Ce înseamnă să fii o tipă cool? De câte ori porţi măști convenționale și în ce situații?

E dimineață, grabă mare, îți pui pantofii bej nude, cu toc cam înalt ce-i drept, dar ești o tipă cool, trebuie să dai bine la birou. Geanta pe braț, gândurile la pachet, planurile în mapă și ești gata pentru o nouă zi. Ședințe, planificări, rapoarte, evaluări și daaaa, dorința de promovare. Că doar nu muncești degeaba!

Violeta Moisă este Life & Relationship Coach, expert în relații, dezvoltare personală și feminitate, absolventă a Şcolii de Relationship Coaching
Dai drumul la muzică tare în mașină să te rupi de vacarmul orașului, te dai cu puțin ruj la semafor, cu mascara la următorul și ești ca scoasă din cutie. Intri în birou și simți cum toate privirile se întorc spre tine. Că nu ești doar o tipă deșteaptă, ești și o tipă cool. Pui o mână pe umărul colegului de la vânzări și îi șoptești suav: hei baby, mă ajuți cu raportul ăla azi, că iar avem ședință cu «căpcăunul », știi cum face dacă nu îi dăm ce vrea la timp?! Mergi triumfătoare spre birou cu zâmbetul satisfăcut de gotcha. Colegul nu are cum să te refuze că doar știi cum se uită la tine peste ecranul calculatorului când crede că nu ești atentă. Se face ora 3.00. Parcă lipsește ceva. Ah , da, ți-e foame ! Ai și uitat de masă cu atâtea de făcut. Poate să mai aștepte. La 4.00 ai ședința cu căpcăunul și trebuie să fie totul gata. 

E vineri seara! Ieiiii, gata de distracție! Că doar ce fac tipele cool după o săptămână de muncă susținută și planificată? Ies în club! Jeans mulat, bluză cu mesaj cool și decolteu adânc, pantofii cu toc și mai înalt, ruj roşu aprins, mascara din plin și gata: un taxi pe strada mea, vă rog! Un pahar și un altul, le pierzi numărul, muzică, extaz și explozie de feromoni de zici că a fost incendiu în club și au stins cu hormoni. Nu mai știi când ai ieșit cu el, când s-a închis portiera bolidului. Simți viteza în stomac și dintr-o dată e liniște în jur. Doar muzica și beatul se mai aud undeva în depărtare în cap, de parcă le-ai fi luat cu tine.

Cum îl cheamă pe tip, hmmmm ? Alexandru, parcă. Dar ce mai contează! E atât de mișto. O să mă simt bine. Ușa se dă de perete, hainele dispar fără inhibiții, trupurile se contopesc în freamăt de dorință, totul se învârte în jur și deodată liniște. Tipul se îmbracă la repezeală, ia cheile, portofelul și îți spune în timp ce încearcă să găsească ușa de la apartament: M-am simțit bine, ești o tipă cool!
violeta-mois
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 4 Mai 2015, 07:07
    atentie !

    Nu cred ca e locul pt a va racola cliente .Vedeti comentariu "N".Deocamdata,exemplul dat e visul tuturor domnisoarelor...nu intelege clar lumea ca este ceva rau,negativ,ce in timp se intoarce impotriva...In f multe filme difuzate la tv, in reclame,in reviste,ASTA se promoveaza ! Parerea mea este ca trb o poveste cu o fata cu principii etc (cum vreti sa modelati la cursuri) ,mai ales ca sunt destui barbati care s-au saturat de aceste "cool" si vor iubite-sotii- normale (inteligente,rafinate,cultivate,putin gospodine...cu personalitate,cu planuri..NU artificiale,inculte,grosolane,sau slempete,fara stil,fara sare-piper)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod