Cuplu indragostit si o femeie care sufera

Ce să faci dacă te-ai îndrăgostit de iubitul prietenei tale

Poţi să te îndrăgosteşti de oricine din lumea asta, dar inima ta îl alege pe iubitul prietenei tale. Ce este bine să faci şi ce trebuie să eviţi ca să nu distrugi o prietenie de-o viaţă!
Uneori se întâmplă ca fără să vrei să constaţi că ai anumite sentimente pentru o persoană care nu îţi este accesibilă şi pentru care nu ar trebui să nutreşti altceva decât o simplă amiciţie. Poţi să te îndrăgosteşti de oricine din lumea asta, însă se pare că inima ta alege să aibă sentimente tocmai pentru el ... iubitul prietenei tale. Că este bine sau rău, este un aspect inutil pe care oricât încerci să-l dezbaţi în mintea ta nu vei găsi răspunsul potrivit niciodată.
Faptul că se întâmplă acest lucru şi nu îl poţi controla este ceea ce ar trebui să te pună pe gânduri şi să acţionezi cu prudenţă.


Eşti îndrăgostită de iubitul prietenei tale? Ce ar fi bine să faci


Un singur lucru este cât se poate de clar pentru tine: nu vrei sub nicio formă să-ţi răneşti prietena şi trebuie să faci absolut orice îţi stă în puteri ca să eviţi acest aspect.

Dacă într-adevăr ai anumite sentimente pentru iubitul prietenei tale există două situaţii pe care este bine să le iei în considerare:

1. Situaţia în care doar tu simţi ceva pentru el


Dacă te regăseşti în această situaţie atunci este de preferat să păstrezi distanţa şi să îţi ascunzi sentimentele atât cât poţi tu de bine. Şi ca să nu îţi îngreunezi foarte mult situaţia este recomandat ca o bună perioadă de timp să eviţi întâlnirile în care apare şi iubitul prietenei tale.
Chiar dacă poate să fie greu la început pentru că ai fost obişnuită să-ţi petreci timpul cu ei amândoi sau într-un cerc de prieteni în care era mereu şi el, ar fi mult mai bine pentru tine să găseşti scuzele potrivite şi să stai departe de el. Astfel, vei putea să-ţi analizezi mai uşor sentimentele şi să conştientizezi că cel mai bun lucru pentru toţi trei este să treci peste acest episod.

Ce nu este deloc recomandat să faci: să vorbeşti pe privat cu iubitul prietenei tale sau să încerci să-i dai întâlnire fără ca prietena ta să fie de faţă.
Gândeşte-te dacă ţie ţi-ar plăcea acest lucru înainte de a acţiona în vreun fel!

Dacă ştii sigur că el este îndrăgostit de prietena ta şi îi vezi că sunt fericiţi împreună, stai departe de relaţia lor şi înăbuşă sentimentele pe care le ai pentru el! Uneori aceste sentimente nu sunt atât de puternice precum le simţi la început şi să treacă relativ repede dacă le permiţi şi eviţi contactul cu persoana care te-a pus pe jar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod