Iubire

Cele mai neaşteptate 6 gesturi romantice pe care le poţi face pentru un bărbat

S-ar putea să nu realizezi asta dacă te bazezi pe faptul că nu are nicio reacţie la cele mai siropoase filme, dar bărbaţii apreciază romantismul.
Ce fac femeile atunci când vor să fie romantice? Sex şi lenjerie sexy? În timp ce bărbaţii apreciază sută la sută aceste gesturi, este de la sine înţeles că mai există şi alte modalităţi non-sexuale prin care să îi arăţi că îţi e drag.

Iată 6 lucruri pe care bărbaţii le consideră romantice şi le apreciază pe măsură:

1. Alege unde să mergeţi la cină

Întreaga poveste cu: "Unde vrei să mergem?" sau "Nu am nicio idee despre ce ţi-ai dori!" a devenit o adevărată sursă de frustare în cuplu. Sentimentul este: "De ce nu poţi să spui odată ce vrei fără a transforma totul într-o dezbatere?" Dacă vrei cu adevărat să-i arăţi iubitului că îl iubeşti, fă-o fără stres.
Fără nicio discuţie, ci doar: "Da, mergem aici." Îi va plăcea la nebunie, mai ales dacă alegi un loc care ştii că îi place.

2. Gesturi romantice: Pregăteşte-i o baie relaxantă

Cei mai mulţi bărbaţi nu sunt obişnuiţi să fie răsfăţaţi. Ei fac un duş rapid, îşi dau cu deodorant şi cam asta e rutina lor de dimineaţă. Aşadar, dacă vrei să faci un gest romantic, pregăteşte-i o baie relaxantă, de tip spa. Pregăteşte cada pentru el, cu lumânări şi sare de baie. Sau dacă obişnuieşte să facă duş în picioare, atunci aşteaptă-l cu un masaj la picioare după ce termină. Dacă apoi se ajunge şi la altceva, cu atât mai bine!

3. Mergi la filmul pe care vrea să îl vadă

Du-te cu el să vadă filmul pe care l-a aşteptat atât, fără să te plângi. Nu trebuie să arăţi un entuziasm fals, nu va vrea să pretinzi că îţi place, vrea doar să împărtăşească această experienţă cu tine.
Dacă i se va părea şi lui un film prost, puteţi să faceţi glume împreună pe seama asta, dar nu intra în asta cu ideea: "Nu vreau să fiu aici".

4. Spune-i că arată grozav

Bărbaţii nu prea au habar despre cum e să fii complimentat pentru felul în care arată. Şi asta pentru că ei nu acordă o atenţie deosebită aspectului său fizic, însă nu e valabil pentru toţi. Având în vedere acest lucru, dacă vrei să se gudure puţin, spune-i: "La naiba, ce bine arăți astăzi!" Aşteaptă momentul potrivit pentru a-i spune asta, desigur, cum ar fi purtatea pentru prima dată a unei cămăşi noi sau după ce vine de la frizer.

5. Gesturi romantice: Organizează-i o ieşire cu prietenii săi

Cele mai frumoase gesturi romantice sunt cele care nu sunt egoiste, sunt cele care pun dorinţele partenerului pe primul plan. O modalitate de a-ţi impresiona plăcut iubitul este să îi organizezi o ieşire în oraş, însă fără prezenţa ta.
Vorbeşte cu cei mai buni prieteni ai lui şi planificaţi o ieşire la bere, la bowling sau la pescuit. S-ar putea să nu pară că eşti foarte îndrăgostită de el dacă nu eşti şi tu acolo, dar preocuparea de a-l vedea pe el fericit e cu adevărat romantică.

6. Rămâi o zi întreagă cu el

Anulează-ţi planurile, spune-le prietenelor tale că vă veţi vedea altădată. Nu ieşiţi din pat, comandaţi pizza şi atât. Fă din când în cand alegerea de a rămâne toată ziua cu iubitul tău. Fără să fie vorba de sex, acest gest îi va reaminti că e o prioritate în viaţa ta şi că uneori tot ce îţi trebuie pentru a fi fericită e să îţi petreci o zi cu el fără să faceţi nimic.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod