Cum îți dai seama dacă îi e dor de tine

Dacă vrei să știi cu adevărat dacă unui bărbat îi este dor de tine, atunci află că există anumite indicii care te pot ajuta să îți dai seama. Nu există nicio garanție, dar îți poți face măcar o idee. Iată câteva semne care indică faptul că îi este dor de tine!

Lucruri care te fac să-ți dai seama că îi e dor de tine


1. Îți spune


Nu există motive ascunse. Acestea sunt clare și directe. Dacă îți spune că îi este dor de tine, știi fără îndoială că nu te minte.

2. Prietenii lui știu


Va vorbi cu prietenii săi, chiar dacă nu îți spune ție. După o despărțire, s-ar putea să nu mai auzi nimic de la el. Atunci când te întâlnești cu prietenii comuni, s-ar putea să auzi că îi este dor de tine sau că vrea să te vadă din nou. Poate că este prea timid sau îi este incomod să-ți spună acest lucru direct. Sau s-ar putea pur și simplu să îți dea mai mult spațiu. Dacă prietenii lui îți spun asta, ar trebui să știi că nu și-ar deschide inima fără un motiv întemeiat.

3. Este gelos


Gelozia poate indica faptul că îi este dor de tine, dar despre ce tip gelozie este vorba? Este gelos pentru că îi este dor de tine sau pentru că ești a lui? Dacă vrea ca toată lumea să știe că sunteți împreună și că nu ești disponibilă pentru altcineva, se poate să te enerveze. Pe cât de enervant este acest lucru, pe atât de inofensiv este.
Și semnifică faptul că îi este dor de tine. Dar probabil că are probleme cu încrederea în sine. Atunci când un bărbat încearcă să te controleze și te consideră proprietatea lui, pur și simplu nu va putea să aibă încredere în tine vreodată. Va fi gelos din orice motiv. Însă nu ar trebui să permiți acestui control să existe în viața ta.

4. Vrea să te vadă


Dacă îți spune că vrea să vă vedeți, cel mai probabil îi este dor de tine. Singurul dezavantaj ar fi dacă există un motiv ascuns. Întâlnește-te cu el, dar ai grijă și de propria persoană. Așteaptă să vezi ce se întâmplă. Nu trebuie să accepți orice vrea. Fă alegeri inteligente și încearcă să îți dai seama ce vrea cu adevărat din cuvintele și acțiunile sale.

5. Vrea să îi trimiți poze


Dacă îți cere poze, cu siguranță îi este dor de tine. Dar trebuie să fii atentă de ce îi este dor de tine.
Poate că îi place pur și simplu cum arăți. Dar ar putea să vrea să îți vadă fața. S-ar putea să îl facă fericit să te vadă tot timpul. Fii atentă la tipul fotografiilor pe care îl trimiți. Îți poți da seama de ce caută prin ce tip de fotografii îți cere.

6. Inițiază interacțiune în rețelele sociale


Nu trebuie să fii într-o relație pentru a-ți fi dor de cineva. Îți poate fi dor de o persoană cu care ai fost într-o relație sau care ți-a scăpat printre degete. Dacă unul dintre foștii tăi îți trimite mesaje sau dacă îți apreciază fotografiile sau comentariile, probabil că îi este dor de tine și se gândește la tine.

7. Îți trimite mesaje


Dacă îți trimite mesaje, înseamnă că vrea să vorbească. Poate se simte singur sau doar vrea să fie în preajma ta.
Este important să îți dai seama de ce îți trimite mesaje. Încearcă să ignori mesajul pentru câteva ore și vezi dacă primești și alt mesaj. Dacă își dorește ceva egoist, probabil că nu vei mai auzi nimic de la el. Dacă îi este cu adevărat dor de tine, s-ar putea să îți scrie iar. Iar al doilea mesaj ar putea însemna că este îngrijorat că nu i-ai răspuns la primul. Acesta își dorește ca sentimentele să fie reciproce. Poate începe o conversație despre orice, doar pentru a vorbi cu tine, pentru că îi lipsești cu adevărat.
iulia-mirica
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Laura pe 28 Mar 2020, 09:09
    Semne că fostului partenerului ii este dor de tine

    As vrea sa mă ajutați. Atunci când te suna ,cam odată la săptămâna și vă certați ,îți spune că are o noua iubita,îți spune tot ce a făcut in aceea perioada Ce e, mereu face așa.de fapt ce vrea,că nu mai înțeleg.

    0
    0

  • Radu pe 23 Mar 2020, 23:23
    Despărțirea temporară

    E o perioadă prin care foarte mulți (din păcate trec) și nu există un „antidot perfect”, fiecare caz cu partuclaritățile (specificul propriu).

    0
    0

  • Mari pe 23 Mar 2020, 14:53
    Gelozie

    Chiar deloc nu-i gelos și suntem certați și nici atenție numi da

    0
    0

  • L&g pe 2 Feb 2020, 07:58
    P

    Cel mai greu lucru este sa pleci din anumite circumstante dar să realizezi in ultima clipa ca nu poti pleca de lângă persoana iubita stiind ca ii faci rau mult mai mult poata cat tie, doar ca aceasta decizie este privită de cei apropiați bătaie de joc la adresa lor!

    0
    0

  • Gabriela pe 2 Ian 2020, 14:19
    Situația financiara

    Am fost la un pas de a rămâne fără bani și fără fam

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod