Ce minciuni spun femeile și bărbații la prima întâlnire

Majoritatea oamenilor (61%) obișnuiesc să mintă la prima întâlnire cu o persoană de sex opus și doar 39% sunt absolut sinceri, relevă un studiu efectuat în Marea Britanie de portalul Chillisauce, pe baza răspunsurilor la un chestionar date de 8.000 de femei și bărbați, scrie ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Tendința de a nu spune adevărul sau tot adevărul este comună ambelor sexe, dar realitățile "cosmetizate" diferă: ei mint mai ales în legătură cu problemele profesionale, iar ele, în special când vine vorba despre vârstă.

Astfel, 25% dintre bărbați preferă "să-și schimbe meseria" pentru ceva care li se pare mai atrăgător, iar aproape o treime dintre domni (29%) vor încerca să dea impresia că realizează câștiguri mai mari decât cele din conturile lor.

Peste 15% vor oferi informații false despre relațiile amoroase anterioare și despre locul lor de baștină. Mult mai mai rare sunt situațiile în care bărbații își "modifică" în aceste ocazii numele sau data nașterii.

Doar 19% dintre doamne și domnișoare mint referitor la locul lor de muncă, 15% despre locul de unde provin și numai 8% în ceea ce privește alte relații cu un bărbat. Mult mai frecvent decât bărbații, în 19% din cazuri, femeile se prezintă sub un nume fals — poate pentru a nu fi prea ușor identificate printr-o căutare pe Google sau Facebook.
De cele mai multe ori, ele nu spun adevărul despre vârstă: 37% dintre femei au recunoscut că "se mai întineresc puțin" la prima întâlnire, cel mai mai adesea, cu trei până la cinci ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod