Cum îți dai seama că un bărbat însurat te place și ce trebuie să faci

Cum îți dai seama că un bărbat însurat te place și ce trebuie să faci

Ți-ai dat seama că un bărbat căsătorit este atras de tine, dar nu știi ce să faci? Depinde de felul în care vezi tu lucrurile. Ai dori să-l ignori deoarece ești convinsă că, asemenea atâtor bărbați căsătoriți, el dorește doar o aventură care să-i „anime” viața monotonă?
Sau ești tu însățí tentată de o aventură cu el? Sau, poate, îl placi mult și ți-ai dori să fie sincer și să trăiți împreună o frumoasă poveste de dragoste? 

Poate că nu e fericit în căsnicie. Sau poate că trece prin criza de la mijlocul vieții. Sau nu-și poate stăpâni instinctul de vânător și vrea să-și adauge la colecție un nou „trofeu”. Să fie el, oare, unul dintre acei bărbați care fac orice pentru a „intra în pantalonii” celei ce face obiectul interesului lor de moment și, după ce obțin ce-și doresc, pleacă liniștiți spre o nouă aventură? Poate.

Nu știi ce intenții are, dar dacă îți place personajul și îți surâde ideea unei relații romantice, atunci trebuie să fii mai inteligentă decât el.
Să îi arăți că nu ești ușor de cucerit și că, dacă vrea să fiți împreună, va trebui să depună ceva efort. Nicio femeie nu-și dorește să fie „a doua opțiune” a unui bărbat. Și nici tu nu ar trebui să accepți să fii. Spune-i că, dacă toate poveștile despre cât de îndrăgostit este de tine sunt reale și dacă dorește cu adevărat să fie cu tine, trebuie să-și precizeze clar intențiile, planurile lui pentru viitorul vostru împreună. Arată-i că nu ești o femeiușcă slabă, care se topește toată și îi cade în brațe doar pentru câteva vorbe dulci. Cere-i să-și dovedească dragostea pentru tine.

Oricum, dacă nu ești sigură că acel bărbat căsătorit este îndrăgostit de tine, poți să verifici aceasta.
Iată câteva semne pentru a afla care sunt intențiile lui reale.

Se uită la tine cu o privire aparte


Când te întrebi dacă un bărbat căsătorit este îndrăgostit de tine sau doar își dorește o aventură, primul lucru pe care ar trebui să-l observi este modul în care te privește. Probabil că, dacă chiar te place, la început, tipul acesta nu va avea curajul să-și mărturisească sentimentele pentru tine. Dar nici nu va putea să controleze modul în care te privește atunci când este în preajma ta: când te vede intrând în încăperea în care se află el, fața i se luminează deodată și-i citești în ochi că ziua lui tocmai a devenit mult mai frumoasă.
Cu trecerea timpului, dacă acest bărbat chiar este îndrăgostit de tine, probabil că va deveni mai îndrăzneț și va începe să te privească adânc în ochi, încercând să-ți comunice fără cuvinte sentimentele lui și să citească un răspuns în privirea ta.

Se va comporta în continuare ca și cum ar dori să-și ascundă sentimentele pentru tine, dar, în adâncul sufletului, va spera că îți vei da seama de adevărata stare de lucruri. Și te va privi tot mai insistent, căutând să înțeleagă ceva din reacția ta, în speranța că va descoperi un semn că și tu simți același lucru pentru el.
Îl vei surprinde de multe ori pe tipul acela uitându-se la tine pe furiș, pentru că, pur și simplu, este vrăjit de tine și nu se poate abține și nu se mai satură să te privească. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod