familie

Ce să faci când nu-l plac părinții tăi?

Atunci când ești prinsă între părinții tăi și partener, nu ești într-o poziție foarte confortabilă. Dacă părinții tăi nu îl plac, există câteva lucruri pe care le poți face, pentru a tempera situația. Iată despre ce este vorba!

Nu-l plac părinții pe partener? Iată ce poți să faci!


1. Ascultă-i


Atunci când îi asculți pe părinți cu privire la ceea ce au de spus despre partener, nu numai că îi faci să se simtă respectați și le arăți că opinia lor contează pentru tine, dar poți avea și tu o perspectivă diferită asupra problemei. Doar prin înțelegerea punctului lor de vedere puteți încerca să rezolvați problema cu adevărat.

2. Discută cu partenerul tău


Nu este nimic mai rău pentru partenerul tău decât să meargă la o adunare de familie și să se trezească încolțit de antipatia părinților tăi. Spune-i că există o problemă, oferă-i posibilitatea de a se pregăti sau chiar de a refuza să vină la acea adunare.

3. Găsește un punct de mijloc


Când cineva nu place o persoană, tinde să se distanțeze de aceasta, crezând că nu au nimic în comun. Poți reduce acea distanță găsind niște interese sau pasiuni pe care le împărtășesc atât părinții tăi, cât și partenerul.
Acest lucru îi va face să își dea seama că nu sunt atât de diferiți.

4. Ia-i partea partenerului


Nimeni nu îl cunoaște pe partenerul tău mai bine decât tine. Fă-i pe părinți să vadă lucrurile din perspectiva ta, povestește-le mai multe despre calitățile care te-au făcut să te îndrăgostești de el și modul în care ți-a făcut viața mai bună.

5. Discutați despre diferite lucruri


Dacă părinții și partenerul tău sunt dispuși, încearcă să-i convingi să vorbească despre problema cu care se confruntă. Fă-i să înțeleagă și poziția ta în această problemă și cât de inconfortabila este situația pentru tine.

Nu în ultimul rând, adu-ți aminte că părinții tăi își doresc ceea ce este mai bine pentru tine.
Iar in mintea lor, nimeni nu va fi vreodată suficient de bun pentru copilul lor.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod