Ce vor barbatii ? (II)

Afla ce isi doresc, ce nu isi doresc si ce ii sperie. Cel mai bine o spun chiar ei
Revin cu o noua serie de raspunsuri la intrebarea "ce vor barbatii?". In precedentul articol, barbatii chestionati au marturisit ca le plac lucrurile simple, ca sexul este o chestiune care tine, in primul rand, de “preliminarii”, ca le place sa-si surprinda partenera si ca entuziamul, intr-o relatie, ar putea fi reteta secreta a succesului. Iata si alte pareri:

Nu imi place sa agat femei!

“Daca femeile isi imagineaza ca barbatilor le place sa agate in baruri sau pe strada, se insala. Barbatii adevarati nu fac asta. Este ridicol si stupid. Partea cea mai rea este ca, daca intri in dialog cu o femeie pe care nu o cunosti, intr-un loc public, in mintea acesteia va fi ideea ca este agatata, ceea ce este total gresit. Si am sa explic de ce. Sa agati o femeie te pune, pe tine ca barbat, intr-o situatie neplacuta, intre ciocan si nicovala.
Pe de o parte, iti creezi niste obligatii fata de femeia respectiva, pe de alta, vine inevitabil momentul in care trebuie sa-ti raspunzi la intrebarea 'ce fac mai departe?'. Si, pe cuvant ca nu este un raspuns usor de dat”
, spune pentru Eva, Sorin, de 35 de ani, necasatorit, dar implicat intr-o relatie stabila de cinci ani.
 

Nu imi plac femeile foarte slabe!

“Sa stii ca, daca un barbat spune despre o femeie ca este foarte slaba, asta nu este un compliment, nu este echivalentul lui 'ce corp frumos ai'. Mie nu imi plac femeile exagerat de slabe si cred ca este ceva instinctiv, la toti barbatii. O femeie este femeie tocmai pentru ca trebuie sa aiba cate ceva pe ici, pe colo”, ne-a explicat Alexandru, care nu se afla la primul dialog cu Eva. Alexandru are 35 de ani si este casatorit de trei ani. Si, ca sa va aduceti aminte de el, am sa va spun ca Alexandru, la precedenta discutie, a tinut sa marturiseasca ca isi iubeste cu pasiune sotia.


Am nevoie de lauda!

“Nu conteaza cata incredere am eu in mine. Nu conteaza ce cred eu despre mine. Am nevoie sa mi se spuna, macar din cand in cand, ca sunt grozav. Increderea in mine trebuie sa fie alimentata si ce sursa mai buna pot gasi, daca nu femeia de langa mine. Cu alte cuvinte, nu doar femeile au nevoie sa auda ca sunt frumoase, aceasta nevoie o au si barbatii!”, marturiseste George, in varsta de 40 de ani, casatorit si tatal a doua fete.

Baiatul mamei!

"Barbatii nu inceteaza niciodata sa fie intr-o oarecare masura baieteii mamei, mai ales atunci cand sunt bolnavi sau le e foame". Aceasta este marturisirea lui Horia, de 35 de ani. “Sunt situatii in care nu mai vreau sa fiu barbatul care le rezolva pe toate, puternicul cap de familie. Vreau sa fiu copilul mamei, care sa se stie ajutat, inteles, ocrotit, alintat si mangaiat.
Poate ca suna aiurea, dar daca ma simt rau, daca am febra si ma doare capul, vreau sa stiu ca femeia mea ma intelege, ma alinta si imi accepta vaicarelile. Plus ca vreau, daca asta este situatia, sa pot sa-mi recunosc limitele, greselile si neputintele in fata jumatatii mele, fara ca asta sa aduca prejudicii imaginii mele de cap de familie”
, spune Horia, casatorit de cinci ani si tatal unui baiat de 3 ani.

Ma sperie o femeie furioasa!

“Trebuie sa recunosc ca ma sperie foarte tare o femeie furioasa. Am avut ocazia sa fiu fata in fata, de vreo doua ori, cu femei furioase, chiar foarte furioase. Si ca sa fie foarte limpede, erau nervoase nu din cauza mea, eu eram doar cel caruia ii cereau ajutor. Cred ca o femeie furioasa, a carei furie vine dintr-un abuz, o nedreptate sau o situatie de care nu este ea responsabila, este capabila de orice”, afirma Sergiu, de 36 de ani.

Imi plac femeile care vorbesc urat!

Mihai sutine ca femeile care au curajul sa vorbeasca urat, in anumite conditii, si doar in intimitate, sunt grozave. “Martrisesc ca trebuie sa ai tact pentru asta, ca trebuie sa stie cand si cum si mai ales cat, dar in general barbatii adora femeile care au curaj, din acest punct de vedere.
Tot atat de interesante si povocatoare sunt si mesajele dirty… fie ca sunt sms-uri, fie ca sunt pe e-mail. Barbatii iubesc chestia asta! Si ceva imi spune ca si femeile. Parerea mea!”
, spune Mihai, de 43 de ani, casatorit si tatal unei fete de 12 ani.

Te-ai gandit care sunt dorintele barbatului tau? Daca sunt sau nu cu adevarat importante si daca tu reusesti sa i le indeplinesti?

 

Comentarii (25)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandru pe 10 Mar 2013, 19:36
    Am intalnit o femeie deosebita .

    Am discutat intr-un tren via Brasov . In doua ore am realizat ca de mult nu am mai avut parte de un dialog atat de plin si incarcat de frumusete desi traiesc intr-un mediu universitar . O adevarata provocare literara si nu numai . Respectele mele , Adina Sultan . Chapeau bas ! Ce vor barbatii ? Candoare si feminitate , darzenie si principii aparate , ochi vii si destepti , gesturi caline si vorbe istete . Pentru asta ne bagam cuminti in lant , nu ?

    1
    0

  • mihai pe 23 Ian 2012, 11:21
    ce vor barbatii

    Majoritatea barbatilor vor sex dar sunt unii care pretuiesc foarte mult sufletul partenerei, din ce am vazut au inceput sa fie din ce in ce mai putini dar inca mai exista

    0
    0

  • georgi pe 11 Nov 2010, 12:25
    barbati si femei egalitate

    nu va mai vaitati nici voi barbati nici voi femei ca toti suntem o apa si-un pamant noi ii criticam pe ei si ei pe noi dar paiele din ochii fiecaruia nu se vad se vad doar cele din ochii altora asa ca utitativa intai si vedeti paile din ochii vostri si apoi din ai altora ca fie care persoana e parsiva indiferent ca e barbat sau femei asa ca...........nu ne pune nimeni sa ne legam la cap daca nu ne doare

    0
    0

  • ida pe 26 Aug 2010, 11:26
    ce vor barbatii????

    intrebarea era alta...

    0
    0

  • mary pe 4 Aug 2010, 06:42
    ce vor barbatii???

    barbatii vor o femeie adevarata(nu se includ baietii,care,normal,vor sex).problema e ca multe persoane de gen feminin au uitat ce inseamna de fapt sa fii femeie.aici noi suntem vinovate,vrem sa le fim egale barbatilor,dar prin asta nu facem decat sa le semanam tot mai mult.daca am avea penis,in loc de vagin,am putea spune ca le suntem intr-adevar egale,dar atunci nu ne-am mai intreba ce vor.....ne plangem ca nu ii intelegem,dar emanciparea noastra este cea care distruge idealul feminin....avem de mult drepturi egale(nu mai suntem in evul mediu),dar noi vrem mai mult,vrem "egalitate intre sexe".nici ei nu mai stiu ce vor....tocmai pt ca femeia nu mai e femeie.

    0
    0

  • Myru;x pe 18 Iul 2010, 13:28
    ei vor multe

    interesant..!! majoritatea vor doar sex si atat!!:)

    0
    0

  • ida pe 10 Iun 2010, 18:50
    ce vor barbatii?

    Eu v-as provoca si as lansa urmatoarea intrebare".Ce vor barbatii ..dar cei insurati?"Si inca ceva...credeti ca un barbat (insurat intre timp),poate face o pasiune ptr o femeie...pasiune care sa dureze aproape 20 de ani...?Cum ati interpreta-o voi?Dragoste adevarata sau numai atractie fizica...?Astept parerile si comentariile voastre...mai ales cele ale barbatilor....

    0
    0

  • Andrei X pe 4 Iun 2010, 19:43
    Jordan

    Cum a zis si Vanessa cel mai probabil involuntar l-ai sufocat si a gasit in alta parte libertatea de care are nevoie sau a considerat ca e mai bine sa fie el linistit decat sa se afle in o relatie. Gigi - Cred ca ce a incercat vanesa sa zica este ca barbatilor le place si o doza de mister daca ea ca faca se dezvaluie cu totul in fata ta deja nu mai are cu ce sa il atraga. Parerea mea este ca o relatie reusita este atunci cand partenerii se pot surprinde unul pe altul. Cum poti sa surprinzi persoana de langa tine daca tot ce aveai de aratat ai pus pe masa in mai putin de 1 luna ? Cand vrei ca un barbat sau o femeie sa afle ceva despre tine si totusi sa fie placut surprins de ceea ce gaseste cel mai bine este sa ii arati incet incet. Cam asta e parerea mea. Jordan sunt sigur ca esti o persoana de calitate dar sfatul meu catre tine incearca sa fii mai rezervata in ceea ce priveste sentimentele si modul tau de a fi, ofera dragoste in doze mici dar crescatoare si direct proportionale cu timpul. Cu respect, Andrei

    0
    0

  • AnaD. pe 22 Mai 2010, 21:09
    Men...can't live with them, can't live without them ...

    Consider articolul foarte just in afirmatiile facute :) Chiar mi-a placut si regasesc majoritatea punctelor si la iubitul meu cu care am deja planuri de viitor. Ma simt mandra de el[ deci afirmatia referitoare la laudele dupa care tanjeste un barbat este adevarata si demna de aplicat, mai ales daca el chiar da totul pentru persoana iubita si isi asuma rolul de a o ocroti ], este barbatul vietii mele si ne iubim, ne respectam si ne sprijinim reciproc.Avem planuri pentru o relatie serioasa, de lunga durata la doar 25 de ani.Exista foarte multa comunicare [de calitate], privind orice aspect al vietii noastre sociale sau intime. Asa ne-am castigat reciproc increderea de la prima conversatie si pana acum, cand am ajuns la o relatie foarte frumoasa.

    1
    0

  • Gigi pe 14 Mai 2010, 14:49
    Nici eu.

    Iolanda. , ... Variatiile la nivel cerebral/neurotrasmitatori dintre creierul femeii si al barbatului au fost studiate indelung si rezultatul pe scurt este : DIFERA. :) . Asa ca nu incerca sa intelegi barbatii. Accepta barbatul asa cum este, asa cum si barbatii va accepta ... cred fara sa se mai chinuie sa va inteleaga. (mai ales comportamentele vadit ilogice pe care le au peste 95 la suta dintre fenei, indiferent de inteligenta). Nu stiu cati ani ai, dar mai ai timp. Ideea este ca daca vrei sa gasesti un partener, trebuie sa vorbesti cu multi tipi, deoarece gasirea unui partener/partenera cu buna compatibilitate este o treaba probabilistica. (plus nitel noroc, ok ;). Insa tu pari din ce ai scris ca ai "tintit" prea sus. Evident ca un tip mult superior tie o sa isi doreasca ceva pe masura. Asta asa, ca idee zic.

    1
    0

  • iolanda pe 13 Mai 2010, 15:54
    eu nu-i pot intelege pe barbati

    se intampla ca citesc mesajele de aici si mi se pare ca fiecare poate avea dreptatea lui....iar eu,ca un cetatean turmentat,desi traiesc pe lume de suficient timp, nu pot intelege ce vreau barbatii. Am incercat tot: comunicare excelenta, laude(meritate sau un pic umflate),reprosuri, sinceritate, jocuri de-a v-ati ascuns... nimic. Absolut nicio diferenta.Orice barbat mi-ar fi placut ... ma respingea. Oricare il gaseam nepotrivit , el gasea catrebuie sa ne mai vedem. Aiurea! Aiurea.

    1
    0

  • Lina pe 12 Mai 2010, 20:49
    Barbatii

    Fetelor,hai sa fim serioase.Se poate?Evident ca au aceleasi nevoi ca si noi.Dintr-o relatie vrem intelegere,iubire,liniste,protectie.Este?Daca vine nervos acasa ce faci?ii sari in cap?normal ca nu.ii faci o cafea,sari in bratele lui si ii asculti oful.Daca vine obosit ce faci?il duci la shopping?nu,lasi omul sa se refaca.E bolnav,vai de el saracu.Ce faci?Ai grija e puiul tau.asta face mamica din tine.Putina atentie daca acordam nevoilor lor,relatia va merge ca unsa.So good luck

    0
    0

  • madalina pe 12 Mai 2010, 16:14
    ce vor barbatii

    sunteti un pic frustrate ? Mie mi se pare okei ceea ce vor si nu cred ca exista barbat care si doreste asta, i se indeplineste dorinta si nu ti va fi recunoscator. Iar despre "Barbatii vor doar sex" nu cred o iota. Da "barbatii" care vor sa si arate potenta da, dar un barbat adevarat cu siguranta este mult mai interesat de caracter si de calitatiile unei femei. Bine si vor si sex si e absolut normal si pana la urma si noi vrem sex dar asta nu inseamna ca se multumesc cu o simpla partida de sex, se multumesc dar nu intr o relatie. :) Mie mi se par rezonabile cererile lor.

    0
    0

  • Emilia pe 11 Mai 2010, 22:26
    Bravo!

    Mie imi pare bine ca mai aflu si ce vor barbatii. Toata lumea se intreaba ce vor de fapt femeile. Pana la urma nu traim sngure. Articolul mi se pare nimerit, chiar daca in mod sigur mai sunt multe de spus. De fapt, poate mai sunt barbati pe aici care ar vrea sa il completeze... :)

    1
    0

  • Gigi pe 11 Mai 2010, 09:46
    Aualeu.

    Vanessa, nu mai sfatui oamenii ca din cauza ta se duc relatiile de rapa :) . Desi cu sufocatul ai dreptate, insa tot jocul asta pe care il propui tu , cu dezvaluiri, cu invaluiri ... ma lasi? Astea merg dor daca tipul este FOARTE prost :) , caz in care poti sa il imbrobodesti oricum. Dupa parerea mea, un barbat care "sa se merite" o sa stie sa aprecieze sinceritatea, dragostea, bunul simt (buna cresterea) cat si faptul ca te porti impecabil cu el. Daca nu , inseamna ca e un idiot si oricum nu s-a meritat. FOARTE SIMPLU! . Jordan , sa stii ca nu esti luata de proasta daca te porti frumos. Esti luata de proasta poate doar de toti daramatzii care nu stiu a aprecia unele lucruri. Din pacate directia in care se indreapta societatea noastra este susceptibila la aparitia a din ce in ce mai multe exemplare de acest gen (atat masculine cat si feminine). Sper ca aceasta criza sa ii "mai cearna" , reasezand valorile pe treptele corespunzatoare scarii valorilor reale. Nu dispera. take care. pa

    0
    0

  • Vanessa pe 10 Mai 2010, 19:54
    Pt Draga Mea Jordan :)

    Draga Jordan, inimii nu ii poti spune ce sa iubeasca, cu atat mai mult inimii unei alte persoane. Daca tu il iubeai nebuneste e ok, dar la inceput nu se arata chiar tot ce ai in inima. La inceput oamenii se cunosc, se atrag unul pe altul si apoi sentimentele se intensifica, incep sa se cunoasca mai bine si sa isi arate "the true feelings". Cel mai probabil tu il sufocai, iar baiatul a inceput sa dea inapoi. Nu ai fost atenta si la ce isi doreste el, ci doar ce ai crezut tu ca isi doreste. Dar stai, nu spun ca nu e bine sa le arati adevaratele sentimente. Acestea se arata in timp. Mai intai trebuie sa iti faci partenerul curios, doritor, si apoi ii satisfaci pofta. Si tu ai spus ca dupa o luna ti-a zis ca nu mai vrea sa continuati relatia. Asa ca draga mea, data viitoare fii mai atenta si vei vedea ca iubirea iti este impartasita!

    0
    0

  • manzu pe 10 Mai 2010, 19:42
    Ce vor barbatii

    Nu iubesti o femeie numai pentru faptul ca se poarta impecabil cu tine. Comportamentul ei se poate schimba cu 180 grade dupa casatorie de exemplu. Si eu cred ca nu numai noi barbatii vrem "doar sex" ci si femeile. Nici nu cunosti bine una ca-ti si sare-n pat. Mai ales daca ai o situatie materiala buna, daca arati bine, daca ai multe "calitati" cerute astazi. Nu mai avem valori. Avem insa tot felul de articole cu sfaturi pentru "fete", sfaturi uneori lipsite de cel mai elementar bun simt.

    0
    0

  • Jordan pe 10 Mai 2010, 18:52
    nici ei nu stiu ce vor

    Am fost cu un baiat pe care il placeam foarte mult, m-am purtat nemaipomenit cu el, chiar el imi spunea asta, apoi dupa 1 luna mi-a spus ca nu vrea sa mai continuam pt ca nu simte nimic pt mine... Asta am meritat eu pt buna mea crestere. Ce sa mai fac? Daca ma port indiferent nu e bine, daca ma port frumos sunt luata de proasta. M-am saturat...

    0
    0

  • mariaeuph pe 10 Mai 2010, 18:11
    barbatii astia ?

    barbatul trebuie IUBIT , RESPECTAT, ASCULTAT, ALINTAT , LAUDAT, nu acuzat ca sta mult la munca ( dar e bine cand va da bani sa va cumparati tzoale din mall ?) ca da prea tare meciul cu fc avantu prabusirea , ca iese pea des la bere cu baietii. Are aceleasi drepturi la fel ca si noi , se munceste mai mult ca sa ne fie noua bine....si noi ce facem ? PORCULE , INSENSIBILULE etc.... Va suna cunoscut ? Va vaitati ca va inseala , tineti diete ca sa aratat ca scoase din cutie pentru ei dar rezulatul este total opus : aratati ca dracu, aveti pretentii prea mari de la ei si d-aia fug de voi. Asa cum voi aveti pretentia sa fiti tratate precum zanele ,asa trebuie si voi sa faceti la randul vostru. Spuneti ca dorintele astea ale barbatilor sunt aiurea .... dar va ganditi ce cred ei ? Cam acelasi lucru si despre voi, numai ca ei tac si inghit in sec sa nu faceti voi gura mare. Daca e vreun barbat care are ceva de spus legat de opinia mea il rog sa ma contrazica , dar eu cred ca imi va da dreptate....femeia din ziua de azi nu stie sa se poarte cu un barbat : clar!! Maria 20

    0
    0

  • Gigi pe 10 Mai 2010, 17:02
    Ce vrem noi?

    Nici nu stiu daca sa imi para rau sau sa ma bufneasca rasul. Cu privire la parerea femeilor despre nevoile barbatilor. Din pacate, voi fetele credeti ca suntem foarte simpli si tampiti. Din nefericire pt voi suntem mult mai complicati decat "vor numai sex" sau "e niste porci". Daca voi sunteti in mare parte "pe interes" , incluzand in "interes" si dorinta e a avea un tip care sa intretina si sa isi doreasca familia (cu copil), (acesta fiind tot un fel de plata pt "dragostea" oferita) , asta nu inseamna ca si barbatii sunt la fel de "simplisti" ca voi. Exista un motiv intemeiat pt care barbatul este traditional capul familiei. Fara a fi catusi de putin misogin. Ceea ce ma amuza este nevoia crescanda a femeilor de a fi respectate. Personal intotdeauna am tratat foarte bine femeile cu care am fost si sunt, dar nu inteleg conceptul de "respect". Poate cand o sa gasiti leacul la cancer sau principiul fuziunii la rece ... atunci o sa vina si respectul. Castigat, nu cerut. Aveti grija de voi fetelor si nu mai simplificati. Realitatea este mult mai complicata si plina de nuante, de griuri. De fapt numai de griuri, mai deschise sau mai inchise la "culoare". pa Gigi :)

    0
    0

  • Irina pe 10 Mai 2010, 09:12
    Hm...

    Nu pot decat sa multumesc barbatilor care au avut curajul si bunavointa sa ne dezvaluie cate ceva din secretele lor. Rautati de genul " ei vor decat sex" si sunt niste porci nu isi mai au locul in vremurile noastre si mai ales in mentalitatea unei femei inteligente. Din nou..multumesc pentru articol. :)

    0
    0

  • Dany pe 10 Mai 2010, 03:05
    Ce vor barbatii....

    Hey fetelor nu fiti asa rele.......stiti cele 3 calitati ale unei femei:curva in pat, doamna pe strada si gospodina in casa. Nu trebuie sa supraapreciem un barbat. Indiferent de definitiile pe care le-am auzit pentru cuvântul barbat, indiferent de "etichetele" ce-au fost puse "barbatului", el ramâne o fiinta umana. Si ca orice fiinta umana nu e infailibil. Da, are nevoie sa fie si el alintat, ascultat si inteles; da, are nevoie si el sa si primeasca nu numai sa dea. Nu-i consider sfinti si am suferit si eu din cauza lor, dar continui sa cred ca daca e dragoste, respect, comunicare, incredere totul e ok. Tu poti sa spui câteva cuvinte urâte in intimitatea dormitorului, el nu trebuie sa te aduca la limita, astfel incât sa-i dai ocazia sa te vada furioasa, tu poti sa-l lauzi si sa-i faci complimente, el poate sa te sustina când ti-e greu, tu poti (si chiar ar fi indicat) sa stii sa-i inlocuiesti mama din când in când, el poate sa-ti aduca o floare, sa-ti dea un zâmbet si o mângâiere......As putea continua la infinit....totul nu e decât a sti sa dai si sa primesti. Nimeni nu e perfect!!!

    0
    0

  • georgiana pe 9 Mai 2010, 23:26
    ce vor barbatii

    parerea mea e ca barbati vor doar sex... si cam atat...:)

    1
    0

  • ana pe 9 Mai 2010, 20:53
    oleeee

    daca asta e intradevar ce vor barbatii apoi sa stiti femeilor ca astia doar fac de rusine numele de barbat, cine se cred ei? ba ca suntem prea slabe,ba ca prea grase, ba ca tre sa vb vulgar,ba ca nu,......mereu sa le intri in voie sa le sufli in ciorba,si ca raspuns ce primesti? doar reprosuri,peste reprosuri,nu ne accepta sa cum suntem noi, nu au nici un motiv sa se creada perfecti si supremi,... pe dealta parte sa stiti ca noi femile suntem de vina, ca leam facut mereu pe plac, haideti sai trezim la viata,sa le aducem aminte cum tre sa fie ca sa se poata numi BARBAT

    0
    0

  • anca pe 9 Mai 2010, 12:33
    ce vor barbatii

    mda...nu imi place ca nu e deloc realist

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod