Cum îți dai seama că o femeie nu este interesată de un bărbat. 15 semne

De multe ori, bărbații nu înțeleg că o femeie nu este interesată și pot insista. Însă există anumite semnale, care pot fi interpretate greșit și se ajunge la o situație jenantă.
Dacă aceste semne care indică faptul că o femeie nu este interesată de un bărbat sunt recunoscute, atunci totul poate fi simplificat. Iată despre ce este vorba!

Semne care te ajută să îți dai seama că o femeie nu este interesată de un bărbat

1. Mesaje scurte, adesea întârziate


O femeie care nu este interesată va face cunoscut acest lucru prin mesaje scurte, deoarece nu vrea să poarte discuții lungi. Iar mesajele acesteia vor veni, de obicei, la mai mult timp după ce a fost începută conversația. Atunci când este interesată, răspunde imediat.

2. Nu observă bărbatul într-o mulțime


Atunci când ești într-o mulțime sau un grup de oameni, o femeie neinteresată te poate ignora cu ușurință dacă dorește, dar calea politicoasă este să te observe ultimul. Dacă nu te observă deloc, atunci îți poți face o idee cu privire la intențiile sale.

3. Nu își dă interesul atât de mult pentru outfit


Chiar dacă a ales să-și petreacă timpul cu tine sau poate că ieșiți să beți ceva, nu își alege outfitul perfect decât dacă este interesată de tine. Cu alte cuvinte, hainele ei te pot ajuta să îți faci o idee cu privire la intențiile sale.

4. Se întâlnește cu bărbatul adesea în grupuri


Dacă o femeie nu este interesată de un bărbat, atunci rareori se va întâlni doar cu acesta. Se va asigura că există un grup în jurul său sau că există mai mulți oameni, astfel încât să nu fie forțată să interacționeze doar cu el.

5. Amânări și scuze frecvente


În momentul în care o femeie nu este interesată, atunci propunerile de întâlniri vor fi evitate frecvent. Aceasta găsește scuze și refuză să se întâlnească, tot amânând momentul.
Dacă acest lucru se întâmplă destul de des, atunci este mai bine să fie lăsată în pace.

6. Vorbește despre alți bărbați


Dacă o femeie nu este interesată de tine, atunci va vorbi despre alți bărbați în prezența ta, negândindu-se că te deranjează. O femeie interesată va menține conversația despre tine și ea.

7. Nu inițiază niciodată nimic


O femeie neinteresată nu va iniția niciodată nimic și, până la urmă, de ce ar face-o? Nu îți va scrie un mesaj, nu îți va cere să vă vedeți și nu te va întreba ce program ai. Deci, dacă ești mereu cel care inițiază lucrurile, poate că ar fi mai bine să cauți pe cineva interesat.

8. Nu vorbește niciodată despre angajamente


Dacă o femeie nu este interesată de tine, aceasta va menține în mod intenționat conversația simplă. Va evita orice subiect care are legătură cu angajamentele.

9. Nu face complimente


Indiferent de cât de greu încerci, nu te complimentează niciodată. Indiferent ce faci, nu reușești să o impresionezi niciodată.
Însă ea nu este interesată de tine, așa că ar fi mai simplu pentru tine să muți eforturile în interacțiunea cu altă problemă.

10. Încearcă să recomande o întâlnire romantică cu altcineva


Dacă nu este interesată de tine și insiști, s-ar putea să îi vină ideea de a te cupla cu altcineva, poate chiar cu o prietenă apropiată. Acesta poate fi un indiciu că trebuie să faci un pas înapoi.

11. Se plânge de alții


O femeie neinteresată se va plânge de orice lucru ciudat. Iar tu poți să o asculți, însă dacă doar se plânge mereu, poate că este momentul să îți dai seama că nu vrea să fie cu tine.

12. Râde fals


Poți încerca să faci o femeie să râdă, gândindu-te că ai putea să impresionezi. Dar ai putea, de asemenea, să îți dai seama că râde fals. O femeie care nu este interesată nu vrea să știe cât de amuzant ești și poate că e cazul să accepți asta.

13. Se deschide rareori


Dacă o femeie nu este interesată de un bărbat, rareori își deschide sufletul în fața acestuia. Nu îi va spune niciodată lucruri pe care le consideră personale și nu își va dezvălui niciodată slăbiciunile. 

14. Respinge în mod direct


Dacă încă nu ai știut cum să reacționezi la toate indiciile de mai sus, atunci nu poți spune că te face confuz o respingere directă. Atunci când ești refuzat, trebuie să treci mai departe, nu să insiști.
Este soluția cea mai bună pentru amândoi. 

15. Vede prietenie, nu relație romantică


Ești în friendzone, iar de fiecare dată când îți face cunoștință cu cineva, te prezintă ca amicul său. Ești prima persoană la care apelează atunci când are nevoie de ajutor, dar nu atunci când vrea să iasă la o întâlnire. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod