar fratilor nu mi-as cauta perechia niciodata pe net . Sa fim seriosi toti ne dorim sa fim iubiti cu adevarat ca dragostea vietii noastre sa fie sincera serioasa etc dar asta nu inseamna ca vai un tip/a ne-a zis ca vai sunt sincer/a frumos/a am 19 dar defapt are 40 nu mi-am batut joc de nimeni niciodata dar el/ea are 1000000 de fete/baieti carora le spune acelasi lucru,Asa ca scutiti-ne de comenturi jalnice

    6
    2

  • Alex96 pe 23 Ian 2012, 14:44
    Imi caut jumatatea

    Buna sunt alex din tg.neamt/ma gasiti la nr de tele0785794415

    3
    2

  • Vasy pe 23 Ian 2012, 14:20
    Subt since vorbaret si vreau sammi gasesc jumatatea

    Sunt sincer vorbaret si vreau sami gasesc jumatatea

    4
    2

  • popa andrei pe 19 Ian 2012, 21:47
    relatie serioasa

    caut fata serioasa

    1
    3

  • benyamyn pe 16 Ian 2012, 16:40
    imi caut jumatatea

    Buna ma numesc Stefan am 28 ani sunt din sibiu sunt un baiat sufletist, sinsibil un pic cam timd sunt dezamagit in dragoste deoare ca am un defect la picioare cu mersul imi doresc sa cunosc o fata care sa ma inteleaga si pe mine care sa vrea o relatie serioasa sa facem o casa inpreuna si sa fie credintiosa ca si mine eu zic nu fizicul conteaza si sufletul pentru detal mai multe va astept pe mail benyamyn1983@yahoo.com

    2
    2

  • gabriela pe 12 Ian 2012, 16:39
    buna.

    numele meu este gabriela,am 32 de ani si sunt din botosani.sper ca,prin intermediul acestui mesaj,sa am ocazia sa cunosc o persoana sincera.0785-870747.

    4
    3

  • Clinciu Cosmin pe 3 Ian 2012, 00:29
    Forever You

    Caut o fata dragutza iubitoare careaia ias putea oferii dragostea mea

    3
    3

  • iosif iulica pe 20 Dec 2011, 22:44
    relatie

    relatie serioasa ..am 20 ani si caut o fata sincera si iubitoare .ID mesenger grassu_xxl91

    0
    2

  • octavian pe 9 Dec 2011, 12:30
    fericirea

    buna sunt oktavian si sunt din jud alba,caut o persoana sincera iubitoare,frumoasa,fara fite,sa antelega omu de langa ea.sunt o persoana sincera,sufletista si foarte iubitoare,caut si eu fericirea langa o fata care sa ma iubeasca.id de mes la duma_dumitru sau la nr de tel 0757218841.vam pupat

    2
    2

  • cristina pe 8 Dec 2011, 02:43
    imi doresc o relatie foarte serioasa...

    buna! Am 22 de ani, din Bucuresti, studenta, ultimul an... Nu obisnuiesc sa postez astfel de mesaje pe aceste site'uri...insa am vazut ca nu sunt singura si de ce nu, am zis sa incerc si eu... imi doresc un barbat intre 25-30 ani, care sa fie cel putin ca mine din toate punctele de vedere...vreau un tip cu studii superioare...cu aspect fizic dragut si ingrijit...care sa fie educat din toate punctele de vedere..care sa stie sa iubeasca si sa respecte...sper sa gasesc acea persoana...;) id meu d messenger este .. Chitu_smekera ... Sa nu va induca in eroare acest id..este vorba despre un id conceput de pe vremea cand eram doar in clasa a 5-a... Asadar..astept mesajele voastre,ptr ca nu stiu daca mai pot s adauug pe toata lumea in lista. Ultumesc frumos...sarbatori fericite tuturor!

    3
    1

  • florin pe 26 Nov 2011, 13:12
    imi caut si eu jumatatea

    buna.st florin sunt din bacau.....imi caut si eu jumatatea..o fata cinstita,iubitoare,si de incredere...care e interesat.nr0752526969..id mess.f_floryn99:D

    2
    2

  • benyamyn pe 17 Nov 2011, 13:26
    imi caut jumatatea o fata seriosa

    Buna ma numesc Stefan am 28 ani sunt din sibiu sunt un baiat sufletist, sinsibil un pic cam timd sunt dezamagit in dragoste deoare ca am un defect la picioare cu mersul imi doresc sa cunosc o fata care sa ma inteleaga si pe mine care sa vrea o relatie serioasa sa facem o casa inpreuna si sa fie credintiosa ca si mine eu zic nu fizicul conteaza si sufletul pentru detal mai multe va astept pe mail benyamyn1983@yahoo.com 1 0

    2
    2

  • cristina pe 14 Nov 2011, 14:47
    sex

    pe bune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    17
    4

  • csristina pe 14 Nov 2011, 14:42
    sex

    as vrea sa imi gasesc partener pentru sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    23
    9

  • octavian gabriel pe 11 Nov 2011, 09:54
    imi caut jumatatea

    salut sunt octavian sunt din bucuresti si mi caut jumatatea.am 27ani sunt un baiat dragut sincer si caut o fata sincera cu care sa pot avea o ralatie de durata.id meu de mess.ingerultau212.va poop.

    5
    2

  • marian ovidiu pe 9 Nov 2011, 09:56
    imi caut jumatatea

    buna sunt marian ovidiu am 20 ani si sut di cisnadie sibiu si imi caut jumatatea sa fie potrivita sut un paiat romatic cu simtul umorului sincer foarte corect asta este id puma_ovi_nike 0753469257

    2
    2

  • marian ovidiu pe 9 Nov 2011, 09:34
    imi caut jumatatea

    ma numesc marian ovidiu si sut singur de 4 ani sut un baiat sincer corect cu fetele si cu simtul unorului

    3
    3

  • avasilcai andrei pe 8 Nov 2011, 15:23
    imi caut jumatatea

    asta ie id meu avasilcaiandrei . mai multe detali despre mn vb pe mess ok va astept fetelor

    1
    3

  • marian pe 8 Nov 2011, 09:14
    caut

    imi cajut jumatatea id m.darius69

    1
    4

  • gindescu teodora pe 2 Nov 2011, 10:21
    partener de 12 ani

    sunt pesti ,am 12 ani ,sunt din onesti

    3
    4

  • gindescu teodora pe 2 Nov 2011, 10:17
    partenerul vieti

    sunt zodia pesti ,daca ai intre 12si 13 ani contacteazama pe messinger

    6
    3

  • gindescu teodora fabiola pe 2 Nov 2011, 10:15
    gasirea partenerului de viata intre 12 si 13 ani

    caut o relatie serioasa

    5
    3

  • vasile pe 1 Nov 2011, 20:11
    sant o persoana sincera

    vreau sami gasesc jumatatea

    3
    2

  • Johnnel pe 26 Oct 2011, 20:44
    Bla bla

    buna ma numesc Johnny am 25 de ani si as dori sa cunosc o fata din Prahova in vederea petreceri timpului liber , astept sa vb pe mess : johnnel_nord....va pwp..

    3
    1

  • andreea pe 24 Oct 2011, 21:06
    caut o relatie serioasa

    sunt andreea din sinaia am 23 de ani si vreau o relatie serioasa eventual casatorie sunt o fata normala si caut pe cineva sincer daca se poate din apropiere sau din sinaia

    28
    3

  • jeni pe 22 Oct 2011, 16:53
    caut jumatatea

    am 35 de ani locuiesc in belgia si caut un om serios; pentru o relatie si poate mai mult:::: id meu jeny3437@yahoo.com

    3
    1

  • jeni pe 22 Oct 2011, 16:49
    caut jumatatea locuiesc in belgia si as vrea un om care locuieste tot in belgia

    buna am 35 de ani sint in zodia fecioara am 1m61cm ochii verzi; caut jumatatea daca se poate cineva care locuieste in belgia;;;;serios si gindurii serioase=)))) neserios sa stea in banca lui

    4
    0

  • benyamyn pe 14 Oct 2011, 11:42
    imi caut suflet pereche

    Buna ma numesc Stefan am 28 ani sunt din sibiu sunt un baiat sufletist, sinsibil un pic cam timd sunt dezamagit in dragoste deoare ca am un defect la picioare cu mersul imi doresc sa cunosc o fata care sa ma inteleaga si pe mine care sa vrea o relatie serioasa sa facem o casa inpreuna si sa fie credintiosa ca si mine eu zic nu fizicul conteaza si sufletul pentru detal mai multe va astept pe mail benyamyn1983@yahoo.com

    2
    0

  • Ionuts pe 9 Oct 2011, 21:21
    Caut jumatatea ;x

    Sunt frumos am 15 ani brunet,ochii caprui din navodari id ics_itz

    5
    2

  • singur pe 29 Sep 2011, 22:28
    caut ceva serios!

    Am peste 30,plecat demult din tara,sunt interesat de a gasi partenera de viata.

    6
    5

  • valy pe 29 Sep 2011, 13:32
    caut pe Brighitte Nicoleta din jud galati

    caut aceasta fata e blonda,ochi albastri ,culoare alba de piele,are 18-19 ani si e f draguta. ofer recompensa 1000 euro. valy_sp2010@yahoo.es

    3
    3

  • Ioana pe 16 Sep 2011, 19:16
    omg..

    Salut,caut pe cineva care a ras citind comentarile de pe aceasta pagina.^^

    19
    9

  • Gigi pe 13 Sep 2011, 16:03
    Buna

    Buna!! Ma numesc Gigi,28ani,Tecuci. Sunt o persoana sincera , cu bun simt , responsabil , romantic si fidel intr-o relatie. Caut o relatie,rog seriozitate!! jellfis_orange@yahoo.com

    7
    4

  • cristian pe 12 Sep 2011, 18:06
    fericirea

    krisstian_80 e adresa mea rog seriozitate.sunt din buzau.pwp

    4
    1

  • cristian pe 12 Sep 2011, 18:03
    fericirea

    sunt un baiat divortat care incearca sa mai caute o fata care sa fie sincera.e foarte greu pt ca toate sunt pe interes.daca considera vreuna ca nu e pe interes va rog sa ma cautati.daca nu sa stati in banca voastra.sunt satul de minciuni.rog seriozitate.

    8
    1

  • Georgiana pe 10 Sep 2011, 21:37
    caut si eu pe cn

    Sunt o fata frumoasa, indrasneatza, desteapta, bogata, am 17 ani, vreau si eu o relatie!!! iubesk viata de noapte!!! id: sereena852 nr:0784578326

    12
    6

  • rey pe 31 Aug 2011, 20:35
    buna all

    baiat 18 ani imi caut relatie seroasa id meu :reynaldo_tudor

    2
    4

  • Nicola pe 31 Aug 2011, 02:34
    Ceau

    Buna caut daca se mai gaseste o fata de incredere si intelegatoatre id ul meu:petru.nicola multumesc

    1
    1

  • adi pe 8 Aug 2011, 16:09
    dragoste de 12 ani

    am 12 ani sunt din stefanesti langa pitesti si imi doresc sami fac o prietena care sa nu stea doar pentru doua zile{banuiesc ca vi sa intamplat}IDmeu de mess este adigeorge30

    1
    2

  • cioco69 pe 7 Aug 2011, 20:08
    buna

    buna sant din buc si vreau sa cunosc o fata care ii place sa primeasca limbi in pasarica id meu de mess este nemaipomenitu te astept si te sarut dulce

    2
    5
Pagina « 1 2 3 4 5 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod