Cele mai stupide motive de ceartă în cuplurile de lungă durată

Cele mai stupide motive de ceartă în cuplurile de lungă durată

Dau click pe orice articol îmi promite niște trucuri pentru a nu mă mai certa cu iubitul meu. “5 chestii pentru care nu ar trebui să vă certați”. Click. “Sfaturi pentru o relație mai armonioasă”. Click. “Cum să te cerți constructiv”. Click, click! Toate bune și frumoase, numai că o relație de lungă durată vine cu un arsenal de motive de ceartă ce nu pot fi prevăzute.
Nimeni nu traiește într-o lume perfectă. Dacă ar fi așa, normal că nu ne-am certa din cauza banilor.

Clar am avea un plan financiar bine pus la punct, un cont baban de economii, am anticipa atat nevoile celuilalt, cat si pe cele de cuplu, si nu ne-am mai isteriza pentru o surubelnita profi care costa fix cat cizmele de piele luate la reducere.

Insa, cum nu traim intr-o asemenea realitate, ajungem sa ne certam pentru chestii mult mai putin importante decat cele pe care le sustin expertii in articolele lor.
Viata bate stiinta!

Cele mai stupide motive de cearta ale cuplurilor de lunga durata


Temperatura din casa


O anumita parte din relatie, nu dam nume, ar vrea sa fie 26 de grade pe putin, pe cand cealalta, tot anonima pentru a-i apara integritatea, s-ar multumi cu 11 grade. Perfect natural. Si absolut indeajuns pentru a fi considerat motiv de discutie constant.
 

Chestiile din frigider


Pe bune?! Iar ai folosit aceeasi lingurita pentru mustar ca cea pe care tocmai ai bagat-o in borcanul de gem de la mama?!

Ai mancat tot compotul si ai mai lasat o pruna acolo?! L-ai bagat la loc in frigider cu tot cu lingura in el?

Nu ai pus capacul la oala…

Mai zic?

Haine murdare pe podea, chiar langa cosul de rufe


Iubitule, vezi chestia asta care sta acolo sa sprijine peretele? Aia tubulara asa, care seamana a ceva colector? Stiu ca nu te-ai gandit sa-ti pui intrebari existentiale legate de menirea sa in lume, dar afla ca acolo salasluiesc hainele murdare.
Acolo se aduna ele. Unele se pierd pe drum, nu-si implinesc drumul initiatic si raman pe podea pentru eternitate… de la intrarea casei pana in baie, chiar langa cos!!!

Facutul de planuri


Cu cat familia are mai multi membri, cu atat e mai greu sa acomodezi programele tuturor.

Partea misto e atunci cand unul dintre asa-zisii “adulti responsabili” ignora total programul familiei – ala pus la loc de veghe/cinste pe frigider – si-si face alta treaba prin oras. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod