Confesiunile unor femei singure...

"A fi singura suna mai grav decat a fi singur. Se presupune ca femeile sunt niste fiinte firave, care au nevoie de ocrotire, in timp ce barbatii se pot descurca singuri. Totusi, a fi singura iti da prilejul de...

"A fi singura suna mai grav decat a fi singur. Se presupune ca femeile sunt niste fiinte firave, care au nevoie de ocrotire, in timp ce barbatii se pot descurca singuri. Totusi, a fi singura iti da prilejul de a te cunoaste mai bine, de a dedica tot timpul celei mai importante persoane - TU - si nu e nimic rau in asta", spune cameleonic, o cititoare Eva.ro.

Ramona, o prietena care are 30 de ani, imi spune ca isi doreste o cariera si crede ca un barbat in viata ei ar impiedica-o sa isi atinga telul. "In momentul de fata muncesc pe mai multe fronturi, adica si la job si la proiecte personale. Ma implic foarte mult in ceea ce fac si m-as simti vinovata sa-l neglijez... Este o perioada mai aglomerata, atat! Sau poate ca munca e doar o dovada ca fug de singuratate, insa, daca as gasi barbatul potrivit, cred ca as putea combina cu succes si viata personala si munca".

Eu, de exemplu, intotdeauna am fost de parere ca iubitul si aceasta "fuga" constanta in a-ti construi o cariera pot merge foarte bine mana in mana, completandu-se de minune. Nu m-am considerat niciodata o persoana neajutorata, dar am avut mereu aceasta dorinta de a avea pe cineva alaturi, sa impartim totul, si rele si bune, si fericiri si tristeti.

Cum este normal, au existat (si vor mai exista) momente in care mi-am dorit sa fiu singura, sa imi fac ordine in ganduri si in trairi, dar aceste perioade au fost destul de scurte, pentru ca imi place sa fac totul "din mers", sa nu pierd farmecul clipei. Da! Recunosc! Nu imi place sa fiu singura! Este o crima? Nu cred! Oricand sunt pregatita sa accept aceasta "defectiune" a mea.

Dorinta de a fi cu cineva nu o percep ca pe o disperare, ca pe o nevoie ce trebuie satisfacuta, ci ca pe o normalitate. Nu consider o povara faptul ca ii ascult iubitului, poate in fiece seara, nemultumirile si bucuriile de peste zi sau faptul ca in planurile lui ma include si pe mine; putem aveam impreuna sau separat libertati si ma bucura faptul ca putem "desena" impreuna zilele vacantei viitoare... Nu am reusit niciodata sa vad partea buna a acestui "rau" numit singuratate.

 

Comentariile 151-200 din 306

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rodica pe 28 Apr 2009, 14:13
    unde sunteti?

    Sper ca sunteti bine, Ionutz, ce se mai intampla cu tine?sper ca nu e atat de grav incat te-ai inchis in tine?

    0
    0

  • daniela pe 25 Apr 2009, 08:24
    tot parere

    Buna, Simpluion. Nici nu stiu cum sa te sfatuiesc. Daca ati divortat, Rodica are dreptate. exista o sentinta care tb respectata. Daca nu, eu zic sa mergi la un avocat. Dar poate ea mai are un dram de suflet si gasiti o solutie, pana la urma. Intradevar, divortul e traumatizant si pentru copii, dar si pentru tine. Desi pana la urma se dovedeste a fi aducator de liniste in astfel de cazuri. Trebuie sa fii tare. Dumnezeu te va ajuta pt ca esti un om bun. Dar ea pare ca pregateste ceva.

    0
    0

  • simpluion pe 25 Apr 2009, 07:40
    cod

    Postarea urcase, dar a disparut. Nu urca daca nu introduci codul.

    0
    0

  • cori pe 24 Apr 2009, 16:14
    cod

    Trebuie sa pui codul

    0
    0

  • simpluion pe 24 Apr 2009, 15:33
    portal care merge prost

    Am mai postat ceva dar se pare la admini nu le place.

    0
    0

  • cori pe 23 Apr 2009, 16:50
    parere

    Super sfat ti-a dat Rodica,ai mare grija;eu cred ca n-ati apucat sa divortati,dar ea a parasit caminul conjugal si asta nu da bine.Din pacate,trebuie sa duceti copiii la tribunal,daca sunt mai mari de 9 ani.Mare pacat,deoarece e traumatizant!Mult noroc Simpluion!

    0
    0

  • rodica pe 23 Apr 2009, 12:53
    parere

    Daca a-ti divortat, exista o sentinta de divort in ceea ce priveste copii si ea trebuie sa o respecte.Nu inteleg insa de ce-ti baga bete in roate din moment ce ai lasat-o sa faca ce vrea.Ai rasfatat-o tot timpul si asteapta acelasi lucru, sa-i fii presul de la intrare.Sa ai mare vrija pt ca detine controlul asupra copiilor si tu va trebui sa le demonstrezi ca esti un tata bun.Incearca sa -i cauti ,dar sa-i protejezi de discutii neplacute ,fa-i sa se simta bine in prezenta ta astfel le dai ocazia sa decida singuri.

    0
    0

  • simpluion pe 22 Apr 2009, 14:47
    Asa sa fie

    Multumesc, Daniela. Copii au fost 'montati' de ea. 'Vezi, din cauza lui, asta si asta'. E greu fara cei mici. Fara a avea o persona langa tine intre care sa existe vibratie si rozonanta, sa gasesti solutii comune, nu e viata de familie.

    0
    0

  • daniela pe 22 Apr 2009, 14:02
    stiu cum e

    asa a facut si sotul meu, doar ca el si-a luat masina si teren care sunt bunurile lui. eu am ramas cu bunurile mele: munca. :) (si cu el pe cap) ionut, dupa toate cele rele vine si o compensare de la Dumnezeu. Nu dispera. Dar e greu fara copii... Cauta-i.

    0
    0

  • simpluion pe 22 Apr 2009, 13:25
    Asa e

    Buna Cori, si multumesc, Sa mai spun ca ascuns bani (in loc sa contribuie la cheltuielile comune:intretinere, curent, etc.) ca sa isi cumper televizor, frigider, pentru unde s-a mutat. Fara cuvinte. Concluzia: stai mult timp langa cineva, pana reusesti sa ii vezi adevaratul caracter.

    0
    0

  • cori pe 22 Apr 2009, 09:27
    raspuns

    Buna,nu mi se pare corect cum aprocedat sotia ta,dar cred ca ea e dusa cu pluta si apoi ce-i corect oare pe lumea asta?

    0
    0

  • simpluion pe 22 Apr 2009, 07:30
    Intrebare

    Buna si bine v-am regasit, Vreau sa va intreb, pe voi care sunteti femei, cum gasiti faptul ca sotia, a plecat cu cei doi copii, fara macar sa imi spuna unde va sta.Nici macar in ce cartier. Vi se pare normal, dpdv al gandirii unei femei? Mie nu.

    0
    0

  • cori pe 21 Apr 2009, 09:36
    Hristos a inviat!

    Hristos a inviat!

    0
    0

  • rodica pe 20 Apr 2009, 15:17
    sarbatori fericite!

    Va doresc ca Lumina Sfanta a Invierii sa va umple sufletele de bucurie.HRISTOS A INVIAT!

    0
    0

  • simpluion pe 19 Apr 2009, 15:22
    Multumim

    Multumim, Consuela si tuturor celorlalti Va urez ca Sarbatorile sa ramana in inima voastra, asa cum sunt ele: pline de iertare, de lumina, de impacare.

    0
    0

  • Consuela pe 17 Apr 2009, 23:47
    Un Paste fericit!!!

    Urez tuturor un Paste fericit care sa va aduca multa lumina in suflet,in viata si in casa!!! Toate cele bune!!!

    0
    0

  • cori pe 15 Apr 2009, 11:02
    Paste fericit!

    Paste fericit tuturor,sanatate si sa fiti fericiti!

    0
    0

  • daniela pe 14 Apr 2009, 20:25
    hello

    Cred ca ne pregatim de Paste. :) Febra si nebunia pregatirilor si cumparaturilor. Spor la treaba tuturor , Paste fericit si va urez sa nu fiti singuri. Va pup pe toti.

    0
    0

  • cori pe 14 Apr 2009, 09:56
    Hello

    Dragilor,unde sunteti?

    0
    0

  • rodica pe 9 Apr 2009, 20:53
    multumiri

    Sunteti tare draguti,va multumesc la toti, pentru sfaturi,ma simt mult mai bine acum cand stiu ca am procedat corect.Multumesc pt urarile adresate fiului meu, chiar nu-mi vine sa cred cat de repede au trecut anii.Sanatate pt toti!!!

    0
    0

  • Daniela pe 9 Apr 2009, 19:41
    tot gura lumii

    Buna la toata lumea! Rodi, La multi ani baiatului, multa sanatate si noroc I ca acus vine luna mai. Si eu cred ca e mai bine sa lasi baiatul sa hotarasca, el stie mai bine, totusi, cum ii pica situatia . Mai ales ca inteleg ca socrul e o persoana care a lasat urme amare in viata voastra. Socrii mei imi ziceau ca le pare rau, ca sunt de partea mea, dar tot asa, nu ne-au cautat niciodata pe mine sau pe baieti (oricum, situatiile sunt diferite) Dar baietii au fost la ei (cu si fara tatal lor), si se bucurau si unii si altii. Dar in cazul vostru, cred ca e bine sa te increzi in fiul tau. Iar gura lumii... sloboda! Altceva nu stie decat sa judece. Toate cele bune la toata lumea!

    0
    0

  • simpluion pe 9 Apr 2009, 15:54
    Multi inainte!

    Multi inainte, fiului tau, Rodica.

    0
    0

  • cori pe 9 Apr 2009, 12:02
    gura lumii

    Rodi,lasa gura lumii sa vorbeasca si eu locuiesc intr-un oras mic,stiu ce inseamna asta,daca ei nu simt ca trebuie sa-si caute urmasul,sa le fie de bine!Sanatate si tie si fiului tau!

    0
    0

  • Consuela pe 9 Apr 2009, 11:46
    Ai procedat bina

    Draga,Rodica,daca baiatul tau implineste 18 ani (multi inainte!!!) ,inseamna ca este deja matur,asa ca stie foarte bine sa-si dea seama ce e bine si ce nu. Asa cum au spus si ceilalti" prieteni" dragoste cu sila nu se poate. Intr-adevar bunicii ca oameni maturi si cu scaun la cap,ar fi trebuit sa tina legatura cu nepotul lor inca de cand s-a nascut si asta nu ptr.tine ca mama ci mai ales ptr.faptul ca prin acest copil merge cum s-ar spune viata lor mai departe,el este viitorul. In el ar trebuii sa-si vada fiul pierdut. Indiferent ce au avut cu tine,copilul nu are nicio vina. Nu-l forta ,fiecare om simte ce trebuie sa faca si face asa cum ii dicteaza inima.Lasa gura lumii sa vorbeasca,oricum n-o sa taca niciodata.Numai bine

    0
    0

  • rodica pe 9 Apr 2009, 11:04
    multumesc

    Va multumesc mult de tot,ca m-ati ajutat sa mi intaresc convingerea ca asa e cel mai bine.Noi traim intr-un oras mic,unde e greu sa te ascunzi de gura lumii.(v-am mai povestit).Baiatul meu implineste in luna mai 18 ani, ce ziceti voi, si in cazul acesta ramane valabil ce mi-ati scris?

    0
    0

  • cori pe 9 Apr 2009, 09:25
    raspuns Rodicai

    Buna Rodica,am fost libera doua zile,de aia n-am mai scris;draguto,stai sa-ti pove:socrii mei stau in aceeasi localitate si nu-si vad nepotii cu lunile:dragoste cu sila nu se poate,crede-ma,tu chiar n-ai nici o vina,iar daca ei nu simt ca trebuie sa-si caute nepotul,sa le fie de bine,te rog nu te stresa pentru asta ,chiar nu merita!Probabil ca lor le e ciuda ca fiul lor nu mai e,D-zeu ii stie.Cred ca trebuie sa luam pe fiecare om in parte asa cum e!Mai vorbim

    0
    0

  • simpluion pe 8 Apr 2009, 22:01
    interesant de citit

    http://www.perspectivechicago.com/issue.php?issue=2006-06&page=4

    0
    0

  • simpluion pe 8 Apr 2009, 21:12
    o mana intinsa

    Buna Rodica, nu, nu am disparut. A trecut o luna de cand exista acest topic. Multi inainte! Daca nu am mai scris, poate ca nu am mai avut timp, sau cine stie? Poate ca am avut sufletele impietrite. Nici eu nu cred ca ar fi bine sa ii impui sa ii caute pe bunici. Ei sunt oameni maturi, si nu ar trebui sa tina atata timp supararea. Copiii nu au nici o vina. Daca ei nu fac pasul acesta, ar trebui sa se gandeasca ca poate maine, vor murii, si sufletul lor va pleca suparat. Iti aduci aminte de povestioara din Biblie, cand Isus spune: lasa cadoul tau la templu, du-te si te impaca-te cu fratele tau si abia apoi intoarce-te si adu' cadoul tau. Nu veni sa aduci jertfa de multumire daca esti suparat pe fratele tau. Daca nu intelegi tu singur acest lucru, e greu sa vina de la altcineva. Tu ai vorbit cu ei? Ce zic? Daca pot sa fie suparati pe un copil, cred e greu sa se schimbe. Eu zic sa ii lasi pe ei sa se apropie si sa intinda mana. Pe de alta parte, poate ca daca baiatul ii cauta, ar putea interpreta ca tu ai dorii ceva.

    0
    0

  • rodica pe 8 Apr 2009, 13:34
    sfat

    imi pare tare bine ca se rezolva problemele in jurul vostru,insa nu inteleg de ce a-ti disparut?As dori sa ne lege si bucuriile nu numai necazurile; prieteni la rau dar si la bine!Va astept cu mult drag,mai ales ca am nevoie de sfatul vostru.Bunicii baiatului meu nu l-au cautat de cand am divortat,v-am povestit prin ce am trecut....Eu i-am sugerat de mai multe ori ca ar trebui sa sa-i caute,deoarece rudeniile ti le da Dumnezeu,nu le alegi tu.Pentru el aceasta discutie se incheie in momentul in care a inceput.Mie nu-mi pare rau deloc, insa ei totusi sunt bunicii lui si singurii pt ca parintii mei sunt decedati.Prietenii ma acuza ca nu-lconving sa faca acest pas.Niciodata nu l-am obligat sa faca ceea ce n-a vrut.Va rog, sa mi dati un sfat.

    0
    0

  • simpluion pe 6 Apr 2009, 21:47
    Un strop de curaj

    Buna Daniela, si bine te-ai intors! Parca ai fii fost plecata pe front. In fond viata nu e o lupta? Eu cred 90% ca nu se va intoarce. Numai daca salariul meu ar creste cu cel putin un ordin de marime(in euro), daca as avea o casa cu etaj in loc de un apartament, daca nu o voi mai intreba vreodata ce mai faci, cum iti mai este? Sunt prea multi de 'daca'. Dar ma uit la voi, care ati reusit! Si ma incurajez. Va multumesc! Si in fond, viata e frumoasa, nu are rost sa ne ingrjoram pentru ziua de maine. Ajunge zilei necazul ei. Sa fiti voiosi !

    0
    0

  • daniela pe 6 Apr 2009, 20:58
    buna seara la toti

    Multumesc de urarile de bun-venit! Cand citesc ce i se intampla lui Ionut, imi vine sa zic repede: si eu la fel , si eu la fel am patit. Cand e sa scriu, parca mi se impiedica degetul pe tastatura. Nu stiu daca voi ati divortat (cred ca e cel mai odios cuvant din lume) sau nu, dar dupa divort eu m-am linistit aproape total. Desi il vedeam cum se ferchezuieste si pleaca la "dansa", ma durea mai putin. Ionut, faptul ca pleaca din casa o sa-ti faca mai bine. O sa te linistetsti. Dar trebuie avut grija si de sufletelul copilului vostru. Nu trebuie sa lase urme prea adanci in inima lui. Trebuie protejat. Cat despre sotia ta , cred in proportie de 90% ca in final, o sa se intoarca la tine. ... Asa e , a fost o zi frumoasa!

    0
    0

  • simpluion pe 6 Apr 2009, 20:15
    Another day

    Consuela. La tot ce m-ai intrebat raspunsul e unul singur: nu, nu, nu. E chestie de educatie, de bun simt. Unii ' e' fara asa ceva. Sunt 'domni'. Cel putin asa cred ei. Doar ei. Voi ce mai faceti?

    0
    0

  • simpluion pe 6 Apr 2009, 20:13
    Da

    Asa imi spun in fiecare dimineata.

    0
    0

  • cori pe 6 Apr 2009, 16:57
    nice day

    Asa simtu tu ca azi e cea mai frumoasa zi?SUPER!

    0
    0

  • simpluion pe 6 Apr 2009, 13:36
    Cea mai frumoasa zi...

    Este ziua de azi !

    0
    0

  • Consuela pe 6 Apr 2009, 12:58
    Vesti bune pe la unii!!

    Nu stiu daca foloseste la ceva adusul cu picioarele pe pamant (unii fac doar asa,exact invers) dar cred ca la un moment dat va ateriza singura si atunci isi va da seama ce a pierdut. Momentan se pare ca "pluteste in nori",dar cand se va trezi la realitate mi-e teama ca va fi prea tarziu. Mi s-a parut,nu stiu cum sa spun,destul de ciudat ca sotia lui" simpluion" nu vorbeste cu partenerul de viata cu care totusi mai imparte aceeasi casa dar a mancat din ce a gatit el si asta chiar fara sa spuna macar merci.Pacat. Am totusi o nedumerire: Chiar nu mai face nimic??? Nimic din atributiile ei de sotie,mama,gospodina??? Sincer nu pricep cum poti sa stai intr-o casa fara sa faci nimic.In rest imi pare bine ca am gasit vesti bune. O saptamana frumoasa ptr.toti!!!

    0
    0

  • rodica pe 6 Apr 2009, 11:54
    vis si cosmar

    Din nefericire sotii vostri au plonjat in cele mai indraznete vise ale lor,din fericire sotul tau Corina s-a trezit la realitate si si-a dat seama ca a gresit(un lucru omenesc),din nefericire sotia ta Ionutz isi incurajeaza visele si pluteste in continuare.Ai putea s-o aduci cu picioarele pe pamant?

    0
    0

  • simpluion pe 6 Apr 2009, 11:20
    Super!

    Buna Cori, Sa va tina asa! Vezi tu, eu plimbam copii, faceam piata, si tot nu a fost bine :( Si mie mi se parea normal.

    0
    0

  • CORI pe 6 Apr 2009, 09:28
    un sfarsit de saptamana frumos

    Asa am avut eu,un sfarsit de saptamana normal,cu treburi gospodaresti,in care s-a implicat si el:a reparat prin casa,a observat ca parcul din spatele blocului trebuie curatat,a fost cu copiii la piata si la plimbare,iar aseara ne-am plimbat in doi.Superb si normal mi se pare mie,fara fite,pretentii!Poate va fi soare si pe strada mea.

    0
    0

  • cori pe 6 Apr 2009, 09:10
    hello

    Va salut pe toti,cu mult drag!Felicitari Simpluion,te-ai descurcat de minune cu gatitul!Bine ai venit Daniela1

    0
    0

  • simpluion pe 5 Apr 2009, 20:25
    respingere

    Nu cred. 1.Uraste casa aceasta. (Pentru ca nu este a ei) 2.Nu va mai putea rezista, langa o persoana normala. Cu o viata normala, cu un salariu normal, cu sentimente normale. Cu bune si rele. Atata timp cat lumea ei, cercul ei, este ca un felinar pentru o molie, nu va putea sa mai ramane langa cel care a fost langa ea 13 ani. E alegerea ei. Pe care i-o respect. Hai sa iti mai dau o mostra de 'nesimtirea' si proasta ei crestere. Acum eu am gatit. Azi am facut si macaroare cu branza. Sac!. Am mai pregatit si altceva de mancare. Am invitat-o la masa. A mancat, nici macar nu a spus: Merci. Despre vase, tot eu le spal. Asa ca intelegi ce 'doamne' sunt unele. Ce ma tine sa nu o pun la respect, este ca mai are de stat doar o spatamana aici. Apoi, am convenit sa se mute. Sincer? Nu consider o pierdere. O sa vina mama sa stea cu mine, daca are de gand sa nu iti ia coada la spinare. Dar ea abia asteapta. Sa scoata bani cu 'cizmulitele rosii'- cu care se duce si la biserica. E o reclama: Sunt xxxx si nu am intrat intr-un mall...cred ca o stiti. Eu ar trebui sa zic: ma numesc xxxx si nu am mai facut nimic, dar absolut nimic de 3 luni. Asa ca....e libera sa plece.

    0
    0

  • rodica pe 5 Apr 2009, 19:58
    intrebare

    Ai grija ca poate-i mutanta, n-au rapit-o extraterestii?Ca daca da nu vei putea scapa de ea, numai cu ajutorul lui MATRIX!

    0
    0

  • simpluion pe 5 Apr 2009, 19:19
    corect

    Corect, Rodica, numai ca ea nu e nici Domn nici Om.

    0
    0

  • rodica pe 5 Apr 2009, 13:52
    multumesc

    Iti multumesc f mult pt apreciere, mi se intampla destul de rar.Sunt obisnuita cu:"Rodi taci,vorbesti prea mult, nu comenta, nu va fi bine asa..."si asta pt.ca nu mi-e frica sa spun lucrurilor pe nume dar trag consecintele.Consuela,mersi.Ionut,daca eu auzeam asa ceva de la sotia ta "o puneam la respect".De ce noi(cele care stim cum se fac clatitele) suntem mai prejos? si eu am "cizme rosii"dar prefer sa fiu gospodina si sa mi se spuna d-na Rodica, decat sa fiu o Doamna si sa se arate cu degetul.Eu asa am fost crescuta,"sa fii domn e lucru mare,sa fi om e o onoare".Vezi cum e soarta, ea a avut noroc in casnicie,dar nu si-a dat seama, in schimb eu nu am avut noroc dar mi-am dat seama tarziu.

    0
    0

  • simpluion pe 5 Apr 2009, 00:10
    ...reluata la nesfarsit

    Cum au iesit bucatele? Mult mai bune decat ma asteptam. Nu e greu deloc. Pentru ca tot ce am facut azi, am facut punand, ca in reclama aceea, 'un strop de iubire'. Am facut 3 feluri. Clatite, oua umplute si salata orientala. Chestii mai simple, va dati seama ca nu pot sa ma bag in lucruri complicate. Inca. Pacat ca nu am avut cu cine sa le impart. Nu am 'gatit' mult -cam 1.5-2 ore. Nu m-a intrebat macar o data: ce faci? Si-a periat cizmele. Rosii. Atat. Nici macar de curiozitate. Cand vezi un om pe strada si tot il intrebi: ce faci? Cum te pot ajuta? Numai daca vrei si simti bucurie cand ajuti. Altfel.... Imi amintesc cum sta scris: nu la toti le e dat sa primeasca Cuvantul. E samanta care a ajuns pe stanca. Nu a avut sol bun si s-a uscat repede. Candva mi-a spus ca pe ea, au tinut-o parintii sa faca facultate (si eu am) nu ca sa gateasca. Gatitul e pentru gospodine. Ea este 'o doamna'. Asa sa ramana. Consuela, ma bucur pentru tine. Totusi, acesta reticenta pe care o simt la tine, nu e ca o protectie in care te infasori? Ca o mantie in care vrei sa te izolezi? E bine sa fii cariatida, dar e bine sa devii si fluture. De un fluture minunat toata lumea isi aminteste.

    0
    0

  • Consuela pe 4 Apr 2009, 22:52
    ...aceeasi tema

    Cum au iesit clatitele? Ai pus sau nu zahar? Eu una nu pun,este vorba de gustul fiecaruia. Consider ca dulceata este destul de ..dulce,in afara de asta daca nu pui zahar poti sa le umpli cu carne sau branza. Rodica iti multumesc ptr.sfat,ai foarte mare dreptate. Nu-mi pare rau de nimic din ce am facut insa culmea este ca nu-mi pare rau nici de ce nu am facut. Imi place (si asta inca de la inceput) taria si optimismul tau. Esti de admirat!!! Si-mi place felul cum gandesti si sfaturile cu care-i sustii pe ceilalti.Numai bine!!! O duminica frumoasa tuturor!!!

    0
    0

  • simpluion pe 4 Apr 2009, 21:22
    Unele zile sunt ca pietrele ...

    ...altele ca diamantele. As vrea sa va mai scriu cate ceva. Dar nu am dispozitia necesara. Rodica, foarte bun sfat i-ai dat lui Consuela. Va scriu maine, despre cum a mai trecut o zi.

    0
    0

  • rodica pe 3 Apr 2009, 23:48
    erata

    dar incearca. realista(nu am crezut ca exista barbati sensibili)

    0
    0

  • simpluion pe 3 Apr 2009, 23:37
    Un gand bun la toti

    Multumesc, pentru incurajari! Aveam mare nevoie de ele. Important e ca vreau sa fac , si voi face. Habar nu aveam care e ordinea de pus ingredientele :) Multumesc Consuela! Dar zahar, se pune :)? Nu stiu. Vezi, parca te simti mai bine, cand dai si altora. Eu asa sunt. Va spun eu ce nota o sa acord. De fapt, veti primii cu totii din ce voi preagatii, pentru ca ma voi gandii la voi toti. Daniela, bine ai venit pe insula florilor scuturate brusc de vantul rece al iernii timpurii ! Mai sunt locuri in sala! Cred ca de fapt ar trebui sa se numeasca: insula celor puternici. Pentru ca nu e usor prin ce a trecut fiecare. Si au invins. Suferinta, i-a facut mai puternici, mai atenti, mai plini de compasiune. Ranile din suflet, purtate zi de zi, le-au schimbat chipul, dar i-au facut mai intelepti. I-au facut sa inteleaga ce inseamna cuvantul OM. "Iata OMUL" a spus Pilat - cand l-a vazut pe Isus. Adica, iata-L pe adevaratul OM, si ce insemna sa fii OM. Fiecare are nevoie de iubire. Nu poti trai fara ea. Oricine ar spune ca se poate. Dar cum? Voi credeti ca profesorul ala de matematica de la Universitate a obtinut 94% din procente in ceea ce priveste pronosticul dat cuplurilorm in ceea ce priveste divorul? Inclin sa cred ca a avut dreptate. Vi se pare poate o traznaie, dar zice el, dar daca nu vorbesti / zi cu partenerul minim 15 minute despre 2 subiecte: bani si sex, se rupe filmul. Dar trebuie sa vorbiti despre ambele subiecte. Se pare ca alte subiecte discutate- gen ce mancam, unde mergem maine, ce mai cumparam, cat a fost scorul la meci, etc. nu tin relatia. De fapt, cred ca e normal: banii = subiectul preferat al femeilor si sexul al barbatilor. Vedeti, daca stiam asta acum 15 ani...nu ajungeam sa ma uit ca peste cateva saptamani o sa stau singur, doar cu amintirile. Pentru ca suntem obositi dupa o saptamana de alergatura, va trimit si voua asa cum am primit si eu: http://www.youtube.com/watch?v=y7DBT17RSWs Ascultati va rog, suna bine. Un weekend plin de ganduri bune, va doresc!

    0
    0

  • rodica pe 3 Apr 2009, 23:36
    parere

    "rau e cu rau,dar mai rau e fara rau."Pana cand veti gandi asa nu veti reusi sa va refaceti viata.Nu mai fiti asa de tristi, nu se sfarseste lumea ca a plecat nevasta sau barbatul.Sa fie sanatosi,mai mult spatiu, mai putine griji.Trebuie putin egoism,altfel te pierzi.IONUTZ, vezi si partea buna a lucrurilor.Nu vei reusi azi nici maine,dar ince mie imi place f mult de tine,chiar ma surprinde acest lucru deoarece sunt destul de realista.Ai niste calitati care sunt compatibile cu pretentiile mele si ma refer doar la frumusetea interioara(pt ca nu te cunosc) care nu se vede trebuie sa o simti.Mie sincer mi-e mila de sotia ta care nu a simtit acest "har"al tau,ori e f egoista ori traieste intr-o alta lume(ca asa e moda la Paris).Sa stii ca cine a pierdut a fost ea,nu tu.Pe langa critici ai primit si aprecieri?Aceasta intrebare trebuie sa o puneti toti.CORI, aceeasi parere si despre tine, mi-ar placea sa te cunosc,ca prietena deja imi esti.Consuela, niciodata sa nu-ti para rau de ceea ce ai facut,sa-ti para rau de ceea ce nu ai facut!Va doresc weekend placut,eu voi lucra,dar voi sa va relaxati,sa va plimbati, sa radeti mult!Va pup, pa pa

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod