Cum îți dai seama dacă ai de-a face cu o regină a dramelor

Am putea spune că există trei tipuri de oameni în lume: cei care iubesc drama, cei care urăsc drama și cei care sunt indiferenți față de dramă.
Primul grup este mai predispus la afișarea extremă a emoțiilor, la un comportament observat frecvent în telenovele și alte programe de televiziune în care actorii încearcă să obțină atenția. Cu alte cuvinte, sunt melodramatici oamenii care fac parte din acest grup, adică exagerează emoțional sau sentimental. Iată câteva trăsături care te ajută să îți dai seama că ai de-a face cu o regină a dramelor!

Semne care te ajută să îți dai seama că ai de-a face cu o regină a dramelor


1. Simte nevoia să fie în centrul atenției


Acesta este unul dintre cele mai vizibile semne. O regină a dramelor are nevoie și iubește să fie în centrul atenției. Aceasta va arăta orice articole vestimentare sau accesorii noi oricui se va uita la ea.
De asemenea, va schimba subiectul discuțiilor pentru a se orienta conversațiile către ea, prin inițierea unor bârfe sau prin cerințele de a o întreba ceilalți ce fac. Cu alte cuvinte, o regină a dramelor va face și va spune aproape orice pentru a se afla în lumina reflectoarelor.

2. Presupune întotdeauna cea mai rea situație


Există lucruri care se întâmplă în viață, care reprezintă un fapt al existenței umane. Oamenii raționali vor trece prin astfel de eșecuri și vor reacționa în mod corespunzător. Cu toate acestea, o regină dramatică nu este cea mai rațională persoană. Ca atare, va renunța la orice răspuns logic și va presupune imediat că s-a întâmplat cel mai rău lucru. Ești în întârziere? Va presupune că nu îți pasă.
Trebuie să amâni întâlnirea din cauza muncii? Va crede că fugi de ea.

3. Reacționează emoțional la orice


Rațiunea nu dictează gândurile și procesele comportamentale ale unei regine dramatice. În schimb, aceasta va răspunde într-o manieră copilărească la orice nu îi place. Dacă ești într-o relație cu o regină a dramelor, pare aproape imposibil să ai o conversație rațională cu aceasta. De ce? Pentru că orice stochează la nivelul emoțiilor se manifestă într-o comportament impulsiv și irațional.

4. Este atrasă și inițiază conflicte


Atunci când este plictisită, o regină a dramelor ajunge să agite lucrurile prin crearea dramei. Scopul său este simplu - vrea să aprindă emoțiile și să atragă oamenii într-o stare reactivă.
Aceasta este rețeta perfectă pentru conflict. Pentru cei care încearcă să evite conflictul, acest tip de comportament nu are sens deloc. Sensibilitatea este un alt punct slab al reginei dramatice, care ajută la explicarea unor astfel de acțiuni absurde.

5. Lungește certurile și conflictele cât de mult este posibil


Atunci când are loc o ceartă sau un conflict, o regină a dramelor își dorește ca această situație incomodă să fie cât mai lungă posibil. Pentru ea, prezintă un nivel emoțional ridicat. Chiar și atunci când toată lumea pare pregătită să se îndepărteze de situație, o regină a dramelor va încerca să aducă oamenii înapoi fiind irațională. Acest tip de comportament reprezintă o amenințare, mai ales dacă are loc în fața celor apropiați de tine, cum ar fi prietenii sau familia.
În acest scenariu, fie că îți dai seama sau nu, o regină dramatică poate încerca să te despartă de cei dragi. 

6. Îi place să-și facă cunoscută prezența


Indiferent de locul de desfășurare, o regină a dramelor iubește să-și facă cunoscută prezența în cel mai dramatic mod posibil. Acest lucru implică adesea o întârziere, astfel încât toată lumea să o vadă când vine. Unei regine a dramelor îi place să fie în centrul atenției, indiferent dacă este bună sau rea.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod