Cele mai dureroase mesaje de despartire

Poate ca, recent, ai incheiat o poveste de dragoste de lunga durata sau poate, dimpotriva, iubitul tau te-a anuntat ca isi doreste sa renunte la relatia voastra. Indiferent in care dintre situatii te afli, un lucru este cert - fiecare dintre noi a trecut, cel putin o data in viata, prin furcile caudine ale despartirii. Fiecare dintre noi a suferit, a plans si a regretat finalul unei povesti frumoase de cuplu.
Poate ca, recent, ai incheiat o poveste de dragoste de lunga durata sau poate, dimpotriva, iubitul tau te-a anuntat ca isi doreste sa renunte la relatia voastra. Indiferent in care dintre situatii te afli, un lucru este cert - fiecare dintre noi a trecut, cel putin o data in viata, prin furcile caudine ale despartirii. Fiecare dintre noi a suferit, a plans si a regretat finalul unei povesti frumoase de cuplu.

Cu toate acestea, nu putine sunt situatiile in care despartirea este cu mult ingreunata de modul in care partenerul decide sa iti aduca la cunostinta faptul ca nu te mai iubeste.

Am putea crede ca, dupa o perioada de timp petrecuta impreuna, despartirea se va produce in termeni amicali, cei doi vor ramane prieteni si vor pastra cu drag legatura. Da, asta s-ar putea intampla intr-o lume utopica, insa caracterul uman ne rezerva de fiecare data surprize.

De altfel, Roxana crede ca, in conditii ideale, nu ar trebui sa se ajunga la despartiri urate, mai ales daca timpul petrecut impreuna este de ordinul anilor.
Insa tot ea a adaugat faptul ca realitatea ne contrazice:
"Logica imi spune ca nu ai avea de ce sa ii spui vorbe urate unui om care ti-a fost alaturi atat de mult timp. Insa stiu ca nu e deloc asa. Din pacate, poate tocmai faptul ca cei doi au fost alaturi unul de celalalt pentru atat de mult timp ii determina sa reactioneze in acest mod. Se aduna foarte multe lucruri, reprosuri, pe care fiecare i le arunca celuilalt in spate, la despartire".

Despartire... la telefon


Fac parte dintre oamenii care poarta in suflet cicatricele unei despartiri. Nu as putea spune urate, insa, cel putin, inimaginabile pentru mine, avand in vedere anii petrecuti alaturi de el. A fost un soc, m-a luat prin surprindere, m-a trantit la pamant si m-a tintuit acolo luni intregi.

Nu mi-am imaginat niciodata ca acel moment al separarii va veni intr-o forma atat de dura, rece si complet impersonala.

La telefon. O conversatie care avea sa imi darame lumea si in timpul careia abia de am reusit sa ingaim cateva cuvinte.

Era prea tarziu. Instrainarea intervenise cu mai mult timp in urma, insa, chiar si asa, am crezut ca nu voi face parte din statistici. Ca relatia noastra va dura, ca vom reusi sa ne rezolvam problemele si sa traim impreuna o viata, asa cum visam adesea.

Nu a fost sa fie si acel moment ramane, in continuare, unul dintre cele mai urate din viata mea. Acelasi lucru mi-a spus si o prietena, care a primit vestea despartirii prin sms, pe telefonul mobil.

Andreea mi-a povestit: "Nu imi venea sa cred. Nu imi reveneam. Dupa un an si jumatate, mi-a spus, intr-un mesaj amarat, ca nu mai poate si vrea sa terminam relatia. Ca nu mai poate... ce? Evident, dintr-un sms nu poti intelege mare lucru, cu atat mai mult cu cat vestea a venit fara niciun avertisment, dintr-o data. Tot eu am fost cea care l-am sunat si i-am cerut sa ne intalnim si sa discutam.
A fost o experienta urata, peste care am trecut greu. Dar ma bucur ca s-a terminat asa, pentru ca un om care s-a purtat atat de urat cu mine nu merita, oricum, sa ii mai fiu alaturi".

I-am dat "papucii"


Insa mesajele de despartire nu sunt doar cele pe care le primesti, ci si cele pe care le transmiti. Pot fi la fel de dure, cu impact la fel de mare asupra partenerului.

Ileana mi-a marturisit o situatie traita in urma cu multi ani, in perioada liceului, cand a fost nevoita sa se desparta de prietenul ei de la momentul respectiv: "Am avut, la un moment dat, o relatie - cred ca e prea mult spus - cu un individ din liceu. Trebuie sa recunosc ca baiatul ma enerva la maximum. Atunci cand m-am hotarat sa ma despart de el, am incercat toate formele de bun simt pe care le stiam: i-am batut apropouri, i-am spus verde in fata, dar nu a percutat".


Iar Ileana mi-a povestit cum a rezolvat aceasta situatie neplacuta pentru ea: "Pana la urma, m-am enervat si m-am gandit la o solutie, destul de 'nesimtita'. I-am cumparat o pereche de papuci de casa, verzi, si i i-am pus la usa, cu biletel pe ei: 'Nu mai vreau sa te vad in viata mea'. Sincer, nu cred ca as mai putea sa fac acum asa ceva, chiar m-am depasit pe mine atunci. Asta e, ghinion!".
 

Comentariile 101-136 din 136

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • constantin marius razvan pe 12 Nov 2009, 16:10
    teama de singuratate

    razvan ma numesc sunt din bucuresti si am avut o realtie cu cineva de un an aproape si ne am despartit nu stiu ce sa fac ,cum sa fac pentru ca o iubesc mult si nu vad viata fara ea

    0
    0

  • Laura pe 2 Nov 2009, 19:40
    ....

    Eu ..prietena mea cea mai buna ...ei ii placea de printul meu .. si .. intro seara .neam certat dintro prostie .. si el ia spus ei . ca nu ma ivrea sa fie cu mine .. iar.. ea .mia trimis un msj .. foarte semnificativ. scris cu multa rautate si invidie cv de gen : Vezi ? Niciodta nu tea iubit :)). Numai vrea sa fie cu tine.NICIODATA! Ai fsot o aventura iar acum ma iuebste pe mine.. Desigur am fost nelamurita. si lam sunat.. nu mia rasp iar peste 2 zile .am vb cu el si mia spus ca niciodta nu ia zis asa. ci doar ca era nervos si ca numai vroia sa fie cu mn. insa neam impacat si le facem in ciuda tuturor cu iubirea noastra mare:x

    0
    0

  • sambeteanu andreea pe 19 Oct 2009, 09:50
    iarto

    am citit mesajul baiatului acela si ar trebuii sa o ierte pentru ca daca nu o sa sufere mai mult asta e parerea mea acum face ce vrea. insa fi sigur ca si ea sufera enorm...

    0
    0

  • alyshor pe 14 Oct 2009, 19:22
    pt o viata ca o propozitie fara inteles

    te-am iubit mai presus de orike dar tu mai mintit....ti-ai batut joc de o inima kre mereu te-a iubit....poate...am visat prea mult..

    0
    0

  • Ana pe 4 Oct 2009, 14:06
    prima dragoste

    s-a intampltat intr-o seara pe mess fostul meu prieten de 8 luni langa care ma simteam cea mai fericita s-a gandit sa puna stop amintirilor dar si iubirii care a fost intre noi stateam mereu impreuna dormeam unul la altul plecam in tari straine impreuna eram unul pentru celalalt familiile noastre se intelegeau foarte bine si parintii lui ma placeau foarte mult...dar poate asa a fost sa fie a fost doar un inger pazitor pentru mine ,amandoi eram foarte orgoliosi si el foarte gelos oriunde ma uitam si intorceam capul el imi zicea k ma uit numai dupa baieti ajungeam acasa plangand..adormeam plangand ma trezeam in aceiasi stare..a fost primul meu baiat si niciodata nu am sa uit asta dar intro seara s-a gandit el mai bine si a realizat ca ar trebui sa punem capat..am incercat sal sun disperata nu vedeam viata fara el ,dar el imi respingea apelul am incercat adeseori sa ne impacam dar el imi spunea ca vrea libertate...libertatea pe care eu in gandul nui nu io puteam oferi...a trecut un an de atunci si am avut o alta relatie de 7 luni dar nu a fost aceiasi iubire si acelasi sentiment aprins...dupa atata timp nici acum nu imi pot lua gandu de la ce a fost.

    0
    0

  • Nina pe 1 Oct 2009, 20:42
    dupa 9 ani

    Dupa noua ani in care am facut tot posibilul sa fiu alaturi de el cu sacrificii duse la maxim, la final am avut ''onoarea'' sa mi se explice de ce am parte in ultima vreme de un comportament jalnic. Nu mai dorea sa ma raneasca si ca atunci cand ma priveste se simte ca si cum ar privii pe cineva a carui chip e plin de taieturi facute de el , iar toate ce mi sau facut de el si de catre familia lui il fac sa nu mai poata sa ma priveasca si doreste sa incerce alte relatii. Se pare ca o femeie frumoasa care la iubit si care la dorit a fost de fapt ......nimic. Dar partea buna e ca dupa un an in care nu mai stiam cine sunt iubesc din nou si culmea simt cum e sa fi si iubita. Asa ca multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sa vad in ce era sa intru si sa nu mai ies.

    0
    0

  • socardea pe 29 Sep 2009, 04:20
    pentru dezamagit

    frate m-as impaca cu ea doar sa-i dau omoru las-o frate ca nu-i de tine esti prea bun pentru ea si pentru multe femei

    0
    0

  • IRLBOY pe 27 Sep 2009, 12:07
    Dezamagit

    Buna vreu sa va zic si eu povestea mea de si is baiat si vad ca in general sunt doar fete ce sufera aci.dar si eu am suferit enorm de mult,si sufar.Lucrez in strainatate departe de casa lucrez in irlanda si am cunoscut o fata pe net ceva ciudat ca nici o data mam indragostit de ia orbeste vorbeam mereu cu ia si iam zis sentimentele chiar mam indragostit de ia orbeste vorbeam la telefon pe mess si in final neam intalnit neam vazut si am ajuns so yubesc fara limita iam oferit totul am fost 2 lui in preuna aproape zi de zi petrecusem mult tim in preuna ne yubeam enorm de mult ce zicea ea era ok mam lasata si de fumat pentru ia nu mai esiam cu preteni eram inebunit o iubiam din tot sufletul faceam orce pentru ia ce isi dorea i ofeream dupa 2 luni o trebuit sa plec in napoi la munca era de acort cu plecarea mea cu yubire la distanta o sunam zilnic voo pe mess i eram loial dupa 4 luni de zile am mers in tara de ziua eii totul era super frumos am duso peste tot iam oferit totul dar trebuia sa plec dupa aia programasem intro zi inplinisem 1 an de cand eram in preuna si vreoiam sai fac surpriza sa merg in tara sa fim in preuna de tot sa renunt la strainatate am condus doua zile si doua nopti continu sa ajung la fix cand am ajuns i orasu ei am sunatao era seara o intrebasem unde ee si ia mia zis ca la un restaurant cu colegi am mers acolo si ce vazusem ia era in bratele unui baiat credeam ca se surpa ceru pe mine cand ma vazut increminise si ia eu am plecat nam zis nimica ia a alergat dupa mine ca nu e nimica intre eii de si preteni im mai ziceau ca io vazut in preuna motivul si scuza ei erau ca era cu el doar sa aiava cu cine sa iasa la suc.si scuza ca cand trebuia sa vin eu in tara si de stia se despartea de el .vroiam sa mor de durere mai distrus complect sufra enorm si acuma dupa 1 luna mie dor de ia as vrea so iert nus ce sa fac si ei i pare rau ma suna im trimite mesaje pe mess sa ma intorc la ia in tara DATIM UN SFAT VA ROG MERITA SO IERT ,CE PARERE AVETI??

    1
    0

  • summer rain pe 23 Sep 2009, 13:36
    exista oameni fericiti?

    stau la birou si in loc sa lucrez caut pe forumuri topicuri despre despartiri.Am incheiat o relatie de 6 ani frumoasa.Dureros de frumoasa.Doar ce ne-am intors de la munte si dupa 2 zile mi-a zis ca are nevoie de pauza pentru ca se sufoca si ca sa incerc sa ma ridic cum pot ca sa pot face fata durerii. Simt ca innebunesc , dimineata cand ma trezesc imi vine sa zgarii peretii cu unghiile! Efeciv nu ma vad langa altcineva.Oare exista oameni fericiti?

    1
    1

  • myshanu pe 6 Sep 2009, 18:11
    ioi

    eu am patit-o pe mess..vorbeam normal ca deobicei...desi nu ne-am vazut de 2 zile,eu credeam ca nah poate e ocupat,are treburi...si dintr-o data imi zice pe mess,ca gata ..nu mai suporta,ca il sufoc si sa ne desp...si eu nu intelegeam nika desi in aceste 2 zile mi-am facut tot feluri de ganduri. si eram suparata..i-am cerut explicatii..si el a zis ca ma suna a 2a zi si mai vb..a 2a zi m-a sunat si se prefacea ca nu s-a intamplat nimik..am mai iesit vreo 2 zile cu el apoi ne-am desp ...mi-am dat seama ca are pe altcineva...si poate era mai bn desi a fost prea dureros...am ajuns la concluzia ca unii baietzi nu au suflet:(

    1
    0

  • cornelus001 pe 4 Sep 2009, 14:16
    UN GUST AMAR ... ???

    Ti-ai inselat iubitul... Deodata in viata ta a aparut un "cineva" special din trecut si nu ai rezistat tentatiei. Invata sa traiesti acest moment, sa-l privesti cu pasiune la inceput si sa simti satisfactie, apoi putin regret, mai multe remuscari, pentru ca in final sa inveti sa te ierti si sa uiti... Dimineata de dupa... Te trezesti cu gustul amarui al tradarii in gura, te indrepti greoi spre baie unde dai cu ochii de prima oglinda din viata ta de femeie infidela. Te privesti. Iti dau lacrimile. Te gandesti la felul in care te vei vedea in ochii lui cateva ore mai tarziu. Te torturezi singura cu gandul la reactia lui daca ar sti. Pui mana pe telefon si il suni doar ca sa-l asiguri ca-l iubesti, desi el nu se indoise vreodata si ca sa-l auzi spunand acelasi lucru. Dupa ce inchizi, te gandesti ca nu trebuie sa stie niciodata despre mica ta escapada. Ca l-ar distruge si ca v-ar distruge si pe voi. Te intorci in fata oglinzii si iti privesti corpul. Cauti posibile semne ale noptii de amor pe care ai petrecut-o in bratele iubitului de demult. Nimic care sa nu poate fi ascuns. Mai greu de machiat se dovedesc a fi gandurile tale care impletesc remuscarile cu fiorii noptii trecute. Intre pasiune si remuscare... Cu cat se apropie ora la care trebuie sa-l vezi, cu atat esti mai tensionata. Incerci sa alungi gandurile negre, sa nu te mai gandesti ca ar putea afla. Din cand in cand gandul la celalalt iti reaminteste de noaptea pe care ai petrecut-o cu el. Vrei sa-ti stergi aceasta imagine din minte, nu pentru ca nu ti-ar place ci pentru ca te simti vinovata pentru placerea pe care ai simtit-o. La naiba! Macar daca ai putea sa ti-l scoti din minte. Iti trece repede prin minte gandul ca poate si iubitul tau a trecut prin asta. Nu, nu se poate. Ai fi stiut, ai fi simtit. Sau nu? Nu poti insa sa-l acuzi pe el de ceva ce tu ai facut... Sfarsit sau inceput? El bate la usa. Inima iti bate din ce in ce mai tare. Ii deschizi si i te arunci in brate doar ca sa-i eviti privirea. Prezenta lui in camera in care in urma cu cateva ore faceai dragoste cu un alt barbat ti se pare apasatoate. Te sperie gandul ca ceva ar putea sa te dea de gol. Te uiti cu teama in jur cautand urme care nu exista. Apoi iti dai seama cat de ciudata trebuie sa pari in fata lui atat de agitata. Te uit la el. Iti spui in gand ca nu o sa afle niciodata ceea ce simti tu acum. Ca nu poti sa-l pierzi doar din cauza unei nopti... Trebuie doar sa incerci sa uiti. Sa te ierti si apoi sa uiti... PUPIK DULCE PTR TYNE DOAR..... CORNEL .

    0
    0

  • Romeo Constanta pe 3 Sep 2009, 16:24
    Bravo! Unele chiar o meritati!

    Deoarece multe femei sunt extrem de orgolioase si se intaresc intre ele, folosind argumete feministe si bazandu-se pe aceasta dotrina falsa, ele isi merita soarta in adevaratl sens al cuvantului. A fi femeie adevarata nu inseamna sa stai toata ziua la cratita sau sa faci p gospodina, dar nici sa te crezi victima relatiei si sa te plangi de neajunsurile create de propriul tau orgoliu. Acestor femei le dorim cat ai multe relatii si o pensionare in compania propriului lor ego. Bineinteles, sunt si femei realiste, sa nu fim mitocani. Toate cele bune!

    0
    0

  • emma07 pe 3 Sep 2009, 16:19
    Povestea mea

    Eu la 36 de ani am ajuns la divort cu primul sot. Isi gasise o ucraineanca de care s-a indragostit. Am bagat divort si m-am mutat de urgenta de la el. I-am spus sa se gindeasca bine ce face fiindca o data plecata nu ma mai intorc. Cum am zis am divortat si dupa un an m-am indragostit lulea de un barbat super!... Dupa citeva luni mi-a trimis un sms ca vrea sa termine relatia. Am plins dupa el si am suferit cit nu am suferit din cauza divortului. Dupa un timp imi trimite flori, reluam legatura. Apoi ii trimit eu un sms si termin cu el. Mai trece ceva vreme iar imi trimite flori. Iar reluam firul.. Si iar imi trimite el un sms ca nu stie ce vrea si sa imi ureaza o viata frumoasa (fara el...). Iar isi aduce aminte de mine imi trimite iar flori... Dupa un timp imi dau seama ca nu este hotarit si atunci termin eu definitiv relatia. I-am scris ca poate sa revina numai cind va avea ginduri serioase (casatorie, copii). Dupa 3 ani apare dinnou. Hotarit. Ne-am casatorit de un an si jumatate. :O)

    0
    0

  • kwditzaaa pe 3 Sep 2009, 15:17
    uimitor

    ceea ce am citit aiki a fost remarcabil!!! sh mie mi sa intamplat asa cv cu un baiat alin kre io lam mai vazut pe aiki prin zona pe l mn ma uitam mai mereu dupa el sh el dupa mn erea atat de dragutz erea seara sh mam gand sa ies q prietenele mele in orasi sa ne mai plimbam eream in vakanta de vara aveam 17 ani eream in 2007 dupa ce am venit din orasi neam gand sa mai stam putin p bank l noi in park sh el vine cu un prieten deal nostru io ma uitam numai la el sh el l mn el ask o mel mistho p tel io iam ceruto am mai vb putin kti ani avem sh in ke liceu suntem mai multe mia cerut id sh nr de tel wow eream atat de bukuroasa am intrat p mess el erea online sh neam dat in vb de mai multe ma intr dak mai ies afara maine seara io am zis q da eream doar noi 2 sh imi zike dak vreau sa fiu q el io lol q da dupa o vreme (2 ani) a aparut o fata nura la mn in blok el knd a vazito se qm uita dupa el sh ea la fel io ma simteam destul de prost si inkepusera sa vb amandoi io vroiam sa fie doar el meu eream geloasa sh ma kertam mereu q el dar ne impakam io mam hotarat sa ma uit sh io dupa baietzi sa vad lui ii konvine asa cv inkepusem sama uit dupa baietzei un baiat a venit l mn sh mia cerut nr de tel io il am dat iar el se uita urat l mn erea gelos rau de tot sh mai sh dekt mn io ma bukuram dupa ce am plekt in ksa intru pe mess am vb q el mai degraba neam kertat jh a doua zii p la 11 imi zike sa vin jos q are sami sp cv io eream kurioasa mia sp q rel noastra numai poate kontinua deoareke el e gelos pe mn sh nu mai vrea sa sufere din kuza mea o am inkerkt sai explik dar nu ma ask sh a plekt inima mea erea spulberata definitiv il iubeam atat de mollt nu am mai iesit din kasa app o luna sh plangeam intruna nu mai radeam deabea mankam cv sh niki numai doarmeam delok eream distrusa mia zis mam sa mai ies afara knd am iesit afara p el nu lam vazut cea cea trb sa fie a venit luki kel mai bn prieten al lui k el q nura nu avut nik vroia sa vad doar qm reaktionez eu sh q niki el nu a mai iesit din kasa cik ia parut rau sh daia am inkerkt sal sun dar erea i zadar am renuntat iar aqum am un iubit mik sh skump rau q numai pot de el ma alinta asa depark asi printesa sh se poarta atat de bn q mn dar io nu prea ii zik asa il kert mereu dar il iubesk molt e viatza mea nikiodata nu mam kertat q el suntem de 9 luni impreuna sh nu vreau sal pierd sh sa nu il mai fak sa sufere il iubesk

    0
    0

  • sorana pe 23 Aug 2009, 00:14
    nu ma asteptam niciodata ....

    pai sa-mi spun si eu povestea care incepe cam asa ..ne-am cunoscut intr-un club , dupa care am iesit de cateva ori , iar ultima data cand tb sa ne intalnim am aflat k mai avea pe altcineva .. OK... am zis in sinea mea , mai asta nu are ce cauta in viata mea din moment ce incepe o " relatie " cu minciuni .. in fine ne-am confruntat putin cu problema si am decis (eu ) k ar fi pierdere de timp .. am rupt orice legatura .. dupa aproximativ un an , primesc un apel cu nr de italia ... raspund si cn credeti k era ... el .am ramas putin socata sa zic .. in fine ma sunat sub pretextul k vrea sa vb cu fratele meu (ei fiind prieteni ), la care i-am zis : " dc nu il suni pe el daca vrei sa vb " .in fine am incheiat convorbirea ...k mai tarziu , de fapt in fiecare seara incepuse sa ma sune , pana la un moment dat cand mi-a propus sa ne intalnim pe motiv k ii e dor de mn ;)) ..(dupa o pauza de un an sa gasit sa ii fie dor de mn :)) ) foarte insistent , ma facut sa accept sa ne intalnim .. de atunci am inceput o relatie ., la care nu m-as fi asteptat niciodata (oricum eu eram cam distanta cu el , adik nu incercam sa ma atasez prea tare k s anu patesc iar o dezamagire , ii vb nu tocmai ca unui iubit , il respingeam, dar el era foarte insistent , vb in asa fel icat sa te simti asemeni unei printese , k si cum as fi fost singura persoana de pe pamant , ceea ce ma si facut sa continui relatia si sa ma faca sa capat incredere nelimitata in el ,ma simteam protejata , iubita , pretuita ... ). dupa cateva luni bune petrecute impreuna , app un an , a tb s aplece o luna in italia ..ok , a plecat ... cand s-a intors , nici nu ajunsese acsa la el si a venit la mn , spunandu-mi k ia fost foarte dor de mn si k nu mai vrea sa plece niciodata de langa mn .... a fost o reintalnire nemaipomenit de frumoasa ...asta pana in momentul cand i-am spus k (atunci cand era in italia )am iesit in oras cu cumnatul meu si niste prietene ale lui , lucru care lui nu ia convenit ... in fine i-am povestit cum a fost in oras ironik fiind ( el ma stia ca snt asa de obicei , mai glumeam , il mai tachinam , sau mai bn zis ii cam testam reactiile ), la care el zice k de ce nu i-am zis si lui k am fost in oras , pana in momentul respectiv ...i-am zis k nu am crezut k e cv atat de important incat sa ii spun (totusi iesisem cu cumnatul meu ).... a plecat aks la el ... a doua zi ma asteptam sa sune ...niciun semn .! am zis sa il sun , dar m-am gandit k poate ii obosit dupa drum si am zis sa il las sa doarma .... in speranta k atunci cand s etrezeste o sa ma sune .... a trecut o zi ...nimik ... au trecut doua ...trei ...si niciun semn ... mi-am luat inima in dinti si l-am sunat , dar nu raspundea .. dupa indelungi insistente raspunde ...il intreb : dc nu rasp , nu vrei sa vb cu mn ? " l acare el " nu , nu vreau sa vb cu tn " ,am ramas uimita , totusi am intrebat dc nu ? si zice : " pai m-ai dezamagit " la care m-am speriat un pic , dezamagit ? cu ce ? k nu stiam sa fi facut cv care sa ne strice relatia ...la care incepe sa imi zica " nu tb sa te duci in oras , mai ales cu cumnatul tau (ei fiind prieteni )., ceea ce ma cam socat , k nu era prima data cand ieseam cu el ....dupa care incepe sa imi zica , nu mai vreau sa fim impreuna , snt cu altcineva (chiar in momentul cand vb cu mn la tel )...moment in care am izbucnit in plans simtind k mi-a picat cerul in cap ... pentru k nu ma asteptam niciodata sa imi faca asa cv mai ales pe baza unui asemenea motiv , de fapt asta e o prostie...totusi pana in momentul asta eram foarte confuza avand in vedere sentimentele mele fata de el .... am ajuns la concluzia k il iubesc si nu stiu cum s-a intamplat asta .... poate daca n-o pateam nici acum nu imi dadeam seama k il iubesc .. totusi a fost o perioada neagra pt mine ...cateva luni bune (sase )..si chiar acum pot spune k ink nu mi-am revenit ...tot mi-l doresc app chiar daca stiu k asta e imposibil si nu neaparat din cauza lui , ci si a mea ....

    0
    0

  • Fanfarony pe 2 Aug 2009, 22:37
    adio si la mai multe

    Sa nu mai amintesc ca mai servea si alcool ca asa trebuie viata traita si am facut marea gresala sa cred in el si situatia se inrautatea mai rau nu imi sta in caracter sa reprosez sau sa fac scandal desi am povestit mult mam racorit si voi trece cred destul de repede peste asta desi lam iubit nebuneste o fi inteles oare ceva nu cred deci nici nu imi inchipui ca isi va aduce aminte de mine poate de foloase ca tot suntem in criza dar noua lui iubita poate il face sa uite de necazuri dezolant sa intri in asa ceva.........

    0
    0

  • Fanfarony pe 2 Aug 2009, 22:26
    joaca de hoti si vardisti

    De ce am stat din prostie pleca de la mine si nu reusea sa ajunga in doua ore deoarece facea 2in 1 2 amante/zi si nevasta una o iubea cea mai noua pe mine ma folosea pentru avantaje si nevasta era ciuca frustrarilor lui am tacut si iam facut jocul si ma invitat sa mai plec in concediu cit mai are el treaba 2 saptamini de amor cu cea mai noua amanta dar fara resurse aceasta dar cred plina de nuri doamne fereste nu am vrut sa stiu eu am fost cea care nu aveam de ce ramine nici nul luam de barbat si nici nu ma intretinea si iam trimis un SMS mai ceva ca o poiezie in care renuntam plina de regrete la relatie

    0
    0

  • Fanfarony pe 2 Aug 2009, 22:13
    fara pareri de rau

    Am incercat sa fac o intelegere dar situatia sa inrautatit de la minciuni sa trecut la reprosuri apoi la tipete ca deranjez,in relatia intima niciodata nu facut preludiul iar apoi nici nu mai ejacula lam intrebat daca ma poate invita in oras la o cafea o singura data in 2 ani nu sa putut ca trebuie sa ne ferim si nu poate sasi exprime sentimentele ca este retinut dupa aceea venea din ce in ce mai greu sau stiindumi programul venea cu 30 min inainte sa plec pentru ca uita servea masa niciodata nu refuza fara bineinteles sa contribuie vreodata cu ceva macar din respect pentru gazda nu ma putut iubi decit ma placea pentru ca iubea ce avea acasa de ce venea la mine? apoi pe strada daca ne intilneam intimplator se ferea se facea ca nu ma vede

    0
    0

  • Fanfarony pe 2 Aug 2009, 21:59
    despartire

    Acum doi ani am inceput o relatie cu un barbat cu 8 ani mai mare de la inceput am stiut ca este casatorit dar nu i-am permis niciodata sa povesteasca sau sa denigreze sotia mai mult ma sufocat cu prezenta in fiecare zi mai putin simbata si duminica dar imi promitea fara sa ii cer ca ma va suna nu sa intimplat niciodata sa se tina de cuvint de fapt rareori se tinea de cuvint in orice privinta invocind diverse motive de cele mai multe ori erau minciuni m-am indragostit am fost o buna gazda pentru ca intilnirile nnoastre se intimplau numai acasa la mine nu a oferit in doi ani nici macar o bomboana indiferent de eveniment.Apoi a cerut bani avind nevoi urgente si dupa un timp am aflat ca se vede cu altcinevanoastre

    0
    0

  • gabriela pe 14 Iul 2009, 02:05
    sunt ne fericita

    nu pot sa inteleg de ce tre sa sufere o persoana atat de mult din cauza ca iubeste eu de cand ma stiu sufar mereu nu imi gasesc niciodata fericirea de ce ?????????ptr ca sunt o prs care iubeste cu adevarat dar pe el nu in intereseaza deloc de iubirea mea dar eu il accept asa cum e ptr ca il iubesc prea mult si nu pot renunta la el cu toate ca face ce vrea cu mine si vb cu vrea el eu nu lam suparat niciodata nu iam sp vorbe urate dar el mereu imi sp de ce doamne nu pot sa inteleg de ce trebuie sa indura atata durere din cauza unei iubiri care poate nu are nici o importanta te rog doamne dami si mie o pers care sa ma iubeasca nu doar mie si la toate fetele care iubesc cu adevarat si nu sunt iubite dale iubirea care o merita nu cea care isi bate joc de ea .....pa va multumesc sper sa ma intelegeti si pe mine fetelor ca si voi poate ati suferit din cauza unei iubiri care nu o meritat...pa

    0
    0

  • natalia pe 13 Iul 2009, 12:29
    pt elena

    draga elena, sa stii k am trecut si eu prin asa momente si stiu ce inseamna, e f dureros.Singura solutie este sa ii pui un ultimatum, spune'i ce vrei tu de fapt...ori sa fiti imreuna, ori va despartiti definitiv.De ce femeile uita de mandrie knd vine vorba de nesimtiti de genu asta?dak se poarta asa cu tn inseamna k nu te merita!sfatul meu e sa iti gasesti pe cineva care sa te respecte si sa te faca sa te simti bn...altfel o sa ajungi sa innebunesti...e mai bine sa renunti la el pt k intotdeauna o sa te simti in nesiguranta si o sa ai impresia k mai are pe cineva...tu trebuie sa iti iei inima'n dinti si sa faci un pas curajos....nu'ti fie frica de nimic....fii pregatita pt orice rs....pana la urma...nu ai ce pierde... Succes :)

    0
    0

  • natalia pe 13 Iul 2009, 12:15
    din iubita am devenit "amanta"

    am avut si eu o experienta dureroasa kre mi se parea k o sa dureze vesnic.Am fost cu prietenul meu 2ani, pana knd intr'o zi nush ce i'a venit lui....ma sunat si mi'a zis ca nu mai putem continua...knd i'am cerut explicatii, el mi'a zis k eu sunt de vina si k a aflat de la niste prieteni k eu l'am inselat....nu imi venea sa cred k el nu avea incredere in mn..am incercat sa'i dovedesc k nu au dreptate dar el nici macar nu dorea sa vb despre asta...dupa cateva luni ne'am intalnit iar....si am avut o relatie bazata pe sex....el avea pe alta....dar facea sex cu mn...va dati seama??!!imi era f greu pt k ink il mai iubeam, si mi'a fost f greu pana m'am decis sa pun capat acestei relatii...pana la urma aflasem k de fapt motivul pt care ne'am despartit e k el m'a inselat pe mn...si k sa nu ajunga el in situatia mea(el credea k o sa fac si eu acelasi lucru), mai bn sa punem capat!!! :)) m'am simti k ultima proasta de pe pamant!!:| i'am zis sa dispara din viata mea cu tot cu ideile si principiile lui de 2bani....akm ma suna dar eu nici macar nu'i rs...nu vreau sa mai trec prin asa chin....

    0
    0

  • elena pe 28 Iun 2009, 17:19
    nu pot sa iau o decizie

    am un iubit de vreo doi ani si ceva,si la 6 luni de cand a inceput relatia noastra am aflat ca el mai are o relatie,ne-am despartit si o luna de zile nu am vb deloc cu el,tinand cont ca santem colegi de serviciu,am devenit amici si dupa aceia am reluat relatia chiar daca el era cu cealalta,amn acceptat asta,dar acum a trecut foarte mult timp si il vreau doar pt mine,dar el nu stie ce sa faca,e cu cealalta de 5 ani de zile si zice ca se cearta des,noi nu ne certam decat pe acest subiect,il iubesc si nu stiu ce sa fac,imi vine de multe ori sa ai zic ca numai vreau sa contiunui relatia asa,dar imi este frica de un refuz,nu stiu ce sa fac,help.

    0
    0

  • Anca pe 27 Iun 2009, 20:48
    sunt confuza

    ...1an si 3luni de relatie foarte frumoasa,primul barbat din viata mea....cnd st-em impreuna totul e perfect....cnd e plecat la Bucuresti la facultate NU.El imi zice mereu k are de invatat..nu are timp de mn....in felul asta ma inlatura........de cirand am cunoscut un alt baiat....care imi ofera my multa atentie....dar nu stiu c sa fac?!Sunt foarte confuza, pe prietenul meu il iubesc...pe cel aparut nou in viata mea il admir ptr cum se poarta de frumos cu mine:(Poate imi dati si mie un sfat:(

    0
    0

  • georgika_85 pe 5 Iun 2009, 13:25
    cei mai mari lasi

    Si eu am "patit-o" prin telefon. Si nu imi era doar iubit, imi era sot, de 2 ani de zile. Ne cunosteam si eram impreuna de 5 ani...in ultimile luni se racise foarte mult, si am incercat sa vorbesc cu el dar nu reuseam sa scot o vorba de la el. A doua zi dupa Pasti m-a sunat de la servici: "eu cred ca nu mai are rost sa continuam", fara sa argumenteze, fara nimic. Parerea mea despre acesti oameni care nu au macar bunul simt sa iti spuna in fata, e ca sunt nistemari lasi.

    0
    0

  • olivia pe 31 Mai 2009, 22:42
    offf....pai si euuuu

    ce greu e.....eram colegi de clasa de 3 anisori si am hotarat sa fim amndoi in ultimul an de liceu....a fost frumos, ma iubea il iubeam,prima iubire, primul orgasm....gelozii..plangeam amndoi si ne ziceam ca ne iubim!!!am renuntat la toti prieteni mei,la toti colegi,toti cunoscuti,nu mai pastram legatura cu fostul.dar sa shimbat dupa 7 luni jumate...a disparut dragostea, desi eu il iubeam foarte mult, imi faceam attea planuri si aveam asa grija d el, mancare,haine,teme absolut tot eu faceam dublu....dar in ultimul timp nimic nui convenea,se enerva,nu ma mai saruta se schimbase radical...aparuse alta!!!eu sufeream mult si i ziceam dc eu simteam ,el zicea ca sunt nebuna ca el ma iubeste.Ne certam din ce in ce mai des, plangeam si plecam dupa jignirile ce mi le aducea,dar il iubeam....si intro dimineata ma cheama in pauza si imi zice ca nu mai suporta,il sufoca prezenta mea si ca crede ca nu ma mai iubeste!!!imi era atat de greu si am zis ca asa sa fie!!!am ras amndoi dar de atunci a inceput jignirile din partea lui, p mess, la scoala vb urat cu mine....a trecut 1 saptamana si am aflat ca el are p altcineva, de fapt am vazut o poza la avatar cu el si ea.....e atat de greu....deci el nu ma iubea si se comporta ca si cum nu am fost in viata lui....meritam eu asta?incerc sa il evit cum pot eu...nu il mai vreau in viata mea

    2
    0

  • reaua pe 25 Mai 2009, 15:23
    of pai si eu

    eu m-am despartit de 2 ori ultima definitiva prin telefone , prima data i-am trimis un sms la nervi si nu ma sunat a continuat cu sms-urile da ne-am inpacat apoi ultima data pur si simplu nu isi facea timp de loc pt mine i-am si zis in ziua aia vrei sa iesim sa vb ? a zis nu nu mai ies din casa ca is racit si dupa aceea seara numa mesaje taioase asa ca i-am raspuns cu un mai bine ramanem amici :(( da faza e ca prima data era plecat in alt oras de vre-o luna si a fost bazata pe sms-uri relatia :((

    0
    0

  • MARIANA pe 3 Mai 2009, 00:59
    despartire

    Buna.Ma alatur si eu acestui grup.In urma cu ceva timp,mai bine zis ani am fost in aceasta situatie de a fi parasita fara un motiv anume.Dupa o relatie de aproape 5 ani am aflat ca prietenul sau iubitul meu sa casatorit cu toate ca eram impreuna.In urma acestei despartiri am suferit enorm..Dupa 7 ani a venit in orasul meu sa ma caute sa stie ce am mai facut...dar la final sa -mi spuna ca in tot acest timp el ma mai cautat dar din pacate drumurile noastre nu sau intalnit.Am suferit mult si sufar si acum cand ma gandesc la el chiar daca am o familie si o fetita superba.E foarte greu sa uiti o dragoste mai ales sa fie prima dragoste adevarata.

    0
    0

  • Daniela pe 30 Apr 2009, 14:04
    mesaje

    Am aproape 45 de ani, deci am "beneficiat" de cateva despartiri si chiar un diivort... Ideea cu divortul nu mi-a apartinut , ao fost o lovitura de teatru (dupa o casnicie de 13 ani si doi copii) si ex mi-a spus sec dupa o absenta inexplicabila de 13 zile ca "nu mai poate continua mariajul, ca nu sunt eu de vina, ca voi intelege mai tarziu, etc" ... de parca as fi fost vreo pustoaica care nu poate pricepe nimic. Am zis , OK , dar ceva se rupsese in mine...Nu am dar din maini , nici din picioare , am ramas demna ...si am divortat, Mai tarziu aflasem de ce divorta , pleca la o femeie mai varstnica si cu muti bani care ii asigura confortul ...de atunci nu a mai muncit nici macar o zi ... Judecati voi ...pe mine acum ma lasa rece toata povestea ... De despartit m-am despartit apoi (atunci cand a fost ideea mea) face to face cu argumente rationale si nejignitoare. Nu am vrut sa fiu catalogata drept un om fara caracter ... am ramas in termeni buni cu toti cei pe care i-am parasit ... Ar fi interesant sa citesc undeva aici , "apetenta" tuturor celor abandonati candva, spre a abandona la randul lor ....Sincer , eu cred ca asta mi se intampla ..de teama launtrica de a nu fi din nou abandonata , parasesc eu prima ..ceea ce e ciudat si trist.

    0
    0

  • ella_me pe 29 Apr 2009, 13:36
    cum pot sa uit?

    Ei bine... ma alatur si eu acestui grup. Povestea mea e cam asa: el era aproape perfect...cam tot ce imi doream sa am. Ma facea sa rad , sa ma simt bine in preajma lui si oriunde eram cu el, imi facea toate poftele, parea ca ne intelegem bine, pe scurt iubirea plutea in aer...ma facea sa ma simt ca o adevarata printesa, basmele devenisera dintr-o data reale pt mine...si totusi era doar un vis din care m-am trezit si l-am simtit diferit de cum era el...se racise si cauta motive banale ca sa ne despartim fara a tine cont cate sacrificii am facut pt el ca sa fim impreuna si anume faptul ca mi-am lasat job-ul, familia (care nu era de acord sa plec),prietenii ca sa pot merge unde era el(Italia) si multe altele...eram in stare sa fac orice sa fiu cu el si ce am primit in schimb? Replici de genul:"Ce avem noi in comun?" , "nu pot sa fiu cu tine...pe o perioada lunga..." sau “noi in viitor nu suntem compatibili” dupa o relatie de 2 ani ...si un bilet de avion sa ma pot intoarce acasa

    0
    0

  • Alexandra pe 29 Apr 2009, 00:23
    dat afara din casa

    Fostul meu m-a anuntat pe mess ca ne despartim iar cand am cerut explicatii a iesit de pe mess si la telefon nu raspundea. Am fost a 2-a zi la el si cand m-a vazut mi-a pus mana in gat si m-a dat afara pe usa spunand ca nu mai vrea sa ma vada vreodata. :| am ramas socata am plans mult :| Inca mai am vii acele momente..inca le mai vizualizez si nu cred ca le voi uita vreodata. A fost cumplit sa vezi cum omul pe care il iubesti si care pana acu 2 zile te strangea in brate si iti zicea lucruri frumoase,acum te injura si te da afara din casa .

    0
    0

  • mmmmm pe 28 Apr 2009, 12:35
    neplacut

    Oricum..despartirea este dureroasa..dar cand esti inselat, este si mai dureros. Inselat, mintit..cand nu mai intelegi nimic..nu pricepi dc?..dc?..dc? Dupa 10 ani de casnicie frumoasa, intelegere si armonie..sotul in delegatie iti spune la telefon ce dor ii este de tine, cat de mult te iubeste si-si doreste sa te stranga in brate..dupa cateva ore suni sa intrebi cat de aproape este de casa..uimire totala..telefonul inchis! A doua zi intri in panica..suni in dreapta si-n stanga..la prieteni.. rude..amici..la spital..morga..politie..tot..nimic..Il dai disparut..dar intre timp afli din pagini aurii numarul patronului..care-ti spune ca el este venit de doua zile (de cand cu telefonul..siropos..de dragoste si amor mare!!). Telefonul inchis..in continuare..mesaje peste mesaje..nimic..telefon mort! Dupa trei zile..la prima ora..telefonul arata ca zecile de mesaje trimise catre sot au fost receptionate..sotia..mot la poarta institutiei..sotul..soc vizual, nu se astepta sa gaseasca fraiera asteptand.. Cu multe lacrimi lamureste sotul sa bea o cafea impreuna..si acesta marturiseste cu seninatate ca este foarte surmenat..si are nevoie sa se linisteasca!!!!!!Da..sa se linisteasca la sotia celui mai bun prieten..Faina faza..este?

    0
    0

  • no name pe 28 Apr 2009, 12:16
    uitare

    nu eram de mult vreme impreuna, dar era primul om pe care il iubeam cu adevarat, din tot sufletul. din pacate el era nehotarat intre mine si cea cu care a fost inaintea mea, dar nu mi-a spus niciodata clar ca vrea sa se intoarca la ea. intr-un moment de nesiguranta si disperare i-am spus sa plece. speram sa avem o discutie sincera, sa ma faca sa inteleg ce-si dorea. numai barbatii sunt lasi, iar el nu putea sa fie altfel. a plecat lasandu-mi usa de la apartament deschisa, fara sa-mi spuna macar un ramas bun, fara nici o explicatie. imi este foarte greu sa uit, sa accept ca nu am fost decat o persoana cu care si-a rezolvat anumite probleme de cuplu.

    1
    0

  • VIORICA pe 28 Apr 2009, 10:15
    fii mai realista

    DESPARTIRILE DOR ACUM DEPINDE SI DE INTENSITATEA CU CARE AI IUBIT PERSOANA SI DE ANII SAU LUNILE PETRECUTE IMPREUNA CARE AU FOST FOARTE FRUMOASE SI INTR-O ZI TOTUL S-A SPULBERAT,DIN DIVERSE MOTIVE,TOTUL ESTE SA TRECI CU BINE PESTE ACEST MOMENT DIN VIATA TA,IAR CAND VEI AVEA O ALTA RELATIE SA FII MULT MAI ATENTA SI PRUDENTA IN ALEGEREA PERSOANEI,

    0
    0

  • cary pe 28 Apr 2009, 09:00
    nasol

    sa imi spun si eu my story, aveam o rel de vreo 3 ani cu un baiat pe care il consideram perfect, diferit de ceilalti credeam ca ce am eu nu mai are nimeni, in fine, avem planuri de viitor o nunta, dar nu s-a mai intamplat pt ca el devenise foarte distant cu mine si at mi-am dat seama ca nu e ceea ce caut, dar eu il acceptam asa cum era pt ca il iubeam, si despartirea noastra s-a produs printr-un singur msg > si asta a fost si va spun ca nu regret ce-i drept am suferit nespus nu stiam daca rad sau plang nu stiam daca dorm pe unde merg eram chiauna si trecand timpul mi-am dat seama ca a fost cea mai buna decizie si de at m-am gandit ca e un D-zeu sus si ma iubeste va multumesc!!!

    1
    0

  • . pe 27 Apr 2009, 17:52
    aiurea

    eu eram plecata in strainatate dar nu pt mult timp.. in jur de 1 luna.. si am primit un msg frumos de la el.. cum ca are o alta iubita("incaz ca nu ai aflat deja"-citez) si ca spera sa ramanem amici.. foarte urat.. si de asemenea foarte dureros

    1
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod