Smartphone si Facebook

Ce să nu postezi niciodată pe Facebook ca să nu-ţi distrugi imaginea

Imaginea se construiește greu și se strică ușor. Află ce să nu postezi niciodată pe Facebook pentru ca imaginea ta să nu aibă de suferit.

Nu posta fotografii în care consumi alcool


Chiar dacă îți place să ieși la o bere cu prietenii și să postezi fotografii pe care să le vadă și cei care nu au fost la întâlnire, nu trebuie să postezi prea des poze în care să apari cu paharul sau cu sticla în mână. Riști ca lumea să creadă că ai o problemă legată de consumul de alcool.


Nu posta pe Facebook fotografii incitante sau prea intime


Este frumos să iubești dar, pentru binele relației tale și pentru confortul partenerului tău, alege să păstrați pentru voi momentele intime. Dragostea se păstrează în dormitor nu pe wall-ul prietenilor virtuali.
Atfel ai putea să fii ușor catalogată ca o persoană prea libertină, iar partenerul tău va fi pus într-o situaţie jenantă.


Nu posta și nu da share la fotografii care conțin mesaje jignitoare pentru alte persoane


Chiar dacă uneori convingerile politice, religioase sau de altă natură te împing să postezi sau să preiei imagini sau mesaje jignitoare pentru alte categorii de oameni, nu ceda impulsului. Fiecare om are dreptul de a-i fi respectate convingerile, iar intoleranţa este o armă cu două tăişuri care se poate întoarce oricând împotriva ta.
Mai mult, prietenii tăi s-ar putea simţi lezaţi şi te-ar putea evita.


Nu posta pe Facebook cuvinte injurioase despre jobul tău


Dacă nu îți mai place locul actual de muncă, schimbă-l. Dar nu scrie pe Facebook cât de mult îți urăști locul de muncă sau angajatorul. Pe lângă faptul că există riscul major ca postarea ta să fie văzută de angajator și să îți pierzi locul de muncă este, de asemenea, și un semn de alarmă pentru un potențial angajator nou, care se va gândi de multe ori înainte de a-ți oferi un job în cadrul companiei sale.
În plus, denotă o proastă creștere din partea ta, fiind și o jignire pentru colegii tăi.


Nu posta informații personale


Data nașterii, locul unde locuiești, numărul de telefon sunt informații pe care hackerii le pot folosi pentru a comite tot felul de infracțiuni în numele tău. Furtul de identitate este din ce în ce mai răspândit în zilele noastre și te-ai putea trezi asociată cu tot felul de infracțiuni pe care nu le-ai comis dar pentru care ești trasă la răspundere. Iar până vei reuși să îți dovedești nevinovăția, imaginea ta va fi foarte șifonată și îți vei pierde respectul și credibilitatea în ochii celor care te cunosc.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mircea pe 18 Mai 2016, 02:43
    Facebook - o mare porcarie

    Nu posta pe Facebook NIMIC !!! Este pierdere de vreme !!!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod