Comportamente care scot în evidență o iubire falsă

Cunoști o persoană grozavă și totul pare perfect la suprafață. Cu toate acestea, ceva îți spune că acea oază de iubire nu pare adevărată, însă nu îți dai seama cu adevărat de ce. Există anumite comportamente care scot în evidență o iubire falsă. Iată care sunt acestea!

Ce comportamente dintr-o relație scot în evidență o iubire falsă?


1. Nu există chimie între voi


Dacă nu există atracție între voi, cum poate exista o reacție chimică în creier? Acest lucru este valabil mai ales atunci când ești într-o relație. Dacă nu există chimie, o relație poate fi plictisitoare și chiar inutilă. Avem doi ani de chimie în mod natural pentru a începe o relație între sufletele pereche, iar după aceea este vorba despre efort. Cu toate acestea, mulți oameni merg pe pilot automat în relații, deoarece se gândesc că sunt deja cu partenerul și nu trebuie să mai depună niciun efort.

2. Nu îți face complimente niciodată


Oamenii sunt înfometați după iubire și apreciere în societatea în care trăim. Vrem ca oamenii la care ținem să se simtă bine.
Cel mai ușor mod prin care poți face asta este reprezentat de complimente. Este doar un memento că sunt importanți pentru viețile noastre. Dacă acest lucru se întâmplă foarte rar către deloc în relația voastră, atunci ar trebui să te întrebi de ce.

3. Te simți judecată mereu


Criticile sunt precum cianura pentru relații, cu excepția faptului că otrăvirea este treptată și îți fură ceea ce ai alături de partener. Multe persoane sunt convinte să dragostea poate îndura sacrificii, toleranță sau suferință în tăcere, crezând că angajamentul lor este dovada dragostei. Dar aceasta nu este iubire. Înțelegerea unei persoane, ascultarea acesteia și acceptarea pentru cine este reprezintă dragoste.
Cu alte cuvinte, poți vorbi cu partenerul sau partenera într-un mod calm, fără să critici, pentru a stimula creșterea celeilalte persoane.

4. Partenerul tău pare să uite de existența ta


Se spune că relațiile ar trebui să fie egale, dar ai observat că te implici 100%, iar partenerul cumva uită? Ți-ar plăcea să primești acel mesaj de dimineață în care să îți spună că se gândește la tine. Ți-ar plăcea să îți aducă supă sau să meargă la farmacie pentru tine atunci când ești bolnavă. Acestea sunt doar câteva exemple care îți arată cât de mult însemni pentru partener. Este normal să îți pese cât de sus ești pe lista lui de priorități.

5. Simți nevoia să rescrii mesajele


Ai impresia că scrii un roman cu care încerci să câștigi premiul Pulitzer când îi trimiți un mesaj care ar fi scris în mod normal în 5 secunde? Scrii, ștergi, începi iar. Dacă îți faci griji cu privire la ceea ce scrii într-un mesaj ar trebui să tragă un semnal de alarmă în creierul tău.
Sufletele pereche își scriu cu ușurință, iar dacă mesajul corect nu a fost înțeles pe deplin, atunci explică.

6. Ajungi să găsești scuze pentru acțiunile sale


Prietenii și familia menționează ceva cu privire la comportamentul partenerului și începi să explici de ce face anumite lucruri, făcându-te să te simți că ești prinsă la mijloc. Găsești scuze pentru felul în care se poartă cu tine. Simți nevoia să îi reasiguri pe cei dragi că ești cu persoana potrivită, în loc să îi lași să vadă singuri modul în care vă purtați unul cu altul și, mai important, modul în care se poartă partenerul tău cu tine. Nu contează dacă un comportament a cauzat tensiune, furie, confuzie sau doar curiozitate, sufletele pereche nu găsesc scuze pentru acțiunile celuilalt.

Nu uita că ai puterea de a învăța oamenii cum vrei și cum nu vrei să se poarte cu tine.
Dacă nu îți place ceva, schimbă sau ajungi la un compromis care nu te face să regreți alegerea. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod