cuplu

Ce trebuie să înveți după ce ți-a făcut inima bucăți

Relațiile cu alte persoane pot fi deseori imprevizibile. Ajungi să te întrebi ce se întâmplă și cum ai ajuns în acel punct. Ne implicăm în relații sperând la mai bine, dar ce se întâmplă când acel mai bine nu ajunge să fie real? Iată ce trebuie să înveți după ce ți-a făcut inima bucăți!
Ce ar trebui să faci după ce ți-a făcut inima bucăți?

1. Să înțelegi că nimeni nu este perfect


Te gândești că oamenii sunt la fel ca atunci când se prezintă prima oară. Însă fiecare ascunde ceva, fie că este vorba de calități sau de defecte. Nimeni nu este perfect și toată lumea are defecte. Poate că aceste defecte nu sunt afișate la început, dar acestea există, iar odată ce entuziasmul scade, vei putea să le vezi. La sfârșitul zilei, vezi adevărata față a celorlalți.
Înainte de a te îndrăgosti de cineva, asigură-te că știi cine este cu adevărat!

2. Dă-ți seama că ești mai puternică decât crezi


De fiecare dată când cineva ți-a făcut inima bucăți, probabil că te-ai gândit că este cea mai grea perioadă prin care treci și că nu îți vei putea reveni. Dar după fiecare furtună, ți-ai revenit. Câteodată ți-a luat ceva mai mult timp, dar, în cele din urmă, ai reușit. La un moment dat din viață, vei crede că ai ajuns la capătul drumului.
Te vei gândi să renunți, dar îți vei da seama de câte ori ai fost în această situație și tot ai reușit să treci mai departe. Ești mai puternică decât crezi, pentru că ești o luptătoare, nu o persoană care renunță.

3. Numai cei care țin la tine cu adevărat sunt alături de tine la greu


Atunci când treci prin perioade grele în viața ta, nu îi alături de tine pe toți oamenii pe care ai crede, ci doar pe cei care țin cu adevărat la tine. Nu vor fi alături de tine prin despărțire cei care crezi.
Nu se vor deranja și nu vor încerca să înțeleagă. Vor spune că dramatizezi prea mult și că ar trebui să ieși mai repede din acea stare. Pe de altă parte, oamenii la care nu te gândeai că vor fi alături de tine vor fi cei care te vor ține de mână când ai nevoie cel mai mult. Și fii atentă la persoanele care te blochează în această perioadă, pentru că acestea sunt cele cărora nu le pasă și te folosesc în viața lor la fel cum fac și cu alte persoane.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod