Cum faci fata infidelitatii sotului?

Relatiile extraconjugale reprezinta una dintre problemele majore cu care se confrunta orice cuplu. Cand sotul are o astfel de relatie, sotia simte nevoia sa isi confrunte adversara, chiar daca...

Relatiile extraconjugale reprezinta una dintre problemele majore cu care se confrunta orice cuplu. Cand sotul are o astfel de relatie, sotia simte nevoia sa isi confrunte adversara, chiar daca nu are prea multe informatii. In acelasi timp, sotul se simte obligat sa aplaneze viitorul conflict. Desi stie ca este vinovat, situatia in care se afla nu este dintre cele mai fericite. Are de ales intre sotie si cea cu care si-a inselat sotia.

 A te confrunta cu "cealalta femeie" este un proces delicat, care trebuie rezolvat intr-o maniera amiabila pentru a avea rezultatele scontate. In momentul in care au aflat ca sotul lor le insala, unele femei simt nevoia sa se razbune. Cea mai des intalnita situatie este aceea de a contacta persoana respectiva si de a-i cere sa renunte la aventura pe care o are cu sotul sau. Este acesta solutie una dintre cele mai eficiente?

 In urma unor studii de caz, cercetatorii psihologi americani au enuntat sase modalitati prin care o femeie poate solutiona problema infidelitatii, printr-o maniera mult mai diplomata si mai eficienta:

 1. Infidelitatea sotului: Nu judeca pana nu esti sigura ca sotul tau te insala

Inainte sa judeci femeia cu care sotul tau are o aventura, asigura-te ca stii despre ce este vorba, ca stii sigur cum stau lucrurile. Ia in calcul si posibiliatea ca, pentru a evita consecintele, sotul tau sa fi mintit spunand ca nu este casatorit. Chiar daca ea a fost cea care l-a sedus, are dreptul sa raspunda pentru faptele sale.

Cum probabil evenimetele te-au luat prin surpindere si nu ai avut timp sa reflectezi asupra situatiei, inainte de a te confrunta cu celalata femeie, incearca sa ai in prealabil o discutie cu sotul tau. Cu cat cunosti mai bine situatia cu atat iti va fi mai usor sa ai o discutie. Incearca, de asemenea, sa judeci rational si sa te pui si in situatia celeilalte persoane.

 2. Infidelitatea sotului: Alege o cale eficienta de comunicare

Sunt nenumarate moduri de a aborda problema, in momentul in care ai aflat ca sotul tau are o relatie extra-conjugala. Potrivit specialistilor cea mai eficienta modalitate de a discuta cu o persoana in cauza este aceea de a te intalni fata in fata. Iata si cateva dintre motive: 

  • o poti vedea cum este in realitate;
  • ii dai ocazia sa vada "sotia reala";
  • ii poti observa gesturile si miscarile care pot sa fie sau nu in concordanta cu ceea zice;
  • ai posibilitatea sa observi semne in urma carora sa iti dai seama daca minte sau nu.

Intalnirea dintre tine si cealalata femeie, poate fi afectata de anumite obstacole, dar poate fi si foarte benefica. Daca totusi ai decis sa te intalnesti cu "ea" personal, de preferat ar fi sa fie un loc public. Ar fi bine ca un prieten sau o prietena sa fie in zona in caz ca discutia capata un ton violent.

 3. Infidelitatea sotului:  Decide-te daca ii spui sau nu sotului

Chiar daca sotul tau iti spune despre aventura sa, ai posibilitatea sa decizi daca ii vei spune sau nu despre viitoarea ta intalnire. Daca ii vei spune, probabil va incerca sa opreasca acesta intalnire sau, de ce nu, sa mearga cu tine sa clarifice lucrurile.

 

Comentariile 51-80 din 80

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ali pe 8 Dec 2009, 12:51
    infidelitate

    fetelor si daca ati simtii dupa 1 luna de la casatorie k sotul te inseala cu nasa care este mai mare cu 2 ani k mine si sta cu un etaj mai jos?binenteles k nimeni nu recunoaste nimic,stau tot timpul la telefon,ii spune lui fiecare miscare pe care eu o fac si binenteles este cea mai buna prietena a mea.Eu sunt disperata,nu stiu ce sa fac cum sa reactionez,imi este foarte greu sa cred asa ceva dar se doveste prin faptul k mi_a spus k sunt grasa si nu mai vrea sa se culce cu mine am 1.73 si 75 de kg,ea este la 1.60 si 55 kg.II tine mereu parte,vine si doarme la noi cu el in canapea se face k acolo ii ia somnul,va rog care a mai trecut prin asa experienta sa_mi lase un comm,sunt disperata

    2
    0

  • iuly pe 30 Mai 2009, 08:06
    ???????????

    vad k la dat sfaturi ne pricepem toata lumea dar putem intradevar sa ne trezim cu zambetul pe buze cand stim ca ne-a inselat putem trece oare asa de usor peste lovitura grea pe care a dat-o desi pentru tine EL/EA e totul eu nu cred!!!!am trecut si eu prinr-o situatie similara am aflat de celalalta nu m-am intalnit cu ea niciodata s chiar daca s-ar fi intamplat asta intamlator nu a s fi spus nimic .eu cred ca ar fi insemnat sa-mi calc pe demnitate.el sustine ca nu s-a culcat cu ea,dar ma intreb oare ma crede atat de proasta?!lovitura cea mai dura a fost ca a depus actele pentru divort mie nu mi-a spus nimic . pana in ziua cand au venit cu ancheta sociala , pentru ca avem un copil , am suferit enorm si sufar inca pentru ca il iubesc foarte mult.dar stiti ce doare cel mai tare indiferenta cu care ma trateaza de parca as fi tot eu cea vinovata.dar totusi nu pot sa-mi explic ceva inainte imi spunea ca sunt totul pentru el si ar fi facut orice ca sa fiu fericita si dintr-o data nu ma mai iubeste!!!!!!!!este oare adevarat sau au fost doar minciuni ??????? poate sa dispara o iubire atat de mare peste noapte????suntem inca inmpreuna

    2
    4

  • lili pe 1 Mai 2009, 18:54
    dezamagire

    Buna,fetelor de doua saptamani am aflat ca sotul meu m-a insealat.A treia zi de paste fara sa vreau am citit un mesaj pe tel . sotului de la o ea,care nu stia de ce nu o mai suna prietenul ei, adica sotul meu.l-am intrebat de la cine e mesajul ,dar nici un raspuns clar.Nici el nu stia nimic, probabil o greseala.In sufletul meu s-a nascut indoiala .Fara sa vada i-am intrat in tel.Ce credeti?Am mai gasit cateva mes de dragoste venit de pe acelasi nr.mi-am notat repede nr, apoi l-am intrebat ce se intampla.MI-a spus numai povesti,dar l-am cunoscut ca ma minte.Pana atunci nu mi-a dat nici un motiv sa ma indoiesc de el. In 9 ani de casnicie totul a mers f bine Avem inpreuna un copil de 8 anisi o multime de realizari materiale si profesionale.Am sunat-o pe respectivasi am luat-o la intrebari.Nu a recunoscut ca se vede cu sotul meu.dupa doua zile,afland ca este casatorit si are si un copil ,m-a sunat si mi-a spus adevarul .Si pe ea o mintise.Se daduse fara obligatii,doar ca are o prietene de care vrea sa scapesi multe alte amanunte .Nu vrea sa recunoasca sotul meu sub nici o forma.Imi spune mereu ca e o farsa pe care i-a facut-o un coleg.Sufar enorm,stiu ca nu meritam .Nu stiu ce sa fac .vOI CE SPUNETI?

    0
    0

  • sorana pe 10 Apr 2009, 15:14
    tradare,tradare si iar tradare

    Se poate sa ierti? DA , dar nu poti uita.E cert , e sigur ca intr-o buna zi ceva din el, un gest , o vorba si poate o simpla silaba sa-ti aduca aminte de trecut.L-ai iubi enorm,cum numai o femeie poate iubi.I-ai daruit tot de la inima la suflet si el....?A stiut sa se inffrupte din ele si sa guste din toate.Te-ai trezit dintr-o data ca nu mai ai ce oferi...si atunci incearca la alta femeie mult mai tanara .Tu nu poti concura cu tineretea.Ce faci?iti lingi ranile NU .Fetelor incercati si totodata reusiti sa RENASTETI.Da am spus corect.Reinventativa, cereti mai mult de la voi si veti REUSI.Care pana atunci casa ,sotul copil erau pe primul plan, vor deveni secundare si de ce nu incarcativa cu egoism.Veti fi voi si numai voi. si roata se va intoarce.

    2
    0

  • mirela pe 18 Feb 2009, 09:46
    tradare

    sunt casatorita de 12 ani am doua fetite de 8 si respectiv 4 ani in momentul de fata sunt divortata de sotul meu din cauza infidelitatii lui.Anul trecut ne-am impacat iar singura care nu era de acord cu aceasta impacare si facand presiuni mari la adresa sotului meu a fost sora mea. anul acesta sotul meu mi-a marturisit ca a avut o aventura cu sora mea iar aceasta marturisire m-a blocat si nu stiu ce sa fac cum sa procedez pe cine sa acuz sau pe cine sa fiu mai suparata ajutati-ma si dati-mi un sfat ce sa fac?

    1
    0

  • lorina pe 30 Ian 2009, 18:49
    soc si la un pas de deznadejde

    Am citit toate mesajele anterioara. Instantaneu m-am hotarat sa vascriu. Se poate si mai rau. In 2004 am angajat o domnisoara cu care, sub ochii mei, sotul a inceput o relatie. Baiatul nostru avea 3 ani. L-am iertat si am inchis subiectul. In 2007 eram insarcinata, cu fetita, in 5 luni. Am aflat de o noua relatie a lui cu o femeie casatorita . Datorita socului prin care am trecut, riscam sa pierd sarcina. Cu ajutoruk Lui D-zeu am dus sarcina la bun sfarsit si azi am si o fetita, o splendoare de copil facut la 37 de ani. Desi nu mi-am revenit nici pana azi, din 2007 si pana pe 20 ianuarie 2009, am facut eforturi disperate sa nu fiu victima unei depresii care sa ma distruga definitiv. Am uitat sa va spun : ca urmare a socului suferit atunci, in august 2008 am facut o boala urata a sangelui, cu toti ganglionii inflamati, aflandu-ma la un pas de ce era mai rau. In tot acest timp el a cautat sa se comporte frumos, pentru a-mi putea reveni. Dar socurile nu erau inca de ajuns. Zilele trecute a fost ziua lui de nastere. Pe mess, o femeie ii spunea la multi ani, cu remarca ca nu l-a uitat, desi actuamente este casatorita. De pe ID-ul lui m-am conversat, ca si cand ar fi fost el, cu aceasta fata de 33 de ani. Socant : ea ma intreba, nu ii venea sa creada, daca sunt realmente sotia lui. Era tot o relatie din 2004, careia i se prezentase drept barbat fara obligatii, necasatorit si total disponibil. Ea imi povestea ca nu a stiut nicidecum realitatea, ca se intalneau atunci cand el mergea in orasul ei - nu dau nume, dar asta presupunea vreo 300 de km. Nu mai pun la socoteala masina familiei, timpul in care eu il stiam plecat pentru afacerile familiei, etc. Sunt la un pas de depresia de care ma temeam in 2004. Sora mea m-a sfatuit sa consult un medic si cred ca asa voi face. Ma simt umilita, tradata si nedreptatita. Cu doi copii superbi, cu o sotie care i-a stat mereu alaturi, cu o familie realizata si totusi...iata crunta realitate. Explicatiile lui? Momentan fuge de ele. Recunoaste ca a gresit, dar imi cere sa nu ii cer detalii. Trebuia sa va mai spun ca il iubesc enorm, ca in viata noastra nu s-a pus problema unor asemenea mizerii pana in 2004. E ingrozitor sa afli dupa atata timp ca omul de langa tine era cu totul altul decat il credeai tu.

    1
    0

  • mrydenisa pe 27 Ian 2009, 03:30
    confruntare

    vreau sa spun ca am confruntat-o pe amanta sotului meu,chiar am batut-o, dar degeaba. ei au continuat relatia. eu m-am intors acasa. gasesc in telefonul lui diferite lucruri(mesaje,apeluri).el spune ca nu mai este cu ea, dar realitatea este alta. sincer nu ma consider o zana de femeie, dar aceasta femeie(amanta)mi-e mi se pare extraordinar de urata. de ce nu o fi ales alta mai frumoasa decat mine.sincer va spun. dati-mi si mi-e un sfat in legatura cu acest lucru. ce sa ma fac?nu stiu si chiar sunt foarte disperata. am 23 de ani si deja m-am imbolnavit.am ulcer.

    1
    0

  • dalida pe 21 Ian 2009, 07:49
    infidelitate

    Acum o saptamana am descoperit ca sotul meu ma inseala cu o colega de servici care este si ea casatorita si are si un copil.Acest lucru sa intamplat cu ajutorul unor telefoane, i-am descoperit mesajele si am ramas socata.El a spus ca a renuntat la aceasta relatie insa nu stiu ce sa cred ? Voi ce spuneti ? Sper sa pot ierta candva. Ma doare deoarece ea ma cunoaste pe mine foarte bine si nu o pot intelege, daca o vezi crezi ca este o mutalana insa vorba romanului In .....zace dracul .

    1
    0

  • margot pe 3 Ian 2009, 00:29
    infidelitatea

    Dragele mele,la mine povestea e si mai dura.Infidelitatile sotului meu se tin lant de un an de zile.Si nu cu o singura femeie,cu mai multe.De cate ori descopeream cate un mesaj pe telefon sau pe mess,isi punea cenusa in cap,ma lasa sa vb cu ele la tel sau vb el si le spunea in fata mea ca nu vrea sa mai aiba de-a face cu ele.Ultima mea descoperire a fost ca avea o amanta pe care o cunostea de vreo 7 luni de zile si pe la care trecea ocazional,distanta fiind mai mare.Dar cu toate astea,ne-am impacat,a trecut si am zis sa ne vedem de familie si copil.Lovitura a venit insa pe neasteptate din partea lui cand,zice el,nemaisuportand reprosurile mele legate de femei isi face bagajelul si pleaca la o pustoaica de 21 de ani.Asta se intampla acum inainte de craciun,nu a sunat sa intrebe ce face copilul,nu a trimis macar un mesaj de la multi ani...ce sa mai zic?

    0
    0

  • maria pe 16 Dec 2008, 16:22
    infidelitatea

    si eu am aflat ca sotul meu ma insala.Am vorbit si cu el si cu amanta lui.El spune ca nu vrea sa renunte la mine si vrea sa raminem impreuna. Ea spune ca-l iubeste mult dar nu vrea sa ne distruga familia. Nu stiu ce sa mai cred......S-au despartit de mai multe ori dar s-au impacat din nou.Acum sotul si-a schimbat locul de munca si nu se mai intilnesc .Acum sper ca intradevar sa termine aceasta relatie.Nu stiu cum sa trec mai repede peste asta.....

    0
    0

  • ALINUTZA pe 20 Nov 2008, 14:03
    INFIDELITATE

    Ce faci dupa 20 ani de casatorie cu necazuri si bucurii,cu un copil de 18 ani cand aflii ca are o relatie de 1 an,nu renunta nici la familie nici la ea, nu mai face-ti sex de 2 luni, el spune ca nu mai e cu ea dar tu stii ca nu e asa, si ai senzatia ca e implicat emotional in acea relatie nu doar sexual?

    0
    3

  • Blandetea... pe 18 Iul 2008, 01:57
    Pentru Mary

    Iarta-l draga mea! Iart-o si pe ea, stiu ca este f.greu , pretul neinfranarii lor il platim noi, dar scadenta va veni si pentru ei intr-o zi. Sunt niste copile care acum, prin asemenea experiente, isi formeaza caracterul. Daca poftesc la barbatul altei femei, nemaritate fiind, vai de cei cu care se vor insotzi! Fii puternica, cere ajutor de la Dumnezeu si iubeste-ti in continuare sotul pentru ca prin voia Lui tu esti sotia.

    0
    0

  • MARY pe 8 Iul 2008, 19:57
    iertare

    tradare! ---fff dureros. iertare!- e posibila, dar oare se uita vreodata?--niciodata!!!!!!!!am trecut si eu prin experienta inselarii de catre sot cu o tipa mai mica ca el cu 10 ani!! m-am intalnit cu ea , am discutat calm, am aflat totul despre ei cu lux de amanunte.l-a sfarsitul discutiei mi-a multumit pt lectia de viata ce i -am dat-o, ca doar e o copila de 19 ani! l-am iertat, dar nu pot uita nicidecum, nu-mi pot recapata increderea,il urasc si totodata il iubesc.

    0
    0

  • Sibiu-Blandetea construieste pe 14 Iun 2008, 21:43
    ipocrizie?

    Sotul meu a avut o relatie la serviciu, fetita cu 25 de ani mai tanara decat el, si care se tine si acum de capul lui, eu l-am iertat si i-am inteles ratacirea pt. ca si ei ca si noi se tem de batranete. Ce nu pot sa inteleg este cum o astfel de fetita accepta sa fie papusa gonflabila a unui barbat mai batran decat tatal ei. Dumnezeu oricum le va aseza pe toate pt. ca el ne vede pe toti.

    3
    0

  • pink pe 5 Mai 2008, 13:47
    prostie

    cred ca trebuie sa fii f prost ca sa scrii un astfel de articol... oare nimeni din lumea asta nu se mai gandeste la "a renunta la o casnicie in momentul in care el te inseala"? scopul este oare doar impacarea? cand vezi asemenea articole, nu mai are rost sa te intrebi de ce misoginismul e in floare si de ce femeile nu au pic de personalitate. si mai tragic este... ca majoritatea femeilor actioneaza conform articolului... lamentabil...

    2
    0

  • adiere, pe 19 Apr 2008, 09:24
    ..labirint

    ..buna, eu sunt pe celalat mal,dar,m-am gandit sa intervin,eu sunt..amanta..el e casatorit..eu la fel..am un copil..ne iubim de mai bine de 2a ni cu aceiasi intensitate..sotia lui a aflat acum de existenta mea..el sustine ca ..doar se plimba cu mine si nimik mai mult..ea..nu stiu ce crede..oricum tensiunea la ei in casa e mare..el nu vrea sa renunte la mine,dr,..nici la ea..eu..il iubesc..si..mi-ar fi placut mult sa incep o viata cu el..el..acum..rebiliteaza situatia in famile cu minciuni si..etc..dar..nici la mine nu renunta,parca e si mai mare iubirea intre noi..eu..nu pot sa renunt la el..am incercat de multe ori..linga el si cu el ma simt..regina..in consecinta..sunt intr0un labirint..ajutati-ma sa gasesc calea..pe curind

    0
    5

  • lala pe 15 Apr 2008, 23:22
    infidelitate

    sotul meu ma inseala de 1 an jumate si de aprox.6 luni am aflat de relatia asta.El nu vrea sa renunte la nici una dintre noi si spune ca daca ii accept acest lucru ma va iubi mult mai mult decat o face acum. Ce ar trebui sa fac in conditiile in care am doua fetite de 8 respectiv 3 ani? Mai presus de orice ma gandesc la ele si nu as vrea sa creasca fara el alaturi .

    0
    2

  • Iulia pe 26 Mar 2008, 17:04
    Se poate ierta

    Eu cred ca aici fiecare isi spune parerea pt a mai citi si noi, celelalte parerile voastre...nu cred ca e cazul sa criticam.La urma urmei fiecare isi traieste viata cum vrea si daca o femeie sufera din cazuza barbatului, cine stie...poate ii e mai bine sa sufere langa el decat sa fie fericta fara el...sunt si cazuri din astea cand o femeie chiar daca nu e fericita isi dedica toata viata si tot sufletul barbatului chiar daca el nu merita...Parerea mea ca a majoritatii poate, este ca nu as ierta o infidelitate, sunt cu prietenul meu de 3 ani jumate si eu l-am inselat de 2 ori si i-am zis a doua oara ca inteleg perfect daca nu ma mai poate ierta pt ca nici eu nu l-as ierta pt asa ceva, dar el scumpic mi-a zis ca ma iubeste asa de mult inca tot mai vrea sa fie cu mine chiar daca am facut asta...trebuie sa precizez ca a doua oara chiar m-am invatat mine si nu datorita prietenului meu ci datorita celui cu care l-am inselat care a fost un gunoi si jumatate si nu0i ajunge nici la degetul mic de la picior iubitului meu...acuma relatia zic eu merge spre tot mai bine, desi mai avem multe neintelegeri mai ales pana o sa ajung sa-i recastig increderea pe care am pierdut-o aproape de tot...ne facem multe planuri de viitor si sper sa fie bine pana la urma ...deja m-am intins ...voiam doar sa zic ca nu merita sa criticam oamenii care iarta pt ca nu se stie niciodata poate persoana aia chiar e sufletul nostru pereche si pur si simplu a gresit...toti gresim la urma urmei intr-un fel sau altul...Va pup sa fiti iubite

    0
    0

  • raluca pe 17 Mar 2008, 12:10
    Iarasi despre infidelitate??

    Ok, in primul rand subscriu total la cele spuse de Laura...In al doilea rand, infidelitatea este un subiect atat de perimat, incat...pur sis implu ma enerveaza...Oare mai exista barbat care sa nu insele? Oare mai exista femei inteligente, cu incredere in sine, care sa renunte imediat ce afla? Oare cand o sa inceteze tampeniile de genul: "asa sunt barbatii", "il iubesc prea mult, deci il iert", sau, si mai si, "lasa ca tot la mine se intoarce'"? God, chiar am ajuns carpele barbatilor??

    0
    0

  • ramy pe 17 Mar 2008, 09:08
    infidelitate

    mihaela draga..meriti ceva mai bun.Sotul tau nu te merita.Fericirea ta nu va veni de la el sau de la un alt barbat..fericirea ta se afla in tine si in copilul tau...esti asa norocoasa...cu copilul tau Iti doresc multa putere si si sa te regasesti cat mai repede....

    1
    0

  • mihaela pe 17 Mar 2008, 08:37
    femeiea vinovata de doua ori, barbatul niciodata?

    Tot timpul se spune ca daca barbatul inseala,femeia este vinovata,ca nu i-a acordat atentie,ca nu e tandra,ca nu mai face nu stiu ce...cand femeia gaseste pe altcineva tot ea e vinovata ca a avut curajul de a gasi la celalalt ce nu mai avea de la sot si aici ma refer la tandrete,dragoste,un moment in care si ea sa fie ascultata.In cazul asta, barbatii recurg la violenta si nu vorbesc cu posibilul amant,spun posibilul pentru ca eu am trait o experienta total diferita.Eu nu am pe nimeni si nu am avut niciodata, dar in mintea sotului, se petrec tot felul de scenarii, din momentul in care ies pe usa si merg pana la magazin sau sa iau fata de la gradinita.Psihic asta te doboara.El a avut multe relatii extraconjugale,la care eu nu am pus suflet si mai mult deasta cu una dintre persoane eram colege de facultate,dar niciodata nu am spus ca stiu de relatia lor, sau sa ma cert cu ea.Cand s-a saturat de ea a venit ea peste mine ca ce i-am facut de nu se mai duce la ea... Acum o sa divortez pentru gelozia lui fara limite si neintemeiata.

    0
    0

  • Laura pe 17 Mar 2008, 02:22
    Lipsa respectului de sine la o femeie

    Femeile fara demnitate si coloana vertebrala se coboara la a se intalni cu celalata, la a-l controla, a-l urmari pe el. Ideea e: nu merita! Daca te vrea, se va autocenzura si va fi doar al tau. Daca nu te vrea, sau te vrea doar un pic, te va insela. Urasc femeile care traiesc pentru barbat, ca niste neputincioase dependente de el, ca si cum fara el, lumea inceteaza de a exista.. De ce sa tii cu dintii de un om care te vrea cu o jumatate de inima? Sau mai putin..Jenant.

    4
    1

  • lila pe 16 Mar 2008, 12:05
    felicitari!

    Ioana, debordezi de optimism ! :-)

    2
    0

  • IOANA pe 16 Mar 2008, 10:44
    intilniri cu iubitele sotului meu

    daca vrei sa faci totul sa-ti pastrezi casnicia, merita si aceasta incercare (chiar daca e o mare umilinta si un mare consum nervos !) daca insa, se repeta aventurile, nu uita ca ,, naravul din fire n-are lecuire,, sau ,, lupul isi schimba parul, dar naravul BA,, etc.... deci........ toate multele mele intilniri cu iubitele sotului meu nu au avut efectul scontat....asa ca, la un moment dat, tot ,, praful ,, s-a ales de casnicia mea...putin cam tirziu...18 ani de incercari...pacat ca nu s-a intimplat mai repede despartirea, ar fi fost mai simplu pt. toata lumea, si in primul rind pt. mine... FETELOR, NU UITATI SA FACETI TOTUL SA VA PUTETI TREZI ZIMBIND IN FIECARE DIMINEATA.... E PACAT SA FACEM ALTFEL.....E PACAT DE ZILELE CARE NU SE MAI INTORC......DE TRENURILE CARE PLECACA DIN GARA FARA NOI....

    0
    0

  • lila pe 15 Mar 2008, 22:47
    joc al mintii

    femeia este sensibila si fara prea multa forta...dar isi poate folosi mintea in a conspira si desconspira, in a pune in scena, in a se dedubla, in a fi actrita perfecta. telul ei trebuie sa fie ABSOLUT CLAR. Si sa actioneze in consecinta. O cunostinta de-a mea mi-a declarat la un pahar de vin "in plus" ca ei ii convine de minune sa fie amanta. Si automat m-am gandit la zicala"despre strugurii la care nu ajunge vulpea spune ca sunt acri".Eu cred ca aceasta cunostinta, nu poate avea o relatie /familie si atunci braveaza in a spune ca ...nu vrea.(exclud situatia in care te indragostesti nebuneste).De ce nu poate, pt ca nici ea nu crede ca e posibil,pt ca e plina de angoase, de frici, in special frica de a da gres, poate de refuz, e o persoana plina de complexe in ce priveste fizicul. Situatiile acestea de infidelitate le consider ca inevitabile.

    1
    0

  • gabi pe 15 Mar 2008, 17:22
    despre experienta mea

    stiu ca sotul meu are o amanta, am aflat din comportamentul lui.Cum? in momentul cind are o amanta(pentru ca a mai avut)se comporta foarte atent cu mine(mult mai atent ca de obicei) ma suna foarte des, dar in schimb in acea perioada relatiile noastre sexuale scad in intensitate si se intimpla mai rar.Ca revers al sitatiei eu sunt mult mai dragastoasa cu el si ii pun tot felul de intrebari intime in legatura cu scaderea activitatii sexuale fata de mine incit se simte parca vinovat de faptul ca nu e in forma cind vreau eu.Niciodata nu m-am gindit sa-i cunosc amanta ca nu ma intereseaza pentru ca il iubesc la nebunie si pentru ca stiu ca si el ma iubeste numai ca ii plac femeile si trebuie sa-l accept asa.Nu stiu daca e bine dar asa simt.Nu sunt incintata de situatia prin care trec dar incerc sa ma fac ca nu stiu nimic.

    0
    0

  • lucica pe 15 Mar 2008, 11:00
    infidelitatea

    Cind el se indragosteste de celalta persoane nu se mai poate face nimic ,daca este doar o aventura ,1.trebuie sa discuti cu el clar toate problemele nu este de vina cealalta el este de vina ,ii place sa tradeze il excita ,dar tu ,trebuie sa te comporti cu el nu bine fff bine el trebuie sa vada ca o alta persoana cum esti nu mai gasete in alta parte ,ciao

    0
    0

  • ramy pe 15 Mar 2008, 10:04
    Cum faci fata infidelitatii sotului?

    Eu am avut o relatie cu un barbat insurat.Am renuntat pentru ca ma simt vinovata.Sotia lui nu stie ca exist si poate nu va stii niciodata.Eu il iubesc mult..el ma iubeste el ar vrea sa continuam asa,,,dar eu nu mai pot..sentimentul de vinovatie ma copleseste..Voi ramane singura..asta e...ma multumesc cu o relatie platonica.Ma gandesc mereu ca ea ar suferi daca ar afla si nu vreau pentru ca ...ca vb aia..nici eu nu as vrea sa patesc la fel...Sunt ipocrita nu i asa....?

    0
    0

  • anamaria pe 14 Mar 2008, 20:38
    nu e o idee buna

    In momentul in care sotul te-a inselat nu e o idee buna sa te intilnesti cu cealalta femeie. Cauzele le poti cauta si gasi numai in relatia ta, a treia persoana nu mai conteaza. Dc alegi sa astepti si sa vezi dc vei fi parasita sau nu si sa accepti orice conditii atunci faci un compromis care poate iti va tine sotul linga tine dar iti va distruge respectul de sine si de multe ori si sanatatea. Cel mai corect este sa te retragi fara scandal din relatie si dc sotul chiar vrea sa se mai impace cu tine, va face el primul pas. Dc nu, atunci meriti pe cineva mai bun. Nici macar copiii nu sunt un liant suficient atunci cind nu mai exista dragoste si privandu-i de imaginea unui cuplu in care exista dragoste vor creste si ei cu impresia ca lipsa afectiunii este fireasca.

    2
    0

  • mimi pe 14 Mar 2008, 19:08
    confruntarea cu cealata femeie

    am trait in urma cu 14 ani o astfel de experienta; a fost socant , de neinteles, dar nu m-as fi putut ierta daca as fi renuntat fara confruntare la sotul meu; nu regret ba chiar ma bucur ca am avut taria sa ma confrunt cu amanta chiar daca ea nu a inteles de la inceput ca nu renunt fara lupta; mi-au trebuit mai multe confruntari ptr ca ea nu intelegea de ce il vreau inapoi dupa ce ma inselase; era sotul meu ,il iubeam si aveam si un copil impreuna; ea nu pricepea ca eu eram femeia cu care iesea in lume cu care isi petrecea concediile cu care avea un copil; iar sotul meu s-a trezit la realitate cand a vazut ca eu nu am de gand sa renunt fara lupta la el; faptul ca am luptat pentru el a contat f. mult; ce s-a intamplat atunci este un subiect inchis in relatia noastra ; atunci am facut un pact sa nu mai vorbim niciodata despre ce s-a intamplat atunci si astfel incet incet totul a revenit la normal.

    2
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod