cuplu

Cu o femeie trebuie să te porți frumos, dacă nu, lasă pe altcineva să o facă

Mulți bărbați sunt norocoși. Însă nu știu ce femeie au alături de ei și nu ştiu nici cum să se poarte cu ea. Iar tot acest noroc poate fi în zadar dacă nu știi să te porți frumos cu o femeie.

Nu poți să te porți frumos cu o femeie? Atunci lasă pe altcineva să o facă!


Se poate să fi întâlnit o femeie care te iubește și care ar face orice pentru tine. O femeie care îți oferă iubirea ei fără a-ți cere ceva în schimb. Tipul de femeie care crede că oamenii sunt buni, indiferent de situațiile prin care a trecut, indiferent de câte ori a fost abandonată sau dezamăgită. Femeia care crede că nu ar trebui să-i permită trecutului să-i definească viitorul. Femeia care nu construiește ziduri, ci poduri între inimile oamenilor.
Nu se ascunde în spatele lucrurilor rele care i s-au întâmplat. Alege să meargă cu fruntea ridicată. Alege să iubească în ciuda fricii și durerii.

De o astfel de femeie trebuie să ai grijă. Nu o face să regrete că s-a îndrăgostit de tine! Nu fi unul dintre cei care o folosesc sau profită de bunătatea ei! Cunoaște-o pe cea de lângă tine și poartă-te frumos cu ea! Nu fi ca restul! Nu te juca cu sentimentele ei și învață să o tratezi corect. Nu o face să se simtă niciodată singură când este cu tine! Arată-i că ți se pare valoroasă și fă-o să înțeleagă ce înseamnă pentru tine! Poți găsi un milion de moduri noi prin care-i poți spune cât de mult o iubești, poți să îți dovedești dragostea prin sute de feluri.
Nu o răni, nu te juca cu sentimentele ei, nu te juca și nu lăsa nimic să intervină între voi doi.

Apreciaz-o! Nu lăsa eforturile sale să treacă neobservate! Nu rata niciodată acele mici semne de atenție sau afecțiune din partea sa! Ar trebui să îi mulțumești, să recunoști ceea ce face și să îi oferi ceva în schimb, chiar dacă ea nu îți cere niciodată nimic.

Iar dacă nu te simți pregătit să fii alături de ea, nu îi face rău. Nu îi distruge viața doar pentru că nu știi ce să faci.
Nu o rupe în milioane de bucăți doar pentru că nu știi cum să te porți cu ea. Dă-te la o parte și permite altcuiva să aibă grijă de ea! Dacă nu ești pregătit să o ții doar pe ea în viața ta, dacă nu vrei ca ea să fie prioritatea ta, dacă nu știi să o apreciezi și să îi oferi tot ce  merită, atunci nu te angaja într-o relație cu ea. Nu te oferi să o prinzi, dacă știi că o să o lași să cadă atunci când are nevoie.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod