Ce spune despre el felul în care se îmbracă. Fii atentă la detalii!

La prima vedere, poţi afla multe despre un bărbat din zâmbetul şi modul în care te priveşte, dar şi hainele îţi oferă indicii la fel de importante despre viaţa lui. Află ce spune despre el felul în care se îmbracă.

Indiciul clasic cu privire la personalitatea bărbatului în funcție de haine ține de pantofi. Un bărbat organizat va avea întotdeauna pantofii curați și îngrijiți, în timp ce pantofii vechi sau murdari nu exprimă doar lipsa unui buget adecvat pentru garderoba proprie. De multe ori, pot indica și lipsa de interes față de detalii sau alte trăsături care nu sunt tocmai atrăgătoare. Dincolo de pantofi, iată ce poți deduce de multe ori din felul în care se îmbracă.

Cele mai noi tendințe de la cei din jur

Atunci când este întotdeauna îmbrăcat potrivit tendințelor generale, ai de-a face cu un bărbat care este mai degrabă o parte din mulțime decât un lider.
Lipsa de interes pentru un stil propriu poate indica faptul că are nevoie de o parteneră puternică, o femeie care să știe să preia controlul atunci când este cazul, iar primul pas poate fi chiar garderoba.

Cele mai noi tendințe din moda avangardistă

Dacă hainele partenerului ți se par bizare la prima vedere, dar afli apoi că sunt legate de cele mai noi tendințe de streetwear din țările nordice sau din Japonia, ai de-a face cu o personalitate puternică și o fire creativă. Dacă însă este obsedat de modă și se așteaptă ca tot cei din jur să fie la fel de bine îmbrăcați, poate fi un bărbat dificil.

Blugi drepți și tricou polo

Stilul preppy, cu blugi drepși si tricouri polo, bazat pe tendințele din cataloage de modă, indică în general o personalitate echilibrată.
Dacă totuși observi că garderoba lui este creată în jurul a doar două sau trei mărci de îmbrăcăminte, ai putea avea de-a face cu un bărbat superficial, pentru care contează mai mult forma decât fondul.

Haine care îi reflectă interesele

Atunci când se îmbracă fie în stil geek sau se lasă inspirat de alte interese, ca sporturile extreme sau propria motocicletă, ar putea avea nevoie de ajutorul tău pentru a-și completa garderoba. În general, bărbații care își creează o identitate legată de pasiuni prin garderobă sunt echilibrați și inteligenți, dar uneori pot fi și dificili dacă ținutele lui se transformă practic în costumații.

Garderoba confortabilă

Când este clar că alege pantaloni cam largi ca să se simtă comod în ei și hanorace cu glugă din materiale moi pentru a se simți în largul lui, are cu siguranță nevoie de ajutorul unei femei.
Dacă nu te impresionează cu nimic la prima vedere și știi că își permite să se îmbrace mai bine, dar totuși nu o face, este posibil să ai de-a face cu un bărbat care nu acceptă schimbările prea ușor. Ar putea fi gata de maturizare și de o relație serioasă sau ar putea fi pregătit mai degrabă să renunțe la tine decât la confortul propriu. Nu poți știi până nu ajungi să îl cunoști mai bine.

Costum la 4 ace

Dacă preferă costumele în fiecare zi și fiecare detaliu din ținuta lui este calculat, ar putea fi un bărbat tipicar, care are probleme în a se relaxa și a lasă pe alții să domine situația. Convinge-l să accepte o abordare mult mai relaxată în weekend-uri și bucură-te de faptul că probabil te vei putea baza pe sfaturile lui vestimentare, cel puțin la ocazii speciale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod