Cum îți dai seama că este gata să facă pasul cel mare cu tine. Se aud clopotele de nuntă!

Uneori, femeile cred că își cunosc cu adevărat partenerul, însă pe de altă parte le macină întrebarea dacă el este pregătit sau nu să le ducă în fața Altarului.
Potrivit expertei în sex Tracei Cox, există câteva semne la care ar trebui să fii atentă, în cazul în care vrei să știi dacă el va deveni soțul tău în viitorul apropiat.

Este gata să facă pasul cel mare cu tine?


Într-un studiu recent, 81% dintre bărbații chestionați au declarat că au decis să se căsătorească, deoarece au simțit că atunci este momentul. Vârsta lui, finanțele, independența - toți acești factori sunt extrem de importanți. Majoritatea bărbaților trebuie să se simtă puternici din punct de vedere financiar și să ajungă la un anumit prag al maturității, înainte de a se gândi să se așeze la casa lor.
Doar pentru că tu ești gata, asta nu înseamnă că și el este.

"Am ieșit cu femei care încep să vorbească despre căsătorie după două luni de relație. Este jignitor. Nici măcar nu te cunosc, nici nu ți-au cunoscut toți prietenii sau familia. Cum pot să știe că vor să-și petreacă restul vieții cu tine? Este evident că vor doar căsătorie și copii și nu le pasă cine este tipul.", spune unul dintre bărbații chestionați, în vârstă de 35 de ani.

Acesta este un factor cheie: bărbații sunt, de asemenea, precauți față de femeile care par să-și dorească ziua nunții mai mult decât căsătoria.
El trebuie să știe că îl iubești ca individ și nu îl vezi doar ca pe un furnizor de stil de viață stabil. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod